LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 919
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
здравейте миналата седмица пуснах поръчка за 10,36Е но не са изтеглили пари от сметката ми, обикновено служителка от банката ми се обажда да ми каже че теглят пари от сметката ми но този път нищо, това означава ли че няма да ми я изпратят  newsm78

# 436
  • Варна
здравейте миналата седмица пуснах поръчка за 10,36Е но не са изтеглили пари от сметката ми, обикновено служителка от банката ми се обажда да ми каже че теглят пари от сметката ми но този път нищо, това означава ли че няма да ми я изпратят  newsm78

А какъв е статусът на поръчката ти в суивито?
А може би служителката от бнанката е пропуснала да ти се обади, най-добре ще ти отговорят в банката.

# 437
# 438
  • София
Здравейте момичета,
това което правите е страхотно, на мен страшно много ми помагате. Благодаря ви!
Днес цял ден не мога да пусна поръчка, пробвах да платя с карта, но не се получава. Полето на Пей Пал въобще не се показва.  Някой друг има ли този проблем?
Пей пал няма вече в Ларедута (от месец може би)! Ако не ти приема картата най-добре си я смени с карта от друга банка. Моята на Прокредит спря да я приема преди месец и миналата седмица си направих на ПИБ; много момичета тук плащат с карти и на ДСК,  ЦКБ и разни други!

# 439
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-homme.aspx?productid=3241 … =5&pos=10_n_n
Има ли поръчали това мъжко яке,да сподели дали си отговаря на размера,моля! Praynig

# 440
Моля за помощ. Съставих си поръчката. Като отида на "Mon Panier" ми излиза списък с нещата, които съм избрала, цени и обща сума, дори с приложен код долу ляво, последния, който са ми изпратили.
Но къде да цъкна да я потвърдя не виждам! Rolling Eyes
Променен е доста сайта, отдавна не бях влизала.

Как се финализира поръчката?
  bouquet

# 441
  • Sofia
Долу под сумата има розов бутон на който пише Je valide mon panier.
Ако не е активен си прегледай кошницата, може подаръкът на кода да не е наличен или да имаш изчерпан артикул.

# 442
  • София
Може ли да ме ориентирате дали и къде в сайта има от тези зимните детски гащеризони, шушлякови, май за ски се водят (дано ме разбрахте, че как го обесних  ooooh! )

Много кофти и тъпо, че са махнали Пейпал Sad Само чрез него плащах, картата е Виза Електрон, явно само с нея няма да стане Sad

Повдигам си въпроса - моля за помощ.

# 443
Моля за отзиви за това долнище  http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-de-jogging.aspx?productid … =1&pos=90_n_n.
Ако може да ме посъветвате р-р 168 на какво отговаря,  детски ли е?

# 444
  • Sofia
Може ли да ме ориентирате дали и къде в сайта има от тези зимните детски гащеризони, шушлякови, май за ски се водят

Аз не съм виждала такива.

# 445
Долу под сумата има розов бутон на който пише Je valide mon panier.
Ако не е активен си прегледай кошницата, може подаръкът на кода да не е наличен или да имаш изчерпан артикул.

Благодаря ти! Явно е било нещо от браузъра, защото бутонът беше активен, но невидим Shocked. И така по невидимите бутони я пуснах!  bouquet

# 446
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е това - имах в кошницата доста неща, но сега влизам - а в нея няма нищо!  Отново написах имейл и парола, но пак нищо! Възможно ли е всички продукти да изчехнат автоматично  - да се махнат!
Предварително благодаря!

# 447
  • София
здравейте миналата седмица пуснах поръчка за 10,36Е но не са изтеглили пари от сметката ми, обикновено служителка от банката ми се обажда да ми каже че теглят пари от сметката ми но този път нищо, това означава ли че няма да ми я изпратят  newsm78

А какъв е статусът на поръчката ти в суивито?
А може би служителката от бнанката е пропуснала да ти се обади, най-добре ще ти отговорят в банката.

Аз съм имала случаи,когато поръчката вече е дошла ,а парите си стоят все още   блокирани за същата поръчка.

ina21,пробвай с друг браузър.При мен също се е случвало.Нещата се появяват наново.

# 448
Здравейте! От доста време ви чета и благодарение на вас направих много успешни покупки, за което съм ви признателна.   bouquet Бихте ли ми препоръчали панталони с подплата за момиченце с ръст 82 см. И да попитам някой дали е получил бебешките ботички http://www.laredoute.fr/vente-joggers-a-lacets-enfant-fille-et-g … =1&pos=16_n_n Хубави ли са, имат ли подплата и стават ли за студено време?
Аз съм поръчала тези ботички номер 25 и 26. Чакам ги да пристигнат в понеделник. Когато ви взема ще напиша дали са хубави.

# 449
Момичета, имате ли представа защо нещата на La Redoute купени от друг сайт /от английския Амазон например/ излизат по-евтино? Гледах и сравнявах тройка тениски за момченца - 1,75L, докато във френския сайт са 2,70Э ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт