SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 26 712
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • # супернатурална #
Хи-хи, забеляза ли, че съм оставила един свободен ред. Можеш да го допишеш Laughing

# 241
Хи-хи, забеляза ли, че съм оставила един свободен ред. Можеш да го допишеш Laughing
М, не, супер си е така, не бих посмяла да ти развалям идеята! Simple Smile Вместо да го дописвам, след малко се надявам да го "доспя"- ха дано ми се появи насън. Twisted Evil

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 01:18 от Dana_Scully

# 242

А някой може ли да намери голяма картинка на title card-a на настоящия сезон? Чупещите се стъкла и надписа? Търся я за десктоп, но само гифче ми излиза, а него съм си го запазила за телефона Wink  Money

Дейна това става ли ??????? (даде ми повод да си изпробвам новата програма)

Галинче  smile3544 smile3544 smile3544, шапка ти свалям ....

# 243
Дейна това става ли ??????? (даде ми повод да си изпробвам новата програма)

Мерси, идеално е Wink

# 244
Гледайки пак снимките от епизода с вампирите, се зачудих  newsm78, защо по д*****e ги правят с тези грозни зъби???????? И в сезон Nº? (не помня кой беше  Shocked) ми стана грозно като ги видях с тези протези .... .Не че съм от НАЙ големите фенове на вампирите, но от както свят светува знаем какви са им зъбите на кръвопийците (така са ни го наложили). Не искам и да си го представям Дийн с тези зъби. Ще бъде някаква депресираща гледка (надявам се да не го покажат  Praynig ).
Та така, излях си мъката за тази вечер  ooooh!.

# 245
Ееее, възмутена съм! Crossing Arms Вече е 7.20, а епизодът още го няма в замундата!!! Къде е Папи? Искаме си Папииии!! При нея такива неща не се случваха, миналата седмица също се изложиха - в 8.00 часа все още никой не го сийдваше!

P.S. На мен пък ми харесват зъбите на вампирите, че са ги направили по-различни от тези, които сме виждали. Grinning Все пак нека не забравяме, че това е хорър сериал Grinning (Come for the boys, stay for the story! Mr. Green) Много се впечатлих, когато за пръв път видях зъбите на СПН вампирите как се подават - направо е жестоко-готино, браво на сценаристите, че са се сетили да е така. Simple Smile)

Току-що го качиха в арената, така че, поздрави за прекрасна събота с новия епизод: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=22712a41a7644 … 18672e0&comms

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 07:54 от Dana_Scully

# 246
  • # супернатурална #
ЧЕСТИТА СЪБОТА! Laughing
Дейна, благодаря за линка, тъкмо и аз се чудех къде ми е серийката Crossing Arms
bichito , нови тоалети, нова длъжност, поздравления Grinning

# 247
Честита събота и от мен!
Дейна, мерсаж за линка!  newsm51 Докато се тегли ще прегледам какво сте вършили снощи.

bichito, много ти отиват помпоните!  Wink Hug

Виждам, че снощи са текли рекламни кампании в полза и на двата отбора, но без това да промени членския състав на който и да е от тях.  Laughing
Мириел, мното ми хареса комикса ти с разочарования от фенките Дженсън! Голам смях беше докато не стигнах до края- Не?! Окс, отивам при Мириел - тогава нещо ми секна смеха  Laughing.
После обаче Галчето отново ми оправи настроението. Галя, отново си сътворила етотичен шедьовър!   bouquet Само за едно нещо съжалявам - съвсем ми отиде репутацията у ряката  Embarassed. Ама така е, сама съм си виновна - като се поддадох на провокациите на Импалка, сега вече е късно да се дърпам  Laughing. Интересно обаче Бед как не се отказва и продължава да търси по-младо копие на Дийн  Joy Joy Joy.

едно интервю с Ейми Гюменик - младата Мери, която, както казват и в интервюто, май е единствения женски персонаж в шоуто, който всички харесват: http://www.myfanbase.de/index.php?mid=2179&pid=9880
И аз харесвам младата Мери  Heart Eyes. Дейна, благодаря за интервюто!   bouquet

# 248
Галя, отново си сътворила етотичен шедьовър!   bouquet Само за едно нещо съжалявам - съвсем ми отиде репутацията у ряката  Embarassed. Ама така е, сама съм си виновна - като се поддадох на провокациите на Импалка, сега вече е късно да се дърпам  Laughing. Интересно обаче Бед как не се отказва и продължава да търси по-младо копие на Дийн  Joy Joy Joy.

Ама моля ти се - дружно репутацията ни отиде у ряката! Hug Аз даже стая за 24 часа съм си поръчала Twisted Evil А ако попаднем на по-младо копие на Дийн (и пак сме двете и се чудим как да си го поделим), винаги може да разчиташ на сестринския принцип: "Първо мъничко аз, после мъничко ти и така.... " Mr. Green

Новия епизод е трепач! Нямам търпение да го изгледате, за да коментираме. Simple Smile

Ето и линк в Замунда, ако и вие като мен сте свикнали да ги теглите оттам (с надеждата, че качеството ще е по-добро): http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=238790&hit=1

# 249
Гледайки пак снимките от епизода с вампирите, се зачудих  newsm78, защо по д*****e ги правят с тези грозни зъби???????? И в сезон Nº? (не помня кой беше  Shocked) ми стана грозно като ги видях с тези протези .... .Не че съм от НАЙ големите фенове на вампирите, но от както свят светува знаем какви са им зъбите на кръвопийците (така са ни го наложили). Не искам и да си го представям Дийн с тези зъби. Ще бъде някаква депресираща гледка (надявам се да не го покажат  Praynig ).
Та така, излях си мъката за тази вечер  ooooh!.
bichito, ще те разочавам, но точно такива зъби са му направили на Дийн.. Няма какво да си го представяш, направо може да го видиш в промото на следващия епизод 6x05 Live Free or Twi-hard - http://www.youtube.com/watch?v=29A98Ch0zwM&feature=player_embedded. Сега в бяло: Ауууу, каква гад са го направили Дийн, ама пак ми харесва Blush. Интересно дали в сцената дето е с Лиса е вече вампир?  newsm78 Ако е така едва ли ще я ухапе, все пак това е най-отговорният и с чувство за дълг Дийн нищо, че е леко вампирясал. Подозирам обаче, че ако е такъв случая точно това му чувство за отговорност ще го накара най-накрая да прекрати всякакви отношения с Лиса и детето.

# 250
  • # супернатурална #
Всъщност Бед малко се првеше на разсеяна, като питаше за по-малък брат. Имаше впредвид КОНКРЕТНИЯ брат, който мерна  веднъж набързо и веднага оцени достойнствата му Laughing
Субтитрите на Папи дали ще стават на релийза от арената newsm78 Да знам да го трия ли или не?

# 251
Галче, трий го, има рилийз в Замуната вече. Simple Smile

Злате, последното изречение от поста ти в бяло - "Ха дано!"
Иначе Дийн верно голяма гад са го изкарали! Grinning Twisted Evil

# 252
Епизода - изгледан и много, много, много харесан!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes С нетърпение чакам да стане довечера и повечето от вас да са го изгледали. Ето само едно гифче  от него с любимия ми Краули

Още едно клипче, в което хвалят г-н режисьора Екълс - http://www.youtube.com/watch?v=_lDYtDtE4dw&feature=player_embedded

И накрая маалко по-разширено, но все така неинформативно описание на епизод 7 - http://www.spoilertv.com/2010/10/supernatural-episode-607-family … tml#ixzz12S0DaXTE
В бяло: Сефте Дийн да е подозрителен към нещо, а Сам да не му вярва  Crazy. Върнахме се към старата позната схема.

# 253
  • # супернатурална #
Flutter
Специално за Златото, че ми се притече на помощ Hug

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 11:04 от Г. Краули

# 254

Общи условия

Активация на акаунт