LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 889
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
hahaha Аааа Вермилиян, едно такова като тебе седи в другата стая и също зяпа обувки, ама все на едни с цени с по 3 цифри харесва  Crazy - те хич не са хубави, така да знаеш!!! Особено за левчетата в картата - ужасни са!

Хах, като гледам нямаме голяма разлика в годините Grinning Иначе тя се притеснява за качеството на обувката.... дали ще е удобна, отговаря ли на размера.... ала-бала.. като всяка майка Grinning

http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-motif-dos.aspx?productid … =3&pos=10_n_n някой има ли тази блузка, че на картинките изглежда различна, тази късата повече ми харесва..

после го копирай в N° d’appartement, Etage, Escalier без препинателни знаци,град и код.

ето това не направих, ама свърши вече ....  ooooh!

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 16:33 от vermili0n_

# 391
  • София
Момичета, nom е име, а prenome е фамилия !
Бубето 29, по-добре си превеждай  от речник  Peace
Ти,като си толкоз компетентна ни покажи речника,от който го видя...
Не вярвай много на Гугъл преводача,само това ще посъветвам.

# 392
  • София
Аз съм го учила 5 г. в гимназията,ама сигурно да е бил някакъв друг френски,защото prenom е име   Thinking Имаше едни учебници с диалогчета с прословутия Жан-Люк,някои се бъркаха,че Люк е фамилията Mr. Green

# 393
Аз съм го учила 5 г. в гимназията,ама сигурно да е бил някакъв друг френски,защото prenom е име   Thinking Имаше едни учебници с диалогчета с прословутия Жан-Люк,някои се бъркаха,че Люк е фамилията Mr. Green
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501    Някой си е бил в часовете  по френски ...

# 394
  • София
Бубето 29, по-добре си превеждай  от речник  Peace

Не съм толкоз компетентна, но съм учила френски 4 год в гимназията и поне мога да се представя на френски, ако не друго  Wink
И как да ти го покажа речника!? Като не вярвате на онлайн речниците си купете по един, вместо да водите излишни спорове  Peace
Иначе сте много против спама, нали?
Ох,много обичам такива като тебе да ми размахват темата за спам,но ще се въздържа от коментари,че и без това съм достатъчно лоша,заядлива и т.н. за повечето от вас... Tired а пък и не си струва.

Може  и да си учила в гимназията,но защо  ли тогава в съвременния живот французите използват nom за фамилия,a prenom за собствено име...не че ме интересува...аз също преди време си мислех,че е обратното(както вече го и написах),но ето ,че нещата са
така,както писа Бубето,а на нея със сигурност бих се доверила,ако щеш и 100 речника ми покажи!

Le prénom est un nom personnel qui précède le patronyme ou nom de famille.....от тук-

http://fr.wikipedia.org/wiki/Pr%C3%A9nom

# 395
  • София
Между другото се пише prenom,а не prenome и е съкращение от le premier nom-първото име  Simple Smile
И понеже много оспамих,да кажа,че получих два панталона от тези ,препоръчвам ги,нищо че са летни,много са хубави  Peace Идеални са за допълване на поръчка  Laughing Моите са черен и бял,размери 36.

# 396
Честно, не знам за какво спорите! Аз съм регистрирана по няколко начина, демек трите ми имена разбъркани, но не ми е било проблем да си взема моето си.

Да допълня само, че тези http://www.laredoute.fr/vente-jean-patte-d-eph-soft-grey.aspx?pr … e=1&pos=8_n_n според отзивите в сайта са умалени, т.е да се поръчва +1

# 397
  • София
Бубето 29, по-добре си превеждай  от речник  Peace

Не съм толкоз компетентна, но съм учила френски 4 год в гимназията и поне мога да се представя на френски, ако не друго  Wink
И как да ти го покажа речника!? Като не вярвате на онлайн речниците си купете по един, вместо да водите излишни спорове  Peace
Иначе сте много против спама, нали?

Явно и ти имаш нужда от речник!Първо провери няколко речника и тогава пиши !Аз залагам  Money ,че  Nom   е фамилия ,а Prénom собствено име.

em4eto, то хубаво ги препоръчваш ,ама има само за слаботелесни мацки /не искам да обидя някой,просто завиждам малко/.Ние по-закръглените само ще си ги гледаме на картинка.

# 398
  • Wolwedans
Честно, не знам за какво спорите! Аз съм регистрирана по няколко начина, демек трите ми имена разбъркани, но не ми е било проблем да си взема моето си.
Ха ха и аз така, незнам как съм си написала имената, но явно са объркани, защото на колета ми ги изписват първо с фамилията, но никакъв проблем да си взема поръчката Mr. Green

# 399
  • Варна - Черна гора
Днес получих тази дудунка на ELLOS
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-ajustee-a-capuche-amovibl … amp;pos=3_n_ellos
в червено (по-скоро коралово) №40. Струва ми се умалена - теснее ми в рамене. Не съм впечатлена и от качеството на изработка. (украсителните шевове на места са кривички - но самолет на се вижда. Ще си я нося.)

# 400
  • Wolwedans
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-ajustee-a-capuche-amovibl … amp;pos=3_n_ellos
в червено (по-скоро коралово) №40. Струва ми се умалена - теснее ми в рамене. Не съм впечатлена и от качеството на изработка. (украсителните шевове на места са кривички - но самолет на се вижда. Ще си я нося.)

би ли дала размери моля, а ти колко си висока  bouquet

# 401
Ха ха и аз така, незнам как съм си написала имената, но явно са объркани, защото на колета ми ги изписват първо с фамилията, но никакъв проблем да си взема поръчката Mr. Green
Абе и аз като започнах да получавам пакетчета разбрах каква е работата, че са объркани имената, но така беше дадено в упътването за регистрация. Вече 3г. без проблем си вземам нещата, а в пощата нали отбелязват ЕГН, та не е проблем ако реда на имената не съответства. Адресът да е точен!

И моля ви се, не дразнете повече Ева, защото чувствам  как като останем без кодове, масово или поне 80-90% от нас ще си пазарим на редовните цени в сайта, а и доставката ще си плащаме. Искам да кажа да не издребняваме и да си късаме нервите в глупави спорове. Peace

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 17:17 от laki

# 402
  • Варна - Черна гора

би ли дала размери моля, а ти колко си висока  bouquet
ширина при раменете - 40 см.; под мишниците - 53см.; при подгъва - 52 см.
дължина на ръкава по вътрешния ръб - 51 см., съответно по външния - 64.
дължина от рамото до подгъва - 68 см.
Аз съм 170 см., на дължина ми е добре.
В момента не мога да дам снимка.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 17:52 от _ilka_

# 403
  • София
А дължината на дудунката колко е(че аз съм 155  Blush),а ако може и снимка  Simple Smile
Не мисля,че спорим,а уточняваме.И няма нищо лошо човек да знае кое нещо е правилно и кое не.За пристигането и получаването на пратките няма значение кое си написал първо,но в друга ситуация може е от значение.Ако беше написано погрешно на английски напр.не би ли се включила,за да изясниш нещата  Rolling Eyes  

# 404
В уточняването като принципно положение няма нищо лошо, но в случая Ларедут това не е толкова важно, особено когато се  загуби добрият тон!

Общи условия

Активация на акаунт