SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Все едно Дийн трябва да изкупва нещо и Сам си мисли - "Ей, Дийн ми е длъжник, нека малко да де погърчи, а и ще получим информацията. Е, може междувременно да стане вампир, ама..."
Това аз изобщо не го долових, за което говориш, за изкупуването. По скоро Сам като видя да вампирясват Дийн, сякаш изведнъж го осени идея, физиономията му беше точно такава: "Я, колко интересно, я чакай да видим какво може да се получи". Сякаш си каза, какво пък толкова, има лек за вампиризъм, а Дийн е стабиляга, няма да допусне да близне и капка кръв, let's give it a shot Laughing
Не подкрепям постъпката на Сам, естествено, че това не е топло братско държание, но мисля, че нещата ще се разплетат и всичко ще получи своето обяснение. Просто ми е мъчно, че така остро нападате, обиждате и осъждате Сам, също като Дийн сте крайни и праволинейни, упс, извинете, страстни и пламенни Joy

# 661
  • Разпиляна във въображението
Все едно Дийн трябва да изкупва нещо и Сам си мисли - "Ей, Дийн ми е длъжник, нека малко да де погърчи, а и ще получим информацията. Е, може междувременно да стане вампир, ама..."
Това аз изобщо не го долових, за което говориш, за изкупуването. По скоро Сам като видя да вампирясват Дийн, сякаш изведнъж го осени идея, физиономията му беше точно такава: "Я, колко интересно, я чакай да видим какво може да се получи". Сякаш си каза, какво пък толкова, има лек за вампиризъм, а Дийн е стабиляга, няма да допусне да близне и капка кръв, let's give it a shot Laughing

Когато Сам видя Дийн и вампира, онзи изобщо дори не си беше пуснал кръв, за да осени Сам тази идея, а просто го налагаше.

Това за изкупването си е просто мое хрумване  Wink Сам просто изглужда различен и използва Дийн. Така ми изглежда все едно Дийн му е длъжен. Ще видим в следващия епизод какво ще е. Аз може би ще го гледам с голямо закъснение Cry

# 662
какво е Самулетаnewsm78

# 663
Амулета на Дийн, който той изхвърли миналия сезон.

Разрових се в нета в търсене на една мила физиономия на Сам, обаче той много един такъв сериозен, средоточен, намръщен. Трябва да си призная, че го мислих са по-веселия от двойката, ама се оказа, че не е така (май имам крещяща нужда да го прегледам този сериал отново Thinking) Та попаднах на този кадър, може би е такъв защото се е до бившата си, но нищо

# 664
  • # супернатурална #
Мириел, не мога да не се съглася с теб, че Сам трябваше да сподели с брат си плана, а и не само него. Много разчитах в серията, в която живота на Дийн ще е в опасност, нещо в Сам да се пречупи, да покаже привързаност и загриженост, и да признае, че всъщност не се чувства толкова добре, колкото му се иска всички да мислят.  Затова за мен беше голям шок, че именно той позволи това да се случи. Колкото и да се напъвам, не мога да се сетя за начин братята да намерят път един към друг. За щастие сценаристите неслучайно получават многоцифрени суми и стига това да е замисъла, вярвам, че ще поведат нещата натам. Не може да няма логично обяснение за действията му. Може би, по сценария на Уоми, изпълнява условие по сделка, да кажем-"излизаш, но трябва да заловиш всички алфи иначе се връщаш обратно, и Дийн с теб". Това би оправдало действията му, ако е заложен живота на брат му, нали? Това си е нашия Сам Rolling Eyes

А, има, има, ето една на прима виста Laughing

5x13-The Song Remains the Same
Е, пак е тъжничък, ама нормално, като знаем каква тежест тежи на плещите му(ах, какви плещи! Heart Eyes)

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 23:03 от Г. Краули