4елси, милите мишлета
, боже, представям си как бъркат по шкафовете и крещят от радост... Поне моята Деляна така прави, но аз я оставям да си се кефи....Мамма, дано Дарка повече, не се разболява

ДидиПейчева, ох, милата Сиянка, дано да се оправи бързичко

Ние много стабилно пълзим, докато се обърна и е изпълзяла около 4 метра на терикота, ужас, а е студено.... Оградила съм и едно место от около 6 кв. м. с възглавници и едри играчки и секцията, където бърника, и пак изпълзява малкия паяк, ама като паяче е, бързо, бързо се придвижва.... А в проходилката не иска да седи и да се движи с нея, само танцува в нея на музичките, но докато и омръзне и не иска да седи там....
А относно събуждането - ми тя моята се събужда постоянно вечер, но аз шшшшшшшшшшш и тя заспива.... Аз спя с нея, иначе трябва да ставам по 10 пъти. Ако 4елси сподели и аз ще приложа програмата, защото е голяма мъка, да не говорим, че ние заспиваме само на ръце......
На всички

Стената на спалнята им е долепена до нашата спалня и съм сигурна, че чува рев нощем. Също отгоре и отдолу се чува със сигурност.
. Обаче вече след няколко такива случай, хич не се мъча оставям го да си беснее на одеялото на земята и той сам се кротва по някое време. Аз като цяло мисля, че за него няма да е проблем да си заспива сам, въпроса е да не се събужда.