Смешки от форума - 3

• 71 686
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
Керим се влюби във Фатмето май още в първа серия, пита я "От къде си, коя си? Фея ли си или Елф"
А са, де?

Южните комшии са известни с любовта си към собствения пол - така че - Фея, Елф - всичко минава под ножа  Joy Joy Joy

А ти как разбра за любовта им към собствения пол, по звученето на думата Елф ли?  Joy Joy, ..., същото е да кажеш за една жена - човек.  Hug
Елфите са божества на природата и плодородието, често са изобразявани като млади мъже и жени с прекрасна външност.

# 526
"Ако я разрясвам редовно (не се смейте, но рясането при мен си е сложен процес)..." за косата става въпрос  Joy

# 527
"Ако я разрясвам редовно (не се смейте, но рясането при мен си е сложен процес)..." за косата става въпрос  Joy
Shocked Ееее, не е истина просто  Joy Joy Joy .

# 528
  • София
Всяко число може да се дели на 0. Отговора от делението е 0. Учи се във втори клас!
   Mr. Green
Не е ли умножено?
Умножено е, умножено.....
Деленето на 0 не се учи във втори клас, а в някой математически факултет.....и то само, ако 0 е дефинирана.

# 529
Знаете ли кога ще има успеха на турските сериали?! Никога! Веднага ги качват в различни сайтове епизодите от турските, а този го няма и ще преключвам с него! Не стига, че повече от половината актьори не могат да играят, а трябва сигурно и да им се моля да качат текущия епозид. Хайде "холанд". Няма да се получи!

# 530
Аххх, изпревари ме с 'Хайде "холанд"'  Mr. Green

# 531
  • Талант на 2012,2013 г.
Аххх, изпревари ме с 'Хайде "холанд"'  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 532
Ама сега като се замислих май втората ми лентичка е/беше от бгмамма  newsm78

# 533
  • София
Смейте си се вие, ама какво е това "холанд"  Crossing Arms Не ще да е Холандия  Mr. Green Но какво е, какво???
И кой е оплютият сериал, просто за информация?

# 534
"Стъклен дом". Така написано си е баш Холандия Simple Smile

# 535
Еее, може ли да си фен на турски сериали и да не знаеш как се пише "холан", срамота!

# 536
  • Sofia
Баба би го използваше в смисъл "тези мене за будала ми ме имат/ я си гледай работата"

според чичко гугъл е от турски произход "как ли пък не!"  Laughing Laughing

# 537
  • София
Еее, може ли да си фен на турски сериали и да не знаеш как се пише "холан", срамота!
Дона, гледам само един турски сериал и то защото бабата е окупирала вечер ефира с него (да не излиза, че се оправдавам). И да не би да го гледам без превод  Grinning Казвайте де, не ме мъчете! Ква холандия, кво чудо  Crazy

elsi, благодаря!  Grinning

# 538
 Ами аз по тази причина го сложих тук, защото не схващам авторовата идея. Холанд, пък и в кавички Simple Smile

# 539
Дона, гледам само един турски сериал и то защото бабата е окупирала вечер ефира с него (да не излиза, че се оправдавам). И да не би да го гледам без превод  Grinning Казвайте де, не ме мъчете! Ква холандия, кво чудо  Crazy

Не ти, авторката на бисера  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт