Отговори
# 75
Didka banditka аз съм със стягания на корема от 7 ми месец някъде и го намирам за нормално  Peace
А болките в кръста ми се появиха напоследък и основно нощем, като се завъртам от една страна на друга или като се събудя от киселини усещам, че и кръста ме боли.
А на какво точно викате контракции? Каква е болката? Или по точно къде?  newsm78
Аз съм от 6ти месец с контракции. А от една седмица някъде имам от време на време и леки менструални болки и срязвания, но дано още малко изкара мадамата.
Контракции са свивания на матката (стягане). Могат да са болезнени и неболезнени. Болката е като при цикъл - ниско долу и в кръста.

# 76
На мен ми изтръпва и целия таз,но е постоянно (за по-дълго време),а не на определени интервали    newsm78
Bibi_34 -и аз мисля,че скоро ще разберем  Laughing

# 77
  • В две мънички очи...
Хей я стискайте крачета нали се разбрахме само плановите може да минат сега, другите да чакат поне тема 15 Simple Smile

# 78
  • гр.София
Много благодаря на всички за подкрепата  Hug

Аз да се похваля че днес ми беше на гости angela_vesi.Запознахме се и си поприказвахме едно хубаво  lalalala .

angela_vesi аз забравих да ти искам телефона.Ако искаш ми го прати на ЛС да се чуваме и виждаме по често ако искаш Simple Smile И без това сме си близо.

# 79
Деска, спокойно миличка! Половин/една седмица назад не е нищо. Сигурно си е съвсем голямо бебчето. На мен докотрът ми каза, че е важното как се развива, а не колко е голямо като размер. Вече си в 36та седмица и няма страшно. Дори да тръгне да се ражда, то вече си е готово Simple Smile Пък и в болницата ще позадържиш още малко. Гледай накрая да не преносиш  Wink

За изтръпването и т.н. и на мен ми изтръпват ръцете и краката, пишкам често, тежи ми корема, киселини - изобщо така ще сме до края! Simple Smile

# 80
  • Козлодуй
Зузи, аз прибори ще си взема обикновени, от вкъщи. По простата причина , че не ги обичам другите.
Пуфпаф: аз също мисля, че няма да са ни излишни 2,3 бодита с къс ръкав. Поне ние сме с централно парно и си е доста топло. Отгоре ще обличаме някаква жилетчица и така.
Терминатор: пробвай сутрин да вадиш пръстена. Тогава не би трябвало да ти е толкова оттекъл.

# 81
  • София
запис и от мен

# 82
ааа не много сте бързи  Naughty после ще ви чета  Flutter но влизам да се похваля, че току-що поръчах това онова от Ларедут  Heart Eyes има сносно намаление в момента. За бебо и за сестриче има супер неща, само се чудя, понеже не съм поръчвала досега, за колко време доставят?

# 83
  • В уютен дом! Елените
malka mravke, когато аз съм поръчвала от ларедут нещата са ми пристигали за седмица най-много две.

# 84
Следете си кръвното,защото може да се покачи неочаквано.Оказа се ,че поддържам една седмица вече високо кръвно,подути крака и ръце,изтръпване и имам малко белтък в урината.Затова се налага да ми пуснат една система.Дано да е нещо временно.

# 85
raq_1 , дано да се оправиш!  Peace
Терминаторче, това за ябълките аз го дадох като акъл  Mr. Green
Моята халка я прехвърлих от едната ръка на другата, ама гледам, че и там става тясно. Ще я махам скоро.Особено сутрин са ми доста подути ръцете, кръвното слава богу, го поддържам ниско 90/60.
Малка мравке, браво за поръчката! Аз пуснах една съвсем малка поръчка от Теско. Има clearance в момента, т.е разпродажба на разпродажбите  Mr. Green
Взела съм нещата доста големички, някои са си направо за другата година и за лятото. За началните месеци съм зарината вече .
http://www.clothingattesco.com/Baby-Boutique/Baby-Boutique-2-Pie … atgsale,k-baby-cl

Лоша мишке, Хането ако вземеш ,няма да сбъркаш  Peace ! Тази последната не я знам като марка.  Thinking, но ми изглежда добре.

# 86
Bibi_34 -при теб как са болките?При мен основно вечер и стяганията на корема са ми за дълго време?
Kölsches Mädel -как се пазарува от Теското и как са размерите дали си отговарят,че какви роклички има   bouquet А моята кака иска  балана рокля  Peace

# 87
ааа много мразя така, писах, писах и компа взе че се изключи, аман от тия номера  #Cussing out
момичета, пускам ви линк за едно филмче за шейново (има и за втора градска). освен че е полезно за мамите, дето смятат да раждат там, акушерката дето разказва кое как протича дава много полезна информация по принцип
http://www.deteto.info/video.aspx?id=42
loshata mishka, тези колички и аз ги гледах. препоръчвам хане-то, много е добра, единственият недостатък е че коша за новородено е доста тежичък - но аз съм вдигала само стария модел (матрикс къп), а на линка който си дала гледам че е с новия (матрикс лайт), който го дават по-лек, така че може да е ок. а и това дали тежи на мама е много индивидуално. миньон има такава количка и беше писала че е много доволна!! най-хубавото е че имаш зимен кош и кошче за кола в едно и не се занимаваш да вадиш бебето от коша за да го слагаш на седалката в колата  Peace
а кежуъл плея ми се струват много сложни за сгъване. иначе и нейния кош става за кола (това беше едно и от моите изисквания за количка - накрая се спрях на лола ъп на макси кози/бебе конфорт)
прибори за болницата ще си взема от нашите, само чаши и чинии за еднократна употреба - имаме в нас останали от разни пикници Grinning
за киселините - талцид и ябълки, и то до следващото хранене. аз се намъчих ужасно с тия киселини, но откак беба се обърна съм доста по-добре  Peace

# 88
Бела гърл, мерси за линчето! От клипа за Втора градска, същата акушерка Адриана Сотирова ни води обиколката из отделението и в тази стаичка отговаряше на въпросите ни  Heart Eyes.

# 89
Бела гърл, мерси за линчето! От клипа за Втора градска, същата акушерка Адриана Сотирова ни води обиколката из отделението и в тази стаичка отговаряше на въпросите ни  Heart Eyes.

няма за какво  Hug
аз за шейново научих много неща - като например че не дават с твоя нощница, а с тяхна само, само дето 2 дни преди да гледам клипа си взех 2 нощници  ooooh!
и също това че при постъпването почти нищо не носиш, целия багаж ти го донасят после  Peace
между другото има ли мами за шейново за към средата на ноември (10-20), супер ще е да се засечем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт