SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Уоми, това са спекулации, въобще не знаем къде е била Лилит и дали наистина е щяла да се върне, все едно какво щеше да става след това. Със сигурност знаем, че решението да се спаси девственицата не беше правилно. Ама нейсе, да се върнем на темата колко лош брат е Сам Laughing

# 631
И въобще колко пъти Сам е осъждал Дийн за постъпките му,  за това какъв е, колко пъти е напирал да го шамари, само защото не е доволен? И колко пъти Дийн е сочел с пръст Сам и го е осъждал.
Ми какво да се прави като Дийн е винаги прав, а Сами греши. Нали някой трябва да му покаже, че не е прав и кой може да е по-подходящ за целта от батко му?  Twisted Evil

И Уоми е права, Лилит изобщо не беше тогава в обхвата на заклинанието, ако бяха жертвали момата, това само щеше да прогони другите демони, Лилит пак нямаше да пострада. А решението да се спаси девойчето БЕШЕ правилното.

# 632
И Уоми е права, Лилит изобщо не беше тогава в обхвата на заклинанието
Абе, вие да не сте й били детегледачки на Лилит, че да знаете дали е била в обхвата или не и кога точно е щяла да бъде в обхвата, а?

# 633
Ми какво да се прави като Дийн е винаги прав, а Сами греши. Нали някой трябва да му покаже, че не е прав и кой може да е по-подходящ за целта от батко му?  Twisted Evil

Дийн няма подход към Сам и никога не е имал, бре хора, що се правите на бити миди Laughing
Дийн като не беше прав да се предава на Михаил, Сам кьотечи ли го, затваря ли го, обяснява ли му врели-некипели? Не, човекът показа, че му има доверие и толкоз.

И Уоми е права, Лилит изобщо не беше тогава в обхвата на заклинанието, ако бяха жертвали момата, това само щеше да прогони другите демони, Лилит пак нямаше да пострада. А решението да се спаси девойчето БЕШЕ правилното.
Интересно, защо аз имам спомен от погледа на Дийн ала препикано мушкато като Руби отиде и им каза какви са ги сътворили всъщност Laughing

# 634
Знаем 4е не е била в обхвата защото Руби каза, че за сега няма никой от големите. Че Лилит е пратила армията за да й занесат на подложка главата на Сам и тогава Дийн изумено го попита какво още крие.
Сам не му беше казал, че имат нов водач демоните, които иска главата му. Така че сигурни сме Лилит я нямаше в градчето даже.
А и дали и самата Лилит не каза с влизането си ... Здравейте току що пристигам в градчето ви. И девственицата я попита как се казваш момиченце и тя каза: Току що пристигам в хубавото ви градче приятно ми е Лилит.

Гледах го сравнително скоро за това съм 98 % убедена сега ще си го пусна пак даже Simple Smile

# 635
Айде, няма да говоря наизуст, като някои хора, твърдящи, че Дийн винаги е прав, и които няма да посочвам, само ще ги погледна Rolling Eyes
Ще го гледам довечера пак епизода и ще се включа.

# 636
Изгледан и да Simple Smile Лилит я нямаше  smile3534 Но демоните бяха пратени да търсят братята по нейна заповед.
Дийн измисли начин по който спасиха хората без да се налага да убиват девственица. Същото което предлагаше и Руби, но с човешка жертва. Лилит унищожи 6 полицейски служителя, не затри града. А 30-те човека обладани бяха спасени.
Този полицейски участък си беше зачеркнат в момента в който влезнаха братята вътре.  Naughty
Тук става дума за избор между Дийн и Руби, а не между Дийн и Сам.Сам беше съгласен с идеята на Руби, но както се видя тя съвсем не цели спасението на човечеството и Дийн основателно се съмнявава в нея.
Не че не е правил грешки, но в конкретния случай беше прав.

# 637
Уоми, това са спекулации, въобще не знаем къде е била Лилит и дали наистина е щяла да се върне, все едно какво щеше да става след това. Със сигурност знаем, че решението да се спаси девственицата не беше правилно. Ама нейсе, да се върнем на темата колко лош брат е Сам Laughing
ох немога да ви изчета камоли да се включа в спора  #Crazy много пишете бееее
много трудно е да се определи в случая с девственицата кой е прав кой крив, никой не би могъл да знае какво щеше да се случи, ако бяха взели другото решение
тук според мен по-важното е, ако бяха жертвали момичето - какво щеше да ги отлечива от лошите, щяха да постъпят на принципа целта оправдава средствата, а и едно жертвоприношение, без значение по каква причина е направено, според мен си е директен начин да си зачеркнеш името от списъка за Рая, щеше да си е чисто убийство
определено бях забравила за тази серия впрочем, явно промяната в Сам е ставала отдавна и постепенно, че чак сега ме връхлетя като шамар в лицето!

# 638
Интересно, защо аз имам спомен от погледа на Дийн ала препикано мушкато като Руби отиде и им каза какви са ги сътворили всъщност Laughing
Е, аз нямам такъв спомен, но не виждам защо да не се скофти Дийн при новината за толкова много смърт. Освен това си го знаем, че се чувства лично отговорен за целия свят  Laughing. Такъв си ми е той - светец  InnocentLaughing

Айде, няма да говоря наизуст, като някои хора, твърдящи, че Дийн винаги е прав, и които няма да посочвам, само ще ги погледна Rolling Eyes
Кои са тез, бе, Стиче, да ги погледна и аз?!  Laughing

Дийн няма подход към Сам и никога не е имал, бре хора, що се правите на бити миди Laughing
Защото е по-забавно  newsm48. Още повече в предстоящата серия явно ще има конфликт между двамата и ще се вадят кирливи ризи, та отсега нажежавам обстановката  Twisted Evil. Очаквам нещо като сцената, в която се кьотечеха от Asylum, или подобната такава от Sex and Violence, но в по-голям мащаб.  smile3508

# 639
Такъв си ми е той - светец  Innocent.  Laughing
Иска ли ти се да го почешеш по ореолчето, а? Flutter Joy

Кои са тез, бе, Стиче, да ги погледна и аз?!  Laughing
Злате, застани срещу огледалото, душа, и се погледни хубаво Shocked Laughing
И като спомена Sex And Violence, Фейчето ми припомни още една грешна преценка на Дийн, който настояваше, че именно онази мадама с бялата престилка, която свали бялата ризка на Сами Grinning, е сирената.

# 640
Пуловера може и да е на Импала, ама на него му стои по-добре   Mr. Green

А не е ли по-добре да твърдиш, че му стои много зле моят Twisted Evil пуловер: толкова зле, че да оправдае желанието ти веднага да го съблечеш? За да си ми го върне, естествено, не за друго. Как се е оказал с него е друг въпрос Mr. Green . (Наистина имам пуловер в такъв цвят, но не мога да го намеря  newsm78  ooooh! )

Аз пък си лягам с една от "Reasons we love the Impala: because Dean and Sam fits perfectly inside it"  Wink .
Импалка, причината е чудесна, само не разбрах заедно, или по отделно?  Mr. Green

Заедно, разбира се, но по отделно Mr. Green .

PS. Много ми беше интересно да изчета ‘спора’ ви Peace .

PPS. O, не бил свършил Crazy .

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 14:41 от Impala

# 641
Е айде сега - Сирената. Както знаем беше под влиянието на токсина й вече.  Naughty
Т.е. беше болен, а болните не можем да ги държим отговорни. А и както видяхме после и Сам попадна под въздействието й и той бая юмруци раздаваше и доста тежки думи наприказва.

# 642
Е айде сега - Сирената. Както знаем беше под влиянието на токсина й вече.  Naughty
Т.е. беше болен, а болните не можем да ги държим отговорни. А и както видяхме после и Сам попадна под въздействието й и той бая юмруци раздаваше и доста тежки думи наприказва.
Когато реши, че мацката е сирената, все още сирената не го беше наплюла Дийн, така помня аз. И обещавам да преговоря довечера и този епизод за 100% сигурност.

# 643
  • В средата на времето
Дийн като не беше прав да се предава на Михаил, Сам кьотечи ли го, затваря ли го, обяснява ли му врели-некипели? Не, човекът показа, че му има доверие и толкоз.

Е, Дийн превантивно така Crazy... Имайки предвид историята с кръвопиенето на Сам Laughing

За какво спорите всъщност, че не разбрах? Laughing

# 644
Такъв си ми е той - светец  Innocent.  Laughing
Иска ли ти се да го почешеш по ореолчето, а? Flutter Joy
Мхм, много даже  smile3521

И като спомена Sex And Violence, Фейчето ми припомни още една грешна преценка на Дийн, който настояваше, че именно онази мадама с бялата престилка, която свали бялата ризка на Сами Grinning, е сирената.
Тук вече няма какво да кажа освен - Дийн сгреши. В негово оправдание ще изтъкна, че търсеха жена, или поне нещо, което прилича на жена. Добре, че Сами най-жертвоготовно се реши да я разследва обстойно мадамата  Mr. Green. Но ако Дийн се беше заел с разследването, щеше да стигне до същия извод  Mr. Green, просто в този случай на него му се падна да тръгне след предполагаемия фебереец.

Ето нещо като спойлер от сайта на професионалната клюкинарка Кристин. Казвам "нещо като", защото според мен това хич изобщо не разкрива нищо. Мацката е можела спокойно да каже - нищо не знам  Crossing Arms.

Heather: Got any really good spoilers on Supernatural? Impress me!
Kristin: I'd love to bring you the whole enchilada, but I've been told to only sprinkle a little sauce your way on this one because it's a big reveal. I'm told there's a really cool twist coming up regarding something that is missing. I know. I can't believe I just told you all that too! It's like you just watched the whole rest of the season!
Източник

Сега нещо малко по-информативно - заглавието на епизод 12 (защо все още не казват нищо за № 10?). Дръжте се да не паднете - ще се казва How To Train Your Dragon  Shocked Crazy
 Joy Joy Joy
Източник - http://www.spoilertv.com/2010/10/supernatural-episode-612-how-to-train.html

Фенството естествено не спи, а веднага реагира на такива провокативни заглавия
 Joy Joy Joy

Joy Joy

Защо ли си мисля, че Бен Едлънд ще го пише този епизод?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт