Смешки от форума - 3

• 71 693
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • близо до Кресненското дефиле
здравейте! С мъжа ми правим опити за бебче от почти 1 година. Този месец около 24- ми ден от цикъла (който е по принцип нередовен и е около 34-40 дни) започнаха едни спазми, който ги получавам на 1-я ден от цикъла ми(бяха 2 дни). Дали е възможно дова да е имплантация? И ако е така кога мога да направя тест? Последно ми беше на 8.02, а сега го чакам след 15.05. Мерси предварително
Къде е 8.02,къде е 15.05!?! newsm78 Crazy
[bЗначи аз няколко месеца си засичах овулацията, разбирах я кога е- и от придърпване в яйчниците,както и болезнени гърди и отделно и слуз!! И сме правили опити и пак не е ставало и вече не спазвам такива работи,ако стане, стане.Но просто ми е странно тази болка като в първи ден от лелката, а то да е мн рано дда ми идва][/b]
Средата на октомври за около 10 дни имах розово-кафяво течение. между 23-28 с съпругът ми пробвахме за бебе(тогава защото е в командировка от една година в друг град) newsm78 #Crazy. и преди няколко дена пак имах леко кафяво за един ден. вчера цял ден чувствах някакво напрежение в яйчниците и зърната почнаха да ме болят. Кажете ми от какво може да е.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 22:26 от rumibumy

# 511
  • Варна/Лондон
Май ще ми трябва разяснение на последното. Tired

# 512
Румибуми,от коя тема е цитата? hahaha

# 513
.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 17:55 от rumibumy

# 514
Да вземем да се разберем да не влачим нищо от "Искам бебе".
Има ли десет души, на които им е смешно нещо от там?

# 515
Вълкът с дълъг ник ,от моя страна,проблем няма!Махам го! Peace
Със сигурност,там има мнения,които ще разсмеят и повече от 10-има.Не говоря за проблемите на момичетата там(и аз съм с такъв проблем),а за това как го представят .Да не говорим,какви щуротии пишат понякога newsm78

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 18:00 от rumibumy

# 516
  Невниманието в час е симптоматика на сериозно генетично заболяване и аз щях да благодаря на учителка, която сподели с мен този проблем за детето ми. Веднага щях да потърся специалист и да започна лечение.
Написаното е във връзка с получена от третокласник забележка - " Не внимава в час."

# 517
Цитат
Здравейте майчета!
Имам си бебче на 3 месеца почти и се кърмин изцяло. Аз обаче искам да си продупча ушите?
Може и да ми е глупав въпроса, но пречи ли кърменето да си пробия ушите?

Rolling Eyes

# 518
  • София
 Joy

Еми тъп е въпроса. Нали вече са си продупчили зърната, за да потече млякото. Какво значат още някакви си две дупки  Joy

Не е истина просто  Joy

# 519
Joy

Еми тъп е въпроса. Нали вече са си продупчили зърната, за да потече млякото. Какво значат още някакви си две дупки  Joy
Е, притеснява се момичето. Ако кърмата вземе да изтича през новите дупки, детето ще трябва да суче от ушите на мама.  Joy

# 520
  • Варна
Цитат
Здравейте майчета!
Имам си бебче на 3 месеца почти и се кърмин изцяло. Аз обаче искам да си продупча ушите?
Може и да ми е глупав въпроса, но пречи ли кърменето да си пробия ушите?

Rolling Eyes
Стига де. Joy Joy

# 521
Joy

Е, притеснява се момичето. Ако кърмата вземе да изтича през новите дупки, детето ще трябва да суче от ушите на мама.  Joy
hahaha Joy

Една приятелка си прибирала акото на кучето, когато две баби я загледали втренчено. Отминавайки ги, чула следната реплика: "Ми не знам, може да й трябва за нещо".
hahaha Joy За какво ли?Много ми е интересно.

# 522
Ще й трябва, разбира се - може да си натори цветята момичето  Mr. Green

# 523
Всяко число може да се дели на 0. Отговора от делението е 0. Учи се във втори клас!
   Mr. Green

# 524
Всяко число може да се дели на 0. Отговора от делението е 0. Учи се във втори клас!
   Mr. Green
Не е ли умножено?

Общи условия

Активация на акаунт