Отговори
# 540
Мим4е, а защо те притеснява, че гръбчето му е обърнато на дясно? Питам те защото и нашият хубавец е така и аз специално питах док има ли нещо притеснително в това и той категорично ми каза, че всичко е наред.
И аз да питам за същото,че и ние сме така.Дори незнаех,че трябва да се притеснявам за нещо?

# 541
Ехааа.. супер новина!! 

Дарче, честито! Да ви е жив и здрав малкия юнак, да слушка, да папка и много да ви радва!! А ти по-бързо да се възстановяваш и пак да почнеш да ни пишеш!  Hug    bouquet   

И аз да кажа, че лекцийката беше много полезна и интересна, а срещичката в Домата, беше супер. И аз също се радвам, че се запознахме и с нови мами  Hug

Аз също я мисля ММКа, какво ли става с нея?! Дано да е всичко на ред!  Praynig

Лека вечер мами, отивам да похапна  Blush

# 542
Мим4е, а защо те притеснява, че гръбчето му е обърнато на дясно? Питам те защото и нашият хубавец е така и аз специално питах док има ли нещо притеснително в това и той категорично ми каза, че всичко е наред.
И аз да питам за същото,че и ние сме така.Дори незнаех,че трябва да се притеснявам за нещо?

Момичета,

Гръбчето на бебо трябва да е обърнато наляво и да е към корема на мама - това е най-доброто разположение за нормално раждане. Ако е обърнато надясно раждането е по-продължително и болезнено, защото бебчето се завърта по посока на часовниковата стрелка и това отнема повече време, а и когато е с гръб към гърба на мама това предизвиква по-болезнени контракции.

Има елементарни техники за обръщане на бебето - мисля, че Терминатор бе пускала по-рано, а също и тук http://www.estestveno.com/childbirth/pregnancy%20and%20childbirt … 20and%20exercises

# 543
  • София
Мамчета, браво ви за днешната срещичка  Hug. Ако във втроник някой ще ходим, можем да отида и аз.

slunho, не се шашкай  spoko. Важното е вие с бебо да сте добре.

Мимче, ти също спокойно  spoko.

# 544
Момичета ето ви едно интересно филмче за първите грижи за бебето. Накрая има и филмче за къпането http://vbox7.com/play:28eecdd0 , ето и втората част на видеото http://vbox7.com/play:7fb387c1

# 545
zuzi_pretty, Жирафчето добре е обяснила (а тя да ни разкаже как се справят с малката Йоана, кърмят ли се, как са  Hug ). Друг метод е позата за спане да е на лявата страна.

# 546
Момичета ето ви едно интересно филмче за първите грижи за бебето. Накрая има и филмче за къпането http://vbox7.com/play:28eecdd0 , ето и втората част на видеото http://vbox7.com/play:7fb387c1

Тези са много хубави и полезни  Peace Щяхме на времето да ги слагаме на първата страничка, ама май ги няма така като гледам, въпреки че аз все нещо пропускам.  Blush

# 547
Все ще ви питам и все забравям Embarassed вашите коремчета окосмиха ли се?моят да и то не малко ooooh! чудя се ако не опада това нещо,после и за  там ще трябва да се полагат грижи Shocked аз в анчалото се мажех с бадемово масло смесено с лосион за тяло,но една позната ми каза,че бадемовото масло подпомага растежа на косъма Shocked Но вече бях изхабила 2 шиенца Sad

# 548
Оффф, и моят калпазанин е застанал в грешната поза, с гръбче към моя гръб!  Crossing Arms Хич не слуша това диване!

# 549
Хехе Франческа, за къде си се разбързала Simple Smile има време, спокойно. Леки болки всички имаме, май. Аз си знам, че моето ще е преносено (ще видим накрая колко си знам де Simple Smile)))))
Жирафче, линка беше пуснат от Людмилана (аз съм само по въпросите:)) Иначе и моето май е обърнато на дясно, защото му усещам дупето или каквото и да е там от дясната страна-предимно, въпреки че той си се мести, пък аз даже масажи му правя Simple Smile-разбирай галя си корема, на него му харесва, щото даже се набутва повече Simple Smile
Пуфпаф моя корем леко се беше окосмил в началото, аз обаче си ги махах с епилатора и сега като се появяват пак си ги махам с епилатора, но определено не мога да се оплача. По принцип съм доволна как ми подейства бременността, косата ми беше супер мазна преди, миех я през ден, сега изкарвам по 5-6 дни и косата си ми е чиста. Е вярно подуха ми се лимфните възли под мишниците и все едно имам 3-та и 4-та гърда, ама....доктора каза да не мрънкам, докато не станат големи като тенис-топки Grinning. Не мириша повече и все още не съм се подула като балон, че за тези странични ефекти са ме предупредили.

# 550
По принцип съм доволна как ми подейства бременността, косата ми беше супер мазна преди, миех я през ден, сега изкарвам по 5-6 дни и косата си ми е чиста. 

Terminator
, и при мен е така. Корените на косата ми лесно се омазняваха, миех я 2 пъти на седмица и все мръсна ми се струваше. Сега я мия 1 път седмично и все хубава стои, по-гъста е и по-лъскава  newsm68. Фризьора ми веднага забеляза  newsm47.

Мамчета, имам един въпрос - мислите ли за дрехите, които ще облечете на изписването? Нали снимки ще си правим? При мен цялата рода ще се изсипе, та по този повод от вчера ми се загнезди тоз въпрос. Мъжа ми ще пристигне изтупан, роднините - стегнати, бебчо /живот и здраве/ - най-сладичък, а аз не мога да съм някаква смотла. Пък идея нямам с какъв корем ще съм, задника ми ще си е сигурно същия  Sad. Купила съм си някоя и друга дреха за бременни, но те са по-скоро удобни, отколкото елегантни и определено не искам да съм с тях.
И така - споделете вашите идеи за облекло или дайте някой акъл.

# 551
korali и аз се чудя какво ще обличам. Мисля да подготвя няколко варианта и според това как ще изглеждам след като родя да преценя какво да ми донесат. Аз обаче се терзая повече от това на какво ще прилича косата ми. Тъй като ще съм секцио и ще си поседя 1 седмица, се чудя как ще я мия или по точно като я измия как ще я подсуша, щото мойта си е дългичка и ако трябва да я чакам сама да изсъхне ще има да почакам, а и не е сигурно на какво ще мязам в главата без сешоар  newsm78 Та такива мисли ме терзаят мен напоследък, все пак ми се иска да изглеждам добре на снимките (поне в главата де, то за останалата част е ясно, че ще съм като кюфте  ooooh! )

# 552
А аз се моля нашия тати се сети да ми донесе някакви дрехи, че какъвто е завеян, може и по нощница да си тръгна. hahaha
Много полезни филмчета, харесаха ми. Мерси, Берушка!

# 553
Аз лично нямам представа с какво ще се облека сега акто се замисля. То не знам какво ще обличам, и ако евентуално застудее, защото всички "бременни" дрехи са от летния период. Ама и аз каква съм оптимистка, продължавам да вярвам, че ще застудее  Joy
Абе какво го мисля и аз, ние тук рода нямаме, няма кой да ни посреща, така че както е писала Дарил Хана мога и по нощница да си тръгна Simple Smile)))

# 554
от 2- 3 часа имам контракции на моменти Rolling Eyesна колко часа може да се пие ношпа Peace

Общи условия

Активация на акаунт