LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Би трябвало да дойде до края на седмицата,защото и парите си дръпнаха по-рано от обикновено,и аз имам 2 поръчки от 5.10 и ги чакам,ама късмет....

Парите на мен ми ги дръпнаха още на 05.10., стискам палци  Hug
Не,на 5 само са ти ги блокирали,реално ги теглят след няколко дни.
При мен обикновено ги теглят на 5-ия ден след поръчката.
Този път ми ги дръпнаха на 2/3-ия ден(не съм сигурна как да ги сметна),демек на 7.10.  Peace

fingerscrossed да дойде навреме подаръка!

# 631
Би трябвало да дойде до края на седмицата,защото и парите си дръпнаха по-рано от обикновено,и аз имам 2 поръчки от 5.10 и ги чакам,ама късмет....

Парите на мен ми ги дръпнаха още на 05.10., стискам палци  Hug
Не,на 5 само са ти ги блокирали,реално ги теглят след няколко дни.
При мен обикновено ги теглят на 5-ия ден след поръчката.
Този път ми ги дръпнаха на 2/3-ия ден(не съм сигурна как да ги сметна),демек на 7.10.  Peace

fingerscrossed да дойде навреме подаръка!

Хм, странно, аз си помислих, че са ги дръпнали, защото като ходих да тегля пари и ми липсваха 90лв  Laughing

# 632
Ето и снимка на юношеското яке Типстер с реф.№ 8195773, дето много ви го похвалих и дето го има само в каталога, който пък вече никакъв го няма - http://www.album.bg/sjn/images/25469101/

Много е добро якето - дебело, хубава материя, добра изработка и се намаля с кодовете 25/39. Според мен е най-доброто яке от момчешката колекция тази година, ама защо го няма в сайта - иди ги разбери.
Може ли да ми кажеш какъв размер си взела, трябват ми мерки на р.162 или 174? Качулката не се сваля, така ли е?

# 633
  • Варна
...........................

Хм, странно, аз си помислих, че са ги дръпнали, защото като ходих да тегля пари и ми липсваха 90лв  Laughing

Когато парите са само блокирани, също не се "виждат" в картата.

# 634

А как разбирате кога са изтеглени? Simple Smile

# 635
  • Варна
Преди , когато имаше ПП, се виждаше в акаунта статуса на плащането. Нямам интернет банкиране и вече не знам кога реално ги теглят, предполагам мога да разбера ако се обадя или получа извлечение от банката.

# 636
http://www.laredoute.fr/vente-boots.aspx?productid=324184534& … e=1&pos=2_n_n да кажа за тези боти от плат са имитация на велур.Малко по бледи са в действителност трудно се обуват но с обувалка става , препоръчвам да се вземе един номер по-големи.На мен са ми добре за парите си стават.За високия модел си правете сметката нямат цип,нямат обуване

Мила, аз взех такива подобни, които идват малко по-високи от твоите, но на мен 38 ми идва малко по-голям и ми хлопат Confused, пък ти викаш по-добре по-голям номер?! Много трудно ли ги обуваш? Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-boots-a-sangles-cloutees.aspx?prod … _redoute creation

# 637
  • София
В моето онлайн-банкиране-ДСК-Директ се вижда.
Когато сумата е блокирана,пише-ОПЕРАЦИЯ НА ПОС.
Когато сумата вече е осчетоводена,пише-ПОКУПКА ЧРЕЗ POS ПРИ ТЪРГОВЕЦ  и датата на поръчката.  Peace

# 638
В моето онлайн-банкиране-ДСК-Директ се вижда.
Когато сумата е блокирана,пише-ОПЕРАЦИЯ НА ПОС.
Когато сумата вече е осчетоводена,пише-ПОКУПКА ЧРЕЗ POS ПРИ ТЪРГОВЕЦ  и датата на поръчката.  Peace

Аха, ясно, мерси Simple Smile Аз нямам интернет банкиране, но чакаааааааам  Flutter

# 639
  • София
момичета моля ви дайте съвет на кой мейл да пиша за връщане на пари.. чакам си поръчка от 01,07 и пращах формуляр за ваучер ама никакъв отговор.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
моля ви на лични ако не ви притеснявам.

# 640
Здравейте, има една полъчка от 05,09, парите за нея са изтеглени на 07,09 и още не е пристигнала. След нея имам още пет поръчки, които отдавна са тук. Време ли е вече да им пиша?  newsm78 newsm78 newsm78
Знам че не са минали 7 седмици, но...........
Самоцитирам се  Embarassed
Понеже видях, че питаш и в другата тема, а нямаш отговор, та да ти отговоря- щом  се притесняваш, пиши им като попълниш формата за проблеми с поръчката , дадена в първи пост. Пиши им, че  не си я получила все още и питай кога са я изпратили.

# 641
deizy13, Задължително попълни полето: L’objet de mon mail:

# 642
  • Испания
Понеже четох че се коментира,моята поръчка от 04.10 дойде вчера-парите са изтеглени същия ден-видях ги в онлайн банкирането си,малък пакет-коментираната дудунка и сака бенсимон!

# 643
Вчера писах за поръчка,която направих сутринта и на която бяха ми начислили 20 % такса обработка,но късно вечерта таксата си я поправиха  на 10%.сега обаче друго има-на въпросната поръчка от вчера сутрин все още не ми се е появил втори ред.Само при мен ли е така или и при някоя от вас се случва същото,и.....какво може да означава това  Thinking

# 644
Днес ми дойде поръчка с тези неща: http://www.laredoute.fr/vente-sweat-polaire-bebe-garcon.aspx?pro … =1&pos=19_n_n много е хубаво поларчето, но е по-тъмно оранжево; http://www.laredoute.fr/vente-pull-dentelle.aspx?productid=32418 … =10&pos=7_n_n и това е хубаво  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт