Отговори
# 555
Хубава темичка сте подхванали  Peace
Аз със сигурност на изписването ще бъда с бременелските си дънки и някоя широка блузка отгоре. Като знам, че предният път си излязол от болницата толкова дебела, колкото си влязох изобщо не ги мисля дрехите.
Иначе по-важно е да се спретнем във физиономиите  Joy Както Берушка е писала да измием косите, а аз да добавя - да вкараме някакъв грим, маникюр - ако сме отишли без и такива дреболийки.
НА ДАРКА ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ - НЕКА ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ОБИЧАНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ   bouquet
А аз да ви каже от 2-3 дни съм се настройла за раждане. Мисля, че днес ми падна тапата. Поне по всички описания на такова прилича.
Много зачестиха и записите на тонове при мен - днес, вчера и в понеделник пак ме искат.
Имам някакви болки, които със сигурност не са родилни контракции. Разкритие - 1 см нормално за втора бременност и за г.с. в която съм. Бебе - 2 900 гр.

# 556
Аз обаче се терзая повече от това на какво ще прилича косата ми. Тъй като ще съм секцио и ще си поседя 1 седмица, се чудя как ще я мия или по точно като я измия как ще я подсуша, щото мойта си е дългичка и ако трябва да я чакам сама да изсъхне ще има да почакам, а и не е сигурно на какво ще мязам в главата без сешоар  newsm78 Та такива мисли ме терзаят мен напоследък, все пак ми се иска да изглеждам добре на снимките (поне в главата де, то за останалата част е ясно, че ще съм като кюфте  ooooh! )[/color]
Беруш, какво ти пречи да си носиш сешоар??? И аз бях секцио и на третия ден си измих косата (с помощта на майка ми по време на свиждането, защото не можех да си вдигам ръцете) и пак майка ми я изсуши.
За дрехите на изписването - ще ги мисля по-нататък, има време. Със сигурност няма да мога да си вляза в тези отпреди бременността, така че ще съм с нещо, което нося и сега.

# 557
Днес точно обяснявах на милото, че нямам тоалет за изписването  Laughing и той вика - че нали купихме (на бебо обаче), аз си настоявам - неее нямам  Laughing и като се разбрахме, че става въпрос за мен, каза че съм луда от сега да го мисля и какво значение имало  Crazy
Ами как да няма...нали ще има снимки  Confused Мисля да си купя някоя плетена рокля в свежи цветове, по-широчка надолу  Mr. Green и някакъв весел плътен чорапогащник. Предполагам, че ще съм бледа и ми се иска да компенсирам с шаренийка по дрехите  Laughing

Сешоарче и аз мисля да си взема в болницата   Mr. Green

Надявам се лошата мишка и ММка да се включат скоро, за да разберем как са  Praynig

# 558
pufpaf , но шпа може да се пие по едно хапче на 4 часа.Максимум 6 хапчета за 24 часа. Ако пиеш по 2 хапчета на веднъж се пият на 8 часа.

# 559
pufpaf , но шпа може да се пие по едно хапче на 4 часа.Максимум 6 хапчета за 24 часа. Ако пиеш по 2 хапчета на веднъж се пият на 8 часа.
благодаря ти много Hug Hug Hug

# 560
Майчета, сега погледнах каква ще е другата лекция на 9 месеца на 19.10 в София и темата е: "Вашите въпроси за кърменето". Като гледам името на лекторката, трябва да е същата жена, която обяснява за кърменето и в клипчето, което Берушка е пуснала за първи грижи за новороденето. А си мисля  newsm78, че и ludmilana беше споменавала преди време, че тя им е била лекторка на курса, който са карали за консултанти /естествено с моя бременелски мозък е много вероятно и да бъркам името, Людмилка ще каже, за което се извинявам предварително/  Thinking. Може и да е интересно. Ако на някоя от вас й се ходи, може пак да се организираме. Има време дотогава де - да си помислим.

# 561
  • в гората
 Дарка, Честито!!!Да ти е жив и здрав и много да ви радва!!!

Аз докато се наканя да пиша и то станало утре  ooooh!.

За тоалета за изписване - ами няма да ми трябва.Ние с моя мъж не се изписваме - той просто идва и си ни прибира, снимаме се направо вкъщи.А родителите идват поетапно у дома, за да се запознаят с бебчо и това е.  Rolling Eyes

# 562
Абе момичета, знаете ли какво се случва с групата във фейсбук. Дали е някакъв бъг или?  Пише, че няма админ на групата....

# 563
Стои си, че Мишетата са си администратори!  Peace

# 564
Ох, от вчера имам нова екстра -киселини. Ядох ябълки, пих мляко, нищо не помага...Откачам...

# 565
Нещо Фейсбука ми явно се е бил побъркал. Ива...ами ще трябва да будуваш малко Wink

# 566
Брееей, мислех, че ще ми се размине, ама не би! Simple Smile При тебе, Терминаторче, колко часа е? Ние сме наблизо май... При мен 8 ч. все още.

# 567
  • в гората
 Уф, аз да чукна на дърво, нямам киселини, но пък за сметка на това имам истерично дете  Tired.Уж си спеше магарето, ама се отвил, а ние спим на отворен прозорец и аз взех, че си позволих да го завия  ooooh! и съответно бях наградена с едночасов рев и тръшкане.Ей хич не понася да му се налагат това дете  Tired.

# 568
А аз се опитвам да разбия една игра с топчета във Фейса, ама батерията на лаптома ми пада, така че ще си лягам вече!  Heart Eyes

# 569
Ива при мен е 6,45 в момента, 10 часа е разликата с БГ-в Аризона съм, ти?

Общи условия

Активация на акаунт