112та есенна среща в Италия

• 34 652
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Не, защо?! Ти чувала ли си италианец да разказва вицове за блондинки? Аз никога....

Не, ама тя затова едната велина е руса, а другата черна - за да обхванат повече случаи. Simple Smile))))))

# 391
Всъщност като се замисля, скъпия много странно реагира в редките случаи, когато аз му разказвам виц... той самият никога не разказва, а и други хора съм чувала само 1-2 пъти да кажат нещо като виц (свързано с мъже, никакъв обиден намек за жените)... наистина ми изглежда странно явление.....

Ъхъм, това имах предвид, като казвах, че италианците не разказват вицове. Аз преживях голяма покруса, когато разбрах, че дотук беше с вицивете в живота ми  Laughing  Mr. Green

# 392
  • Italia
Не знам какво да си мисля. Тук при мен се разказват вицове всякакви. Даже преди две години Джулия си дойде веднъж от детската много газирана,4е нау4ила няколко безобидни вица и ни ги разказва в продължение на седмици ( някои бяха доста сладки )  Grinning

# 393
Може да е по региони, както толкова много други неща....

# 394
  • Italia

Сигурно е така. Peace

Я аз да въпросна едно въпрос4е ( особено към моми4еШките мами ): с какъв Шампоан миете косите на дребните ?  newsm78

# 395
Аз не знам колко ще съм ти полезна, защото съм по-скоро бебешка мама Simple Smile, но ми харесва Нивеа Бейби. Друг е въпросът, че ние ползваме все още предимно Авеено и Амидо.

# 396
Тук вицовете са на голяма почит, обикн. са доста дълги и който ги разказва, е добър артист, щото само накрая е развръзката, и се хилиш като луд.
Най-накрая пекна слънце, цяла сутрин грееше, сега обаче пак се заоблачи. Купих на дребните гумени ботушки за дъжд, че както вали всеки ден....
Отказахме се да ходим в Мирабиландия, с това непостоянно време. Ще ги заведем в местния лунапарк, нищо особено не е, но все е нещо.
Миленски, аз не съм момичешка майка, но косите на моите ги мия с каквото ми падне, рядко взимам специални шампоани за тях. Напоследък обаче накупих от Карефур едни много сладки, детски, тяхна си марка, в малки шишета с формата на звезда, и с аромат на плодове - банан, праскова, малина..... Шампоани и душ-гелове са, даже и аз ги ползвам, така сладко миришат  Laughing.
За джакпот по принцип не играя, но в супера отсреща раздават на всеки купил хляб по едно талонче, като евентуалната печалба ще се раздели на 500 човека. Понеже почти всеки ден купувам хляб, все едно, че играя....

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 15:14 от dessita

# 397
Abies, ти достигна до заключението заиталианците и отношението им към жените, въз основа на това, дали си разказват вицове за блондинки?!

Дирокич, ползвам в момента един шампоан на Овиессе, който ни бяха дали като бонус към една покупка, имах страхотен аромат.  Peace

# 398
Деси, за 1ви ноември прогнозата е да вали през целия ден...

Като споменахте шампоани, аз трябва да се подстригвам, защото косата ми е вече в крайно изтощение и никакви шампоани и маски не помагат. А толкова исках да отгледам коса като тази на аватара ми...

# 399
  • Italia, Palermo
Здравейте и от подгизнало Палермо. Големи порои....Почнаха да издигат скелето да мажат блока, ние както сме на последния етаж сме с куп проблеми от разрушената от влагата мазилка, влага и сумати такивами ви работи. Нямаме търпенеи да оправят блока, че е  ад. Не знам как е в другите градове, но все си мисля, че живеещите на моренце са принудени по-често да си мажат разкъртените жилища.
Да ви се похваля сефте от 14 лета' тук ползвах връзки, дорбе, че е мъжо да оправи проблемът ми с книжката от Бг и риконошиментото, е какви връзки, то и без консултациите с познати в полицията и моторидзационето щеше да стане, ама така не чакахме. Оказа се, че са ме мотали, или по-точно са мтоали агенциите, които бяхме ангажирали. Хората си прочетоха по-новите директиви от 2007 година едва преди два дни....Чвек можел да си акра вече с книжка комунитария колкото си иска, риконошиментото не е задължитено, но става, не е както са казали, че не можело. ТА дори и неопатентатите акто мен нямат проблеми, както си разсъждавахме навремето. Олекна ми, другатас едмциа ще ми е готово талияндото за риконошименто, и после д. да ми е яко като сефтре се пусна по хаотичните палермитански друмове Mr. GreenНо трябва се почне от нейде и това е.
Адашке Макдирокова, да не би и вие да иамте проблеми с кростичине от тия шампоани? Аз в Бг миех малата с един шампоан на А-дерма, освен това преди него правехем половихчасова маска на скалпа с един гел на Авееено за кросте. Преди време се миехме с безникелов олиошампо на Бионайк, не знам вече какво да правя с тия кросте. Поедно време миех детето с подарен ни шампоан на Дисни, във формаат на Снежанка е флаконът. Сега се чудя на каквод а минем. Замислих се и за диетата ан детето, намалихме сирената и кремовете, да не би да е пак от интолеранцата към тях, но тя сякаш отшумя...В чудо съм.
Пак ще почнем с гел-маската на Авеено и това е. Явно периодично ще се ползва.
Тия дни шия, рпеправям, т.е по-точно удължавам панталоните ан детето, днес скъсявам едни нови завеси за лавандерията, нали след летните ремонти и смяна на дограми само там остана да слагаме.
Момичета, тук двата Упима станаха Овиессе, много съмр азочарована, с моите размери само там анмирах свестни дрехи, е остават ми Промод са полите, нали са по-лесни за намиране, панталоните мис а проблем, май в Олтре има свестни, ама са доста скъпички. Навремето се говореше за Бонприкс, доволни ли сте?

