Смешки от форума - 3

• 71 817
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Черпя ви с темата Сарухан Хюнел - един диамант на турското кино, в която е наричан от фенките си "божеството" и "захарчето"  Joy

Тази снимка е от там Tired
Сякаш е някаква подтема на Спамо-чата, мъже в чаршафи, цветя и кафета...

# 391
  • Варна
Joy
 Ох, това ми напомни...бях писала някога в темата за любовниците, които бяха наричани от няколко потребителки "мастии". Едната беше с аватар- снимка на героиня в турски сериал, която в сериала дели един мъж със сестра си и голямото менкане беше, мастийско от където и да се погледне. Та споменах това, после съжалих стократно Simple Smile "Лейля няма нищо общооо"!!! :  #Cussing out
Е как ще има нещо общо, тя е самата невинност. Joy

# 392
Заинтригувана от това:
Цитат
Ние казваме дуда...
От там наскоро излезе велико откритие!Аз и мама имаме дуди,а татко дудук.

Това от 2465-тата тема по въпроса "Как по-изчекнато и малоумно да наречем онова ТАЙНО МЯСТО, от което момиченцата уринират"  Embarassed Embarassed Embarassed
в момента чета това и ми е страшно забавно.  Joy Joy Joy
Малък откъс за любопитните:
Може да я научиш на "шмаджайна"(между шуши и ваджайна)
Между другото се заформя спор около дудата. Grinning

# 393
  • София
Защо кръвна обида? Приликата е очевидна. Или турският Тузар изповядва други ценности, за които си струва рими да "реда"?

Не знам, ама веднъж си позволих да изкажа това мнение (подплатено със снимков материал), и за два дни получих толкова клетви и обиди на лични, колкото не бях получавала никога преди (и след) това, сумарно.
Добре, че ме предупреждаваш, защото след първи и втори рунд на "Варна и околия срещу Бояна" съм малко изморена и досадена от конфликти. Grinning

Гл'ей къде бил купона! Умряхме от скука в тоя клюкарник, ще надничаме в конака. Laughing
Страхотна идея за подфорум Конака. Peace

# 394
 Joy  Joy  Joy
Смеете се вий на хората, ама я се вижте - 4 страници изписахте за сериала, а даже не го и гледате  Whistling

# 395
  • София
Joy  Joy  Joy
Смеете се вий на хората, ама я се вижте - 4 страници изписахте за сериала, а даже не го и гледате  Whistling

Още един пример, че не е нужно да си запознат с нещо, за да го коментираш. А и може да се прикриваме, знаеш ли. Забелязах, че някои от авторките в темата за Забраненият плод пишат точно като мен. Ходи доказвай, че нямаш мултиакаунтинг после. Whistling Joy

# 396
  • Варна/Лондон
Заинтригувана от това:
Цитат
Ние казваме дуда...
От там наскоро излезе велико откритие!Аз и мама имаме дуди,а татко дудук.

Това от 2465-тата тема по въпроса "Как по-изчекнато и малоумно да наречем онова ТАЙНО МЯСТО, от което момиченцата уринират"  Embarassed Embarassed Embarassed
в момента чета това и ми е страшно забавно.  Joy Joy Joy
Малък откъс за любопитните:
Може да я научиш на "шмаджайна"(между шуши и ваджайна)
Между другото се заформя спор около дудата. Grinning
В момента по Дисни дават едно детско, всяка втора дума е дуда и колко вкусни били... Laughing

# 397
  • София
A отивам при шмаджайните Sunglasses

# 398
  • София
Стига, спрете се вече, заболя ме корема от смях.  Joy

# 399
Цитат
щом не знаеш какво е ''дуда''  малко започвам да се съмнявам,че наистина си жена. тази дума я употрбяват дори и докторите,а и ВСИЧКИ хора,които познавам
Joy Joy Joy
Това от "дудената" тема.

# 400
  • София
Цитат
Дъщеря ми от яслата си преди 5 години си дойде с думата цоцона. Съкрати си го на Цонка в течение на времето. Днес в училище писали думички с главно Ц , че е първолаче. Много й било смешно. А пък като чуе за кмета на Каварна. . Побърках се да й обяснявам , че тя така си нарича нейната, а името си е нормално.

# 401
Цитат
Дъщеря ми от яслата си преди 5 години си дойде с думата цоцона. Съкрати си го на Цонка в течение на времето. Днес в училище писали думички с главно Ц , че е първолаче. Много й било смешно. А пък като чуе за кмета на Каварна. . Побърках се да й обяснявам , че тя така си нарича нейната, а името си е нормално.

Ох, Цонкееее   rotfImao

Може ли линк   bouquet

# 402
  • София

Аз такова нещо НЯМАМ. Нито друго, което да го наподобява по някакъв начин.
Който има, да си го носи със здраве.

BirdsFlu  изби рибата с това  Joy
Цялата тема е за тук  Joy

# 403
И аз тъкмо си мислех, че е нужна пряка връзка между двете теми.  Joy
И още нещо - написах duda в търсачката и ми излезе dudaktan kalbe - турски сериал.  Joy Joy Joy

# 404
  • София
rummi_pl Пак в темата за шмаджайната. Пост 16 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=565608.15

BirdsFlu ще ме умориш. Joy Hug

щом не знаеш какво е ''дуда''  малко започвам да се съмнявам,че наистина си жена. тази дума я употрбяват дори и докторите,а и ВСИЧКИ хора,които познавам

Има лекар "дудолог"??? Май живея на друга планета. Пак моля - линкче нещо, източник  newsm78 Може и да ми кажеш в учебника за кой клас да търся, или в коя енциклопедия... Направо ме заинтригува. Четящите темата, всичките ли имате дуди???

Общи условия

Активация на акаунт