КАТ забранява стикерите "Бебе в колата"?

• 23 589
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
явно зависи от квартала  Mr. Green
ежегодно Сф-Варна-никога не сме спирани, изключая веднъж за превишена скорост...
а пътуваме също често...

# 76
Едва ли, като живеехме в Слатина редовно ни спираха на изхода на квартала, в Хиподрума пък в локалното на Цар Борис, пак за абсолютно профилактични проверки Rolling Eyes
На дълъг път не са, само при нарушение.

# 77
Ежедневно, всяка сутрин по Борис-нито веднъж. Rolling Eyes

От как съм родена кажи-речи-от там ми е маршрута... Thinking
егати разминаването в двете крайности...как става този номер?

Даже не ги знам къде стоят, толкова никога не са ни спирали. ooooh!

# 78
  • При хората, които обичам
Аз пътувам ежедневно по 100км. Винаги има полицаи на входа и изхода на Пловдив, плюс още две кръстовища по маршрута ми. Карам средна хубост кола, на средна възраст /като за кола/, явно не се набивам на очи. Милото го спират по-честичко, ама той си го проси. Мен не са ме спирали с неговата кола, значи не е от колата Laughing

# 79
Ежедневно, всяка сутрин по Борис-нито веднъж. Rolling Eyes ...

По Борис и нас не са, от самия булевард не се и виждат  Laughing но от нашия блок нямаше как да излезем на Борис, а карахме в локалното, там, някъде около Видлич се криеха и спираха за проверка, да кажем 2 пъти в годината да са ни спирали. Не стоят всяка сутрин, имат си акции  Peace

# 80
да де, и аз за локалното, ние влизаме от Бъкстон по локалното, както и да е, факт е, че за 15-16 години, откак шофира мъжа ми-не са ни спирали за подобна проверка, аз шофирам от доста по-малко време, и мен не са ме спирали, но и заедно като сме били-а заедно сме били всеки ден все пак.Та ми стана супер странно. Peace

# 81
Е, явно ние сме каръци  Joy
Към 9-9.30 ч. сме ги засичали, може пък в часът да е разликата, но поне аз се чувствам добре като има плъзнали полицаи, където и да съм Peace в Слатина по цяла нощ обикаляха бавно с партулката и с прожектор разглеждаха блоковете  Laughing

# 82
Аз съм За патрули.
 Peace
За проверки, за...и аз не знам какво, ама просто-за повече ред и дисциплина. Rolling Eyes

# 83
 Офф   ooooh!

# 84
Само да не пипат тунингованите, които са удвоили коньовете под предния капак, че маса народ ще остане жив.  Tired

# 85
  • Пловдив
Аз пътувам ежедневно по 100км. Винаги има полицаи на входа и изхода на Пловдив, плюс още две кръстовища по маршрута ми. Карам средна хубост кола, на средна възраст /като за кола/, явно не се набивам на очи. Милото го спират по-честичко, ама той си го проси. Мен не са ме спирали с неговата кола, значи не е от колата Laughing
Точно на входа-изхода на Пловдив за Карлово ме спират последните няколко пъти. Правят ми проверка, оглеждат ме подозрително (единия път изглеждах идиотски с една шарена прическа) и ми пожелават приятен път. Аз съм горе-долу наред, нямам само изискваните резервни крушки за фарове, обаче и при най-добро желание не мога да ги сменя ако изгорят.

# 86
  • При хората, които обичам
Същите тези, Янтре. Същите тези, на които Милото заяви, че сме вързани, защото карал бързо Joy

# 87
  • Пловдив
О, мани, последния път щях да предизвикам цялостна проверка за всичко, защото като ме спряха се размърморих че бързам. И нали знаеш - колкото повече нервничиш, толкова си по подозрителен. Добре, че децата се разбесняха по столовете. И решиха, че едва ли съм толкова подозрителна с две деца.

# 88
Днес купувах играчка за племеницата ми, и ми подариха стикер...ДЕТЕ В КОЛАТА. Попитах защо, ги подаряват като са забранени, а те ми отговориха, че не са. В крайна сметка какво става сега, някой знае ли дали са забранени наистина???  newsm78

# 89
Питай КАТ.

Общи условия

Активация на акаунт