# 400
Олтре са друго ниво, в Овиессе има дрешки, но аз рядко си харесвам там нещо.
Аз от пролетта ходя и в Киаби, но те нямат много магазини в Италия.
Бонпри не са лоши дрехите им и са евтини, но аз не поръчвам, защото 2 пъти съм го правила и винаги нещата са ми големи, а после връщането на поръчката е за твоя сметка.
Но Бонпри имат и магазини, понякога разглеждам и там.
В Упим не знаех, че има по-големи номера ( колко по-големи, всъщност?). Мисля, че във Форли има, но не съм сигурна...
Радвам се, че си оправила проблема с книжката, моята марка още не сме намерили начин да я залепиим, че е много голяма:)

# 401
  • Italia, Palermo
В UPIM имат една серия за размери над 48, Роза Теа, почват от 41, отговаряща на 48 ли не помня newsm78 и стигат като тези в Овиессе, до 45-47, не знам точно. Аз съм май по средата на размерите до 48 и тези над тях, та купувам ту от "нормалните", ту от талье калибрате. 
Лени, и на мен са ми казвали, че стикерът бил огромен, май по-голям като размер от книжката. И както предполагахме, тук работят с граждани без да си актуализират знанията относно променящите се закони, ама че смахнати хора в тоя тукашен КАТ!
Момичета, чували ли сте нещо за Naturhouse? Таман се ровя из форумите на тая тема, комшийката на една братовчедка на Вито отслабнала доста с техните продукти, имали диетолог, към който се обръщаш, после ползваш продуктите на магазина. Да взема и това ли да пробвам...чудя се, защото откак си изпатих след тримесечната диета с хомеопатични продукти се замислям, доста месеци имах проблеми със сърцебиене и играещо кръвно. Ама пусто, като не мога да се взема в ръце и в периодите на малко ред в папането и гимнастика не смъквам кой знае колко, зарязох и фитнеса, не послужи много, стегнах се малко и толкова.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 23:11 от milix

# 402
Миликс, бре! Нищо не ти се разбира! Crazy Laughing Пускай си "проверка правопис", преди да публикуваш, че пишеш едни каши.....
Представям си те като машинопистка, която владее десетопръстната система на n-та скорост, обаче е ударила 3 ракии в обедната. Wink

Не съм чувала за Naturhouse. Да не е новото име на Хербалайф? В 90% от случаите тия неща не действат, а понякога са и опасни! В "красива мама" се бяха натровили с някакви китайски хапчета преди време.

# 403
  • Italia, Palermo
Въх, срам, Барбабо', изтрезнях  Joy
Моето не е от ракията, ами пусто, като не мога се добера до компа и все ми се спи точно когато ми се удаде случай за това...
НАистина ще спра да се замислям за диети комбинирани с разни хапове и еликсири за отслабване, че ме е страх, нали се оаприх. По-добре закръглена, но здрава. Naturhouse се пяови в ПАлермо от две години мисля. Не знам за Хербалайф с подробности, но може и това, за което говоря да е нещо подобно, чак в България имат центрове.

# 404

Сигурно е така. Peace

Я аз да въпросна едно въпрос4е ( особено към моми4еШките мами ): с какъв Шампоан миете косите на дребните ?  newsm78

погледнах в4ера Шампоана, на Фиссан е в момента
ина4е намам предпо4итания на марки

Общи условия

Активация на акаунт