Днес, като че ли има подобрение. Бебето суче от нея и ми олеква, с помпата пак е мъка, но е по-добре от снощи.
Дали е възможно бебето да си изцоква достатъчно, въпреки, че с помпата не става?
red shoe, повечето бебета успяват да изсучат гърдата по-ефективно от помпата. Честото поставяне на бебето на засегнатата гърда - на час и половина или два, помага изпразването на гърдата и поддържането й празна за повече време, а така повечето майки преодоляват по-лесно проблема

misleto, какво мисли педиатъра ви за урината? По принцип урината трябва да е бистра като вода след първите няколко дни, макар че по-тъмна урина от време на време не е повод за притеснение

Elinor87, когато се размразява кърма най- добре това да става в хладилника. Обикновено отнема около 12 часа. Ако е нужен по- бърз метод, може да се постави в съд под течаща вода, като постепенно се увеличава температурата й или да се постави в купа с вода, която отново постепенно се затопля. Може би статията Указания за съхранение на кърма от Библиотеката на подфорум кърмене и захранване ще ти помогне също

bibi76, това на всяко кърмене ли се случва или в определени части на деня? Случило ли се е нещо, което би могла да свържеш с началото на тази промяна в поведението на тази гърда? Възможно ли е от нея кърмата да потича по-бавно или по-силно и това да кара бебка да бъде нервна? Ако искаш може да погледнеш статията Бебето ми е неспокойно или плаче докато го кърмя – какъв е проблема? и после да обсъдим това, което ти се струва най-вероятната причина

, вчера ни изписаха
!!!
. Лошото е, че гърдите ми не са свикнали на такава голяма пауза и сутрин просто ще се пръснат и с такъв кеф ги слагам да сучат като се наспят, че чак едва дочаквам да се събудят.
, че докато ни нямаше все едно бомба е паднала вкъщи.
Общо взето колкото по не се вглеждаме постоянно в него толкова по-добре