Отговори
# 90
Сиси, мерси за отговора, нямам търпение да дойдат нещата  Flutter
Kölsches Mädel постоянно вършее по разподажби  Joy трябва да се абонирам за нюзлетър при теб с ъпдейт на всички настоящи разпродажби   bouquet
Бела гърл, аз съм за Шейново, но терминът ми е 28ми. Ако го дочакам няма да се засечем  Laughing Мерси за линкчето  Hug

Отивам на кръчма с приятелки  Flutter лека вечер  Hug

# 91
  • София
Мамчета,благодаря за положителната енергия!!! HugОпределено ни беше от полза - в къщи сме си!!! newsm44

На записа нямах контракции и затова се разбрахме да увеличим лекарствата и да лежа в къщи!!На 23-ти пак съм на преглед и тогава ще видим как продължаваме!

Ама то нали са казали,че неможе само хубаво....та правиха ми тест за алергичност - резултата беше шокиращ и за мен,и за анастезиоложката,и за докторката ми - алергична съм към почти всички медикаменти Shocked Как ще ме обезболяват не е ясно!!!  newsm78 Изписаха ми някакви противоалергени да пия от 25-ти,ама...Надявам се да измислят нещо,че в днешно време да раждам без никакво обезболяване...а и ако се наложи рязане и/или шиене...Уф,няма да го мисля от сега,че ще откача!!!Та моя съвет е да се тествате!!!Анастезиоложката ми обясни,че понеже не се поема от ЗК тестването не е задължително и пациента сам трябвало да изяви желание - доста лекари даже не го споменавали!!!А една алергична реакция можела доста да усложни положението...

Аз досега поспах,че цяла нощ не можах да мигна от нерви и притеснение...и киселини Mr. Green явно доста съм била дооста притеснена,защото докторката от тоновете ми мери пулса заради малката - моя беше 98,а нейния 160 Shocked и каза да я карам по-спокойно,че не е добре за Габи така... Embarassed

за приборите- приготвила съм си обикновенни,както и порцеланова чаша за чай - и август като лежах бях така и ми беше доста удобно(имах и еднократни,но не ги ползвах)

И при мен положението с болките е  - нощно време съм с болки ниско долу и в кръста и то за по-продължително време,а през деня са предимно тези безболезнените контракции - само ми се втвърдява корема и рядко се появяват и бодежи в корема...аз заради тези "екстри" щях да влизам в болница...

# 92
bella girl ,мерси,аз не се бях задълбочила  много в параметрите на количките,просто ми харесаха,Casualplay-а го блъсках в един магазин в Испания и ми харесаха мн амортисьорите,ще вози бебчо мн меко,особено по неравни терени Peaceно щом хвалите и Хането,май ще хвърлям чоп ooooh!

# 93
Тез двамата ще ги тресна вече с техните записи  Joy Joy Joy алооооу , де се намирате вие , бре ... едно хИлоу няма ли  Joy
ПП. Ще ти го върнем ние - моли се след 12-ти да родиш по-бързо, че всеки ден преди раждането сме при теб  Mr. Green
Айде и другия консуматор от семейството да се обади / Кьолнско Момиче, ще си сменя ника на "Консуматорка" в твоя чест  Joy /
Не я плаши така Дарчето, мише, че от сега ще започва да напъва, само и само да не ни вижда  Joy

# 94
  • В две мънички очи...
Бела гърл, аз съм с термин 13.11 за Шейново. Сега на 13 ще ходя на обиколка там че да видя по добре отделенията със екскурзовод че пробвах без  Mr. Green
Деска радвам се че всичко за момента е добре и кажи на малката Габи че и е още рано да оглежда света отвън, нека почака малко да започне ноември и тогава Simple Smile
За тестовете аз незнам къде се правят вообще тези тестове. Аз питах в Шейново но ми казаха че не правят такива тестове, а досега не ми се е налагала анестезия и няма как да знам дали съм алергична или не за да им го кажа Sad.
Какво представлява самия тест?

# 95
  • София
Мен ме тестваха в Тина Киркова за 18 медикамента - които влизали в състава на различните упойки.На двете ми ръце срещу цифрите от 1 до 18 с игла драснаха черти и върху всяка капнаха от съответния медикамент.Така изчаках 30 минути и след това се отчита тезултата.При мен особено на едната ръка повечето чертички се подуха,почервеняха и започнаха да парят.Оказа се,че на тази ръка са съставките на епидуралните анастезии.На другата са за спиналните - и там проявих алергия,но малко по-слабо.Най-странното е,че проявих алергичност към течен аналгин и алергозан Shocked

# 96
Kölsches Mädel постоянно вършее по разподажби  Joy трябва да се абонирам за нюзлетър при теб с ъпдейт на всички настоящи разпродажби   bouquet

Отивам на кръчма с приятелки  Flutter лека вечер  Hug
Joy Нужно е само да следиш темата в На пазар "Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!". Там непрекъснато има инфо за различни намаления, кодове за безплатна доставка и т.н  Peace Приятно изкарване в кръчмето!  Hug
Дескааа, браво! Вкъщи си е най-добре! Хубаво, че написа за теста за алергичност! Моята АГ изобщо не ми е споменавала такова нещо. Ще я разпитам при следващия преглед  Hug А ти май ще имаш много "естествено раждане"  Shocked !
Мишета, ми тъй де, аз така и не разбрах, защо решихте да не пишете повече в темата! Не се прави така !  Naughty

# 97
  • София
Терминаторче, дано успееш да го измъкнеш без намесата на инструменти  Wink. Ако не ти пречи, стой си с

Дидка, гледам, че вече си 37г.с. и явно са поготвителни контракции  Thinking.

Кьолшес, браво на теб  Peace. Много хубави нещица има и за малчуганите.

bella girl, благодаря за линкчето   bouquet.
За "Шейново", аз съм за там, но ще е по-рано. Ние сме с един термин  Laughing.
Гледам, че Изабел е близък термин. Та може с някоя да се засечем.

Деси, радвам се, че си вкъщи  Hug. За алергичността кофти, но в крайна сметка ще е с пълна упойка, ако се наложи операция.

# 98
Браво на вас. Нова тема, че и на 7 стр.
Днес ми беше последния работен ден. Издържах геройски (както каза шефката).
В понеделник отивам да ми дадат болничния-45дни-преди Т.
Умирам за сън и почивка.  newsm46
Лека вечер на всички.

# 99
  • В две мънички очи...
Дори, аз на това се надявам Simple Smile да се засечем въпреки че много малко деца се раждат на термин точно, а и аз малко се надявам да реши на 23 да излиза Simple Smile
Ох аз пак ще питам къде може да ми се направи този тест като отида тази седмица за вагиналния секрет, че да не излезе някоя алергия в последния момент и да си викаме с докторите Simple Smile

# 100
Запис.
Как сте в тоя студ, мацки? Ние още не сме взели климатик и разнасяме една духалка. Joy Чудно ми е климатик само 1 стая ли отоплява, или ще е достатъчен за 2 стаи /големи/ и коридор. newsm78 Някакъв по- обикновен ще е сигурно.
И аз днес си взех 45- дневния и лекарката така ме ядоса.
Що съм искала секцио- тая мишка дребна, дето е в корема ми за колко ще я родя #Crazy- а аз не трябва да напъвам, за да си запазя останалото ми виждащо око. И пак не ми каза колко тежи бебето- 2 пъти питах. Защо съм искала избор на екип- да давам пари на вятъра- все едно тя ги дава.
Сега ме вика на 2 седмици на прегледи, даде ми картона- на това ли викате обменна карта?
Гледам се вихрите с пазаруването онлайн- за мен е тъмна Индия. Но пък днес си намерих едно забутано гаражче с абсолютно всичко за родилки- нощници по 12 лв., сутиени по 18, тия дни ще си напазарувам. Laughing
Поздрави на всички коремчета!!! Hug

# 101
  • В две мънички очи...
Обменната карта е лист на който са записани данните ти, кръвна група, резултати от изследванията за спин, васерман и австралийски хепатит. И ако има нещо важно за бебето.

# 102
  • Дъблин
Ето ме и мен Simple Smile
За тази обменна карта като питах моя доктор от ЖК ми казва, че нямало нужда Simple Smile Е аз нямам думи вече  #Cussing out Като отида за последните изследвания и за направление ще си я искам пък  Crossing Arms То чудно и какво ще пише в нея, като той нито ме мерил, нито ме е теглил, ама да видим.

А на лекицята днес в ЦУМ бяхме с Beboslava и Ysabell. Темата за храненето не е нова, но на мен много ми хареса как беше представена. Лекарката беше много свежа и много раздвижена презентация направи. И после си похапнахме в Дон Домат  lalalala Чакахме и angela-vesi, тя била при liana85 Simple Smile

За контракциите - аз напоследък имам и нощем, особено като се обръщам и веднага ми се втвърдява корема. Дано беба да не е решила да излиза по-рано, че има още да трупа грамове  Praynig

Daryl, хич не й се връзвай на лекарката. Аз съм същия случай - пазя едно виждащо око, хич няма да се даваме някой да ни се бърка за толкова важно нещо, ааамаха!  Naughty
Деси М., браво, че сте закрепили положението засега  Peace
didka, докога е това намаление на Avent във Вис Виталис? А между другото какво решихте за количката, нали мислехте за Hauck Malibu?  1stroller

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 22:17 от Smurfieta

# 103
Ysabell, значи може да се засечем в шейново - то и моя термин излиза да е на 13ти, не знам защо в началото се бях объркала че съм на 12ти и така съм записана в темичката  Peace
Dori ти с планово секцио ли си, че пишеш че ще е по-рано?
ох ще взема и аз да питам за тоя тест за упойки че да нямаме изненади в последния момент  Thinking
daryl hana, ама и твоята лекарка е.... ooooh!

# 104
  • София
Деси, само така  Peace стискай кълки още малко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт