Отговори
# 60
Привет и от мен.Току що се прибрах от док.взех си направлението за хоспитализация и обменната карта + още едни изследвания ПКК,които се вписват като последно в карта мисля,че са 4ти по ЗК.После ходихме с милото до Вис Виталис набързо-взех 2бр.шишенца (125 и 260мл) на Авент имаше промоция -25%на тях лично и затова се отказах от жълтата серия.Взех си ножичка,гребенче,биберонки и за кака един чорапогащник модерен за партито в неделя и това е.
Имам един въпрос към мамите,които са по напред  ли и аз незнам ама имате ли често контракции (стягания),болки в кръста и гърба?Аз ли подхождам несериозно,но на мен като чели често взе да ме боли,да не кажа постоянно. newsm78
liana85-браво на таткото,герой ви е той.
MMka-много кофти с тая микробиология,да не би тази акушерка да е сбъркала пак имената?Как така си се излекувала  #Crazy от само себе си...Ох и честита прическа  Peace
poli25 - и аз съм като теб с тренинг от пренасяне и сега тези ранни контракции чак са ми странни.
zuzi_pretty -аз си сложих обикновенни прибори,а не за еднократна употреба.
vessy1 -кутиите са страхотни,ама аз как не съм ги видяла   newsm78

# 61
Лоша мишке, честит ви апартамент, с много любов да си го обзаведете и да отгледате страхотно ноемврийче в него!   bouquet
Много лошо с катастрофата, но важното е ти да си добре!
Лиана, браво за вашто тате!  Hug
Амелия, представям си какво ти е, вече като знаеш датата за секциото!
Зузи, още не съм мислила по въпроса, но май ще е по-удобно еднократни съдове. Няма да се налага да мисля, къде да ги мия.
Пуфпаф, да, няма значение откъде ги купуваш. Гледай само да е по-оборотно място да не е залежала стоката. Шишетата да са BPA free.
Мишинатори, няма да се раберем така! Запис, запис, пък нищо не казвате, амаха... Консуматори такива  Crossing Arms
Ламаааа, стискай кълки  Mr. Green !
Аз се връщам от аптеката. Взех си Талцид против гадните киселини, но не за дъвчене, а нещо като гелче, кашичка, в пакетчета като 3в1. Аптекарката ми каза, че бил съвсем нов продукт. Просто идеално за мен заради моята непоносимост към таблетки за дъвчене. Дано да  има резултат!  Praynig

# 62
Дидка - и аз имам често стягания, болки в кръста също. То ще се разбере скоро.  Simple Smile Честити покупки!

Лоша мишка - честито жилище.   bouquet

Лианка - бързо да се възстановява татето!

Амелия - ще стискаме палци!

Kölsches Mädel - мерси за инфото за талцид, тоя дето се дъвче е ужасен!

# 63
Такааа, момичета аз знаете ли за какво съм се замислила - нали за болницата ще ни трябват прибори, чашка и пр. Вие такива за еднократна употреба ли ще си вземете или нормални?  newsm78

Аз си взимам от вкъщи , нали сами си ги мием и ползваме , но може и еднократни да си вземеш.

# 64
а трябват ли ни бодита с къс ръкав  ooooh! малко тъп въпрос,но все пак да питам аз имам накупени само с дълъг,нали ще е студено Tired

# 65
  • София
Мама Мими и Айлан, честити да са ви новите придобивки  Hug.

vessy1, много са сладки кутиите  Peace.

Пуфпаф, скоро и диплома ще пишете с бебо  Laughing.

Лами, браво за бебка и да са и честити придобивките  Hug. Значи още малко има да ги стискаш кълките  Wink.

MMka, честита прическа  4470. За микро-изследването, питай в лабораторията какво точно изследват.

Лианка, браво за татито ви  Peace.

zuzi_pretty, аз си носих нормални прибори първият път и сега такива ще приготвя.

Лоша мишке, честити да ви е апартамента  Hug. Кофти с ПТП, но важното е, че е малкия дявол.

Амелия, вашата мома с името ще си дойде, а  Wink.

Пуфпаф, аз съм купила няколко бодита и с къс ръкав. Все пак ще пуснат и парното. Отгоре мога да слагам жилетчици, плетени от мама.

# 66
Dori благодаря ти за бързия отговор май и аз ще взема 3 - 4 с къс ръкав  Peace

# 67
Още не съм ви изчела, но да се оплача-нали ръцете ми се подуват, е сега венчалната ми халка няма вадене Sad Така че един съвет от мен, сваляйте пръстените, докато можете Sad В момента съм си навила конец на пръста и белким излезе, но имам съмнение, че ще стане Sad

# 68
# 69
Още не съм ви изчела, но да се оплача-нали ръцете ми се подуват, е сега венчалната ми халка няма вадене Sad Така че един съвет от мен, сваляйте пръстените, докато можете Sad В момента съм си навила конец на пръста и белким излезе, но имам съмнение, че ще стане Sad

пробвай да си намажеш пръста със сапун или някакво олио, абе да има нещо да се лИзга  Mr. Green

# 70
Didka banditka аз съм със стягания на корема от 7 ми месец някъде и го намирам за нормално  Peace
А болките в кръста ми се появиха напоследък и основно нощем, като се завъртам от една страна на друга или като се събудя от киселини усещам, че и кръста ме боли.

А на какво точно викате контракции? Каква е болката? Или по точно къде?  newsm78
При мен при първата бременност ми изтекоха водите, и докато започнаха контракциите вече бях с епидурална упойка, стабилно разкритие и усещах само напъни като за по голяма нужда  Mr. Green /което са били моите контракции - явно/.

# 71
 Simple SmileМомичета,благодаря ви!
Liana85,относно храненето на мъжа ти,никакви пикантни и твърди храни,аз наблягах на супичките,картофките,варени,задушени,яхнийки,и споко,по-добре,че са го оперирали,мен няколко пъти ме връщат с болки в течение на години,и накрая усложнения Sad
Мамчета,аз съм готова с дрешките на бебо,като се почне от бельото до спалния чувал,само да се изперат,но едрите неща не съм напазарила още newsm78колебая се за количката,единия вариант е http://www.dundio.com/catalog/details/1545/443/Бебешки-колички/jane/Комбинирани/jane-slalom-pro-reverse-matrix-light-calm-blue.html,а др.,която искам е на
http://dino.sklep.pl/nowy/s4-casualplay-2010-spacgondmakofotbaby … ratis-p-8011.html

# 72
  • София
Намокри пръстта и после направи така, както те е посъветвала Берушка.
Аз моята халка я махнах още лятото.

# 73
Благодаря ви за честитките  Hug

Дидка, не знам. И за това си помислих. Те са супер разсеяни, така че всичко мога да очаквам от тях  Confused Чудя се дали да не си приложа самолечение  Rolling Eyes Иначе питах и за обменната карта и направлението - рано било. 2 седмици преди термина щели да ми ги дадат. Трябвало още едни кръв и урина да пускат. А аз като чета на вас колко по-рано са ви ги дали...

За приборите - и аз от вкъщи ще ходя. Само някаква чашка и чинийка мисля да си купя пластмасови.

Терминатор, аз моя пръстен от седмици съм го свалила като започнаха да ми се подуват пръстите. Дано успееш да го махнеш  Peace

Аз гладя от не знам колко часа вече и още има. Та сега си почивам малко Simple Smile

# 74
Берушке, Дори, не става Sad, от половин час си кисна пръста в лед и не ще. Не знам какво ще правим, хич не ми се ще да го режем пръстена, че нали наследствен от любимата му баба....въпреки че май могат безпроблемно да го оправят после. Дори умно си постъпила, но както казват акъл-море, глава -шамандура Wink
Кьолшес-не помня вече коя мама го препоръча, но това с ябълките и аз бях много изненадана, но помага (ако случайно още не си пробвала), въпреки че аз честно казано нямам някакви страшни киселини.
На всички честито за покупките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт