SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
леле! японският ми дойде в повечко в по-горното клипче  hahaha
още не разбирам как мъжа ми гледа мачове в интернет от китайски телевизии без да спира звука и ми обеснява,че не разбирал ама така бил усещал емоцията  smile3532

добре че в крайна сметка нашите момчета се повяиха и гласовете на Сам и  Дийн внесоха покой в цялата работа  Wink
беше интересно да видя част от снимките на серията пък било и то толкова малка част
от мен лека нощ, че ще заспа тука на клавиатурата и поздравче за Самолюбителките  Laughing

и за почитателките на тренера
(това май е минало як фотошоп, но пък оставя много материал за нощни размисли  Embarassed)

извинявам се, но не мога да не споделя и това

# 391
Момичета, много ме развълнува последната серия на 5 сезон. Много силен епизод и финал съответно.
Импалата си е за обичане! Тази кола си има душа, за къде без нея.

Impala   bouquet  Simple Smile

Самсара,

Благодаря Hug (не е истина как обирам чуждите лаври Blush ). И да, имам душа, освен страхотно тяло (и скромност в изобилие). Хайде, гледай сериите от последния сезон – чакам да коментираш финалната сцена на втори епизод Flutter .

Dana,

Кадърът е от 2.02 – цък за подобен. Може обаче да е и някоя от промо снимките към епизода.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 02:30 от Impala

# 392
Добро утро!

След като изгласувахме за People's Choice Awards дайте сега да гласуваме кой да бъде на корицата на изданието на списание TV Guide от 13 декември - http://www.tvinsider.com/coverpoll/index.php. Може да се гласува неограничен брой пъти.

Знам, че е рано сутрин, ама все пак да ви почерпя с една супернатурална водка  Laughing

И накрая - спойлер, който ще зарадва феновете на хорор филмите. Актьорът Robert Englund (оригиналният Фреди Крюгър) ще участва в епизод от СПН. Серията ще се излъчи на 10 декември, а бившият Фреди ще бъде в ролята на нелицензиран доктор, при когото ходят ловците да ги кърпи когато някаква гад им сдере кожицата - http://ausiellofiles.ew.com/2010/10/19/supernatural-robert-englund/. Сега в бяло - един от нашите момчета щял да отиде при доктора с жизненоважен проблем. Кой ли ще да бъде и какъв е проблема  newsm78.

# 393
Добро утро!

След като изгласувахме за People's Choice Awards дайте сега да гласуваме кой да бъде на корицата на изданието на списание TV Guide от 13 декември - http://www.tvinsider.com/coverpoll/index.php. Може да се гласува неограничен брой пъти.

Злата, представяш ли си колко цъкания започват в момента едно след друго хахаха...
Иначе добро утро, нямам много време, но изчетох всичко от вчера и от снощи Grinning и искам да поздравя всички с една моя любима песен от СПН ест...http://www.youtube.com/watch?v=ak0nvKr4Cdc
Самсара, надявам се потресе се приятно или бъркам Joyи да, последната серия на 5 сезон е у-н-и-к-а-л-н-а, голем рев, и добре, че беше Импала, че иначе...

# 394
Злата бб може би ще е Дийн да му извадят вампирските зъби

# 395

Надали е това. Този епизод за който говори Златето ще е 11? (или бъркам), а се предполага , че на наш Дийн ще му помогне дедо Самюел ......

Голямо гласуване падна  Joy В офиса, само се чуваше цъкане на мишка  Joy

# 396
  • # супернатурална #
Айде на следобедното кафе!

По традиция го сервирам със сладкиши, от които не се пълнее Wink

# 397
... В последната сцена на Сам и Дийн в колата очаквах да ги видя в една маааалка кола, като от филмите на Луи дьо Финес и да се накланят по завоите. Сладурско.

За колата, съвсем накрая - забелязахте ли, че е с десен волан и Дийн караше в насрещното? (Едни фарове ги задминаха отляво и някой им бибиткаше)“ Ако това им е идеята да покажат, че са в Англия....  newsm78 Бюджет - толкоз, както се казва.

Иначе, Miriel, вярно щеше да е смешно да са качени в някаква малка колица като Луй дьо Финес. Simple Smile

Ox, намерих я най-накрая: ЦЪК !  Joy Joy Joy

Г. Краули,

Може ли да си взема само от 'сладкишите'? Грешка – вече съм ги взела  Wink .

PS. Много ме е срам Blush : аз го видях деЦкото кафенце, но така се заплеснах по 'сладкишите', че чак забравих да ти благодаря.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 16:54 от Impala

# 398
  • # супернатурална #
...вече съм ги взела
 smile3521 вътре в теб са, ти първа се почерпи, даже не погледна към "детското кафе" Whistling

# 399
  • Разпиляна във въображението
Импала Hug Страхотна е. Ха-ха-ха. Знаех си, че в мен има прероден пророк

# 400
Хахахахаха, чудесно предположение  Mr. Green Joy

Ox, намерих я най-накрая: ЦЪКJoy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy, Импала, нещо много са те поевропейчили  hahaha

# 401
За ето тези, ако някой ги е гледал - The Gates, True Blood и Vampire Diaries...
Гледала съм и трите
...................................................

WomanitKa  Hug Благодаря ти! Започвам ги  Simple Smile

Impala, финалната сцена на втори епизод - това определено е една от най-култовите сцени в сериала. И вече ми е любима, няколко пъти я превъртях.

Уау, как те гледаше само! Този поглед, този поглед... Heart Eyes За завиждане си  Crossing Arms

# 402
Impala, финалната сцена на втори епизод - това определено е една от най-култовите сцени в сериала. И вече ми е любима, няколко пъти я превъртях.

Уау, как те гледаше само! Този поглед, този поглед... Heart Eyes За завиждане си  Crossing Arms

Ox, да-а-а-а… м-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ррр. Да беше и реалност! Да знаеш колко ми се иска понякога наистина да се превърна в колата на Уинчестър: дори само малко да ме покарат Wink . Ама нъцки – знам че няма да стане, дори и да помоля Златето да направи заклинание и да ме тресне с вълшебната си метла по челото. За сметка на това пък всички повече или по-малко близки хора ме наричат ‘Импала’, а Милото Heart Eyes  даже го казва с онова меко палатално ‘л’, както Дженсън в началото на това клипче, имитира дори цялото изречение: понеже вече се примири, че SPN манията няма да ми мине, поне да използва слабостите ми в своя полза, гадината му с гадина.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 19:33 от Impala

# 403
дори и да помоля Златето да направи заклинание и да ме тресне с вълшебната си метла по челото.

Тя Злата не е много по добрите магии  Twisted Evil, най-много след подобна интервенция да ти излезнат я циреи, я въшки да завъдиш....от този сорт убавини  Mr. Green. Фейчето е държателка на вълшебната  фейска пръчица, а пък Изи си е богиня от всякъде. Така че може да ориентираш молбите си към тях  Wink.

Мммммммммм, Дженсън с неговото "Оооооооо, Импала" . Завид, завид на щастливката.

# 404
дори и да помоля Златето да направи заклинание и да ме тресне с вълшебната си метла по челото.

Тя Злата не е много по добрите магии  Twisted Evil, най-много след подобна интервенция да ти излезнат я циреи, я въшки да завъдиш....от този сорт убавини  Mr. Green. Фейчето е държателка на вълшебната  фейска пръчица, а пък Изи си е богиня от всякъде. Така че може да ориентираш молбите си към тях  Wink.

Мммммммммм, Дженсън с неговото "Оооооооо, Импала" . Завид, завид на щастливката.

Их, к’ва си ‘начи-и-и: аз се оттеглих за цяла ти рожденденна нощ (за да не се изкуша да те прегазя все пак), а ти ще ме разУбавяваш с разни гадости. Тц, тц, тц. Та, благодаря съм: ще си остана с реалното обожание.

Общи условия

Активация на акаунт