LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 913
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Това не ми се беше случвало.Пуснах поръчка днес към 11.00 ч. и вече ми е на 4 стъпка.Много са бързи днес ! Simple Smile

На мен това ми се е случвало,но сега имам др.проблем надявам се да ми помогнете.Преди няколко дни пуснах поръчка детски маратонки и едно поло с код 20/29 излязоха ми около12евро
 днес погледнах извлечението от банковата сметка и ....начисление ми е такса доставка и са изтеглили грубо 38лв.
посъветвайте ме какво да правя да изчакам или да им пиша.
предварително ви благодаря.
Ако изтеглената сума е равна на цената на артикулите без намалението от кода, най вероятно поръчката ти е била обработена ръчно и не са ти признали кода. Нищо не можеш да направиш, но ако си получила кода лично, можеш да обжалваш.

Мислиш ли? Това не е много логично. Би трябвало да откажат изобщо поръчката, но да си дръпнат сума, по-голяма от тази, която си потвърдил при плащането?

Хексе е абсолютно права.М.май пуснах форумските тениски Адидас и не ми признаха кода.Мейла ми беше за 11Е/2броя тениски/ ,а ми фактурираха 1 тениска за 15Е,другата ми отказаха .Съответно изтеглените пари бяха 16.50 Е.Поръчката ми беше обработена ръчно.

Алекс, smile3525 за новата тема !

# 61
  • Wolwedans
Май на всички създава проблеми сайта... и при мен от един акаунт ми дава да платя, а от друг дори не ми разрешава да вкарвам неща в кошницата... Омотахме се съвсем с тези акаунти- коя карта за кой беше, кой код къде сме ползвали, коя кошница с кой код вървеше... Ама и ние сме си луди за връзване! Интернет пазаруването се оказа голям наркотик. Не можеш се спря, само увеличаваш броя на сайтовете и държавите, и на темите които следиш във форума, за да не изпуснеш някоя страшна далавера Mr. Green

# 62
  • София
На другия акаунт ползвах пак тази кредитна, там ще стане ли- там съм ползвала само нея?А сега блокиран ли ми е основния  акаунат и ще мога да платя с дебитната след като я захраня утре?
Би трябвало да можеш да платиш без проблем на другия акаунт,щом си я ползвала вече.
Ограничението е на акаунт-макс.2 карти и с 1 карта-макс.на 2 акаунта.  Peace
С АмЕкспрес може на повече акаунти...

..... Интернет пазаруването се оказа голям наркотик. Не можеш се спря, само увеличаваш броя на сайтовете и държавите, и на темите които следиш във форума, за да не изпуснеш някоя страшна далавера Mr. Green
Точно поради тази причина аз се ограничих само до ЛР,че да не ходя и аз на палатка...  Mr. Green

# 63
  • Пловдив
Ева,аз съм в голяма къща-ще те взема.А Ани е обещала на мен тъй че няма страшно...

# 64
  • Пазарджик
Само в ларедут пазарувам и само с 2 акаунта, втория съм ползвала 2 пъти и сега ще направя трети опит Confused

# 65
  • София
Някой ще ме светне ли за днешното намаление, че докато се връщам да чета, ще затворят сайта....а сега чак влизам  Rolling Eyes

До 00.00ч ли е, или докато затворят сайта? И много малко неща са с 50%, това ли е само  newsm78

# 66
  • Sofia
То е една седмица Кети, споко Wink

И няма почти нищо интересно.

# 67
  • София
   Момичета, това с реф номер и код успявахте ли да го намалите или цената сега е добра? http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-sans-manches-a-capuche-am … =1&pos=tg_n_n   bouquet (ако имате референтния може ли да го дадете)

# 68
  • София
Моля за помощ Praynig Praynig Praynig Ето какво ми се случи.Разглеждам намаленията и слагам в кошницата каквото ми хареса и после сортирам.Имаше лот от две роклички,едната розова ,другата жълта,много хубави с набор отдолу.Сложих в кощницата за 2 или за 3 години.Сега отварям да видя какво ще махам и какво ще остане и тези рокли ги няма Shocked ShockedАз ли нещо вече не помня или какво newsm78а уж ги сложих.
Joy По този повод се сетих за един случай-отивам в една приятелка да и покажа що е то Ла Редут  Crazy Поръчахме от моя основния акаунт.Вечерта си разглеждам сайта и пробвам едно кодче  Laughing Нещо сумата ми се видя големичка и като се вгледах по-добре видях разни роклички,полички  Rolling Eyes Махам ги и след малко гледам други  Shocked Приятелката ми си цъкала и си пълнила кошничката,а аз като съм си тръгвала от тях съм забравила да изляза от акаунта си  Laughing
Та да не се окаже,че някой ти ги трие   Mr. Green

# 69
  • София
То е една седмица Кети, споко Wink

И няма почти нищо интересно.

уффф , мерси много....направо като за маратон разглеждах  Mr. Green Ей, това пистрастяване не прощава  Mr. Green

# 70
Joy По този повод се сетих за един случай-отивам в една приятелка да и покажа що е то Ла Редут  Crazy Поръчахме от моя основния акаунт.Вечерта си разглеждам сайта и пробвам едно кодче  Laughing Нещо сумата ми се видя големичка и като се вгледах по-добре видях разни роклички,полички  Rolling Eyes Махам ги и след малко гледам други  Shocked Приятелката ми си цъкала и си пълнила кошничката,а аз като съм си тръгвала от тях съм забравила да изляза от акаунта си  Laughing
Та да не се окаже,че някой ти ги трие   Mr. Green

newsm62 Изводът: да внимаваме с работата от чужди компютри.  Laughing

# 71
  • София
Който е поръчвал завивка....ще ми кажете ли дали плата на завивката е от този мекичкия, и от едната страна е не толкова гладък, а като фин плюш  Embarassed Леле, дано ме разбрахте.
Днес обикалях БГ магазините и имаше завивки само с твърда облицовка, които като се завиеш стоят като палатка....а и като кажа, че иска 220/240 и ме гледат така  Shocked

# 72
"Облицовката" на завивките и от двете страни е много фин памук.
Имам поръчани 14 завивки /не за мен всичките/, но нито една няма с плюш.
Всичките са памук и то мек. Не стоят като палатка, но не са и плюшени нито от едната страна.

# 73
  • София
"Облицовката" на завивките и от двете страни е много фин памук.
Имам поръчани 14 завивки /не за мен всичките/, но нито една няма с плюш.
Всичките са памук и то мек. Не стоят като палатка, но не са и плюшени нито от едната страна.

хахах, Алекс, това е добре, че го уточни , че не са за теб всичките  Mr. Green

Не е точно плюш, това което имам в предвид  Embarassed но няма значение, важното е, да са хубави....моля те кажи коя марка са по- добри DODO или LESTRA и 200мг много ли са тънки....350 по-добре ли е  newsm78 Не искам да са плоски , а леко пухкави  Blush
....има и едни без марка Confused
Мерси Heart Eyes

# 74
  • София
Здравейте, моля за малко помощ. Снощи след като сложих няколко неща в кошницата , реших да пробвам няколко кода. С нито един не стана нищо и изведнъж полето където се изписва кода  ми стана не активно /по- скоро бутона ок , които се натиска/. Къде може да ми  е проблема. Много профански го обясних , за което се извинявам.

Общи условия

Активация на акаунт