LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 45

Здравейте!
Имате ли си идея дали тези са умалени ? Аз поне не съм ги срещала преди.

https://www.laredoute.fr/vente-debardeur-fille-lot-de-2.aspx?pro … minipdp=undefined - за тези ли питаш?  Laughing

# 46
  • StZ
от тази т-шъртка кой номер отговаря на Л - съвсем не мога да разбера #Crazy
http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-ras-de-cou.aspx?producti … e=1&pos=2_n_n

Нито един размер не отговаря на Л. Това са дрехи за огромни хора.

Hug
Алекс, благодаря! тийнейджърчето на мама щеше да получи палатка р-р  hahaha 78/80 Joy

# 47
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
От коя дата получавате поръчки в София?
При албанците има някои нови летни далаверки за момичета, но вече няма къде да ги сложа в къщи.

# 48
  • Плевен
Алекс1  благодаря , оправих си поста  Hug

# 49
Един положителен глас за тези джинси от момичешкия сектор.Получих ги в сиво 168размер за щерката,но и на мен стават-мисля,че отговарят на 38.Много са мекички и стоят плътно по крака-слим.Не са много дълбоки,но не са и от най-плитките,та да видим дали момата ще ги хареса или аз ще се уредя Mr. Green
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-velours-morpho-tres- … plp&pos=2_n_n

А да попитам някой знае ли дали това намаление ще си остане така до края или ще намалят с още някой процент нещата-да знам да изчакам или да пусна една поръчица,че да се запиша Grinning
Моля за размери Praynig И аз съм ги харесала, но незнам дали ще ми станат Praynig

# 50
Това не ми се беше случвало.Пуснах поръчка днес към 11.00 ч. и вече ми е на 4 стъпка.Много са бързи днес ! Simple Smile

На мен това ми се е случвало,но сега имам др.проблем надявам се да ми помогнете.Преди няколко дни пуснах поръчка детски маратонки и едно поло с код 20/29 излязоха ми около12евро
 днес погледнах извлечението от банковата сметка и ....начисление ми е такса доставка и са изтеглили грубо 38лв.
посъветвайте ме какво да правя да изчакам или да им пиша.
предварително ви благодаря.
Ако изтеглената сума е равна на цената на артикулите без намалението от кода, най вероятно поръчката ти е била обработена ръчно и не са ти признали кода. Нищо не можеш да направиш, но ако си получила кода лично, можеш да обжалваш.

Мислиш ли? Това не е много логично. Би трябвало да откажат изобщо поръчката, но да си дръпнат сума, по-голяма от тази, която си потвърдил при плащането?
На мен ми бяха начислили доставка на 01.10.Днес им писах и ми отговориха,че ще ми я възстановятс bon d'achat Peace

# 51
Алекс , мерси за темата .... Hug

Здравейте!
Имате ли си идея дали тези са умалени ? Аз поне не съм ги срещала преди.

https://www.laredoute.fr/vente-debardeur-fille-lot-de-2.aspx?pro … minipdp=undefined - за тези ли питаш?  Laughing

Вие питайте , питайте все така,  Mr. Green   показвайки разни изгодни неща...които се намъкват в кошницата  после .... Laughing

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 22:44 от бубето 29

# 52
  • sofia
  bouquetБлагодарско за темата и всичката помощ,докога е намалението,мацки

# 53
До 11 октомври Peace

# 54
  • София
Да се похваля  newsm44. Мрънкането ми през последните два дни имаше ефект. Оказа се, че проблема е в моя телевизор и напразно съм "ругала" ларедутци. Наистина ми бяха блокирани акаунтите, но вината си е моя. Разменила съм картите и реално съм въвеждала грешната карта на съответния акаунт. За пореден път се оказа, че те са лоялни към нас. Извинявайте на всички, които се занимаваха с моя проблем  Praynig Благодаря.

# 55
  • София
Да се похваля  newsm44. Мрънкането ми през последните два дни имаше ефект. Оказа се, че проблема е в моя телевизор и напразно съм "ругала" ларедутци. Наистина ми бяха блокирани акаунтите, но вината си е моя. Разменила съм картите и реално съм въвеждала грешната карта на съответния акаунт. За пореден път се оказа, че те са лоялни към нас. Извинявайте на всички, които се занимаваха с моя проблем  Praynig Благодаря.
Е,радвам се,че проблемът се е разрешил лесно!  Wink
На всеки може да му се случи! Hug
Да не казвам аз каква каша надробих съвсем скоро,че ще ми се смеете! Crazy
Успешни покупки,brayan!!!   bouquet

# 56
  • Пазарджик
Опитвам се да платя с подновена кредитна карта поради изтекъл срок. Номерът й е същия само CV кода и валидността се различават, но не я приема. Трябва ли да им пиша? На този акаунт съм плащала с нея и с една Виза електрон дебитна.  Моля, ако някой знае какво се прави да сподели.  Съобщението е: Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement.

# 57
  • Майничка
Един положителен глас за тези джинси от момичешкия сектор.Получих ги в сиво 168размер за щерката,но и на мен стават-мисля,че отговарят на 38.Много са мекички и стоят плътно по крака-слим.Не са много дълбоки,но не са и от най-плитките,та да видим дали момата ще ги хареса или аз ще се уредя Mr. Green
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-velours-morpho-tres- … plp&pos=2_n_n

Може ли да се подредя за инфо за дълбочината?

# 58
  • София
Опитвам се да платя с подновена кредитна карта поради изтекъл срок. Номерът й е същия само CV кода и валидността се различават, но не я приема. Трябва ли да им пиша? На този акаунт съм плащала с нея и с една Виза електрон дебитна.  Моля, ако някой знае какво се прави да сподели.  Съобщението е: Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement.
Опитай на друг акаунт.
И да им пишеш,не виждам как ще ти  помогнат,освен да ти отговорят с шаблон...

# 59
  • Пазарджик
На другия акаунт ползвах пак тази кредитна, там ще стане ли- там съм ползвала само нея?А сега блокиран ли ми е основния  акаунат и ще мога да платя с дебитната след като я захраня утре?

Общи условия

Активация на акаунт