Имаме проблем с класната /3 клас/

• 5 232
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
   kotkovo, това, че детето не внимава в час си е доста сериозен проблем и непременно трябва да се информират родителите. Невниманието в час е симптоматика на сериозно генетично заболяване и аз щях да благодаря на учителка, която сподели с мен този проблем за детето ми. Веднага щях да потърся специалист и да започна лечение.

# 61
   kotkovo, това, че детето не внимава в час си е доста сериозен проблем и непременно трябва да се информират родителите. Невниманието в час е симптоматика на сериозно генетично заболяване и аз щях да благодаря на учителка, която сподели с мен този проблем за детето ми. Веднага щях да потърся специалист и да започна лечение.

Бих казала, че в 99% от случаите невнимаването в час няма нищо общо с генетични заболявания. Аз самата колко пъти съм се занимавала с по-интересни неща от урока, пък нямам генетично заболяване Wink

# 62

Бих казала, че в 99% от случаите невнимаването в час няма нищо общо с генетични заболявания. Аз самата колко пъти съм се занимавала с по-интересни неща от урока, пък нямам генетично заболяване Wink

Мда, така е! Как да внимава в час един първолак, който чете гладко и и вече чете книги, докато съучениците му сричат. Кое точно да му хване вниманието? В средата на 70те години на миналият век не беше обичайно децата да могат да четат в първи клас. Бях изключение и поради това постоянно бях наказвана права пред класа. Беше ми скучно, а пък другарката така и не намери начин да ми ангажира вниманието.
Освен това българското училище си стои в 19 век, а пък децата ни отдавна са в 21-ви! Crossing Arms

# 63
  • Sofia
Не винаги невниманието в час се дължи на това, за което си мислиш. Naughty

# 64

Да си пусна аз един тест за генетични заболявания тогава... половината от учителите ми бяха тотално безинтересни по едно време. И сега се прозявам на някои семинари, да. И във ВУЗ-а пак тъй беше. При една дама установих, че генетичното ми заболяване било заразно- около мен целокупният народ или спеше, или решаваше кръстословици.
Явно генетичното ми заболяване, освен, че е заразно, и варира- проявяваше се винаги в часовете при едни и същи учители /лектори/, а при други зачезваше яко дим.
Измислих току- що и лечение на генетичните заболявания- интересни лектори-събеседници.

# 65
 Laughing Къде е този ученик, който ще каже:"Ей, много ми е интересно в час!" Laughing Няма такъв, няма и да има. Ама темата за образователната система е безкрайна! Примерно, аз винаги съм се занимавала с литература, завърших филология, в училище бях най-големия шестак по л-ра, но няма земна сила, която да ме убеди, че приказки за Мечо и Зайо бурно ще заинтригуват дете, което вече чете "Хари Потър" и "Пърси Джаксън" /в случая/.

# 66
  • Sofia

Измислих току- що и лечение на генетичните заболявания- интересни лектори-събеседници.

Много правилно лечение. Peace

# 67
  • Варна

Много правилно лечение. Peace

Съгласна съм, но не всяка материя или тема могат да бъдат поднесени по интересен начин. Има си и сухи такива.

# 68
  • Sofia
Е има такива вярно е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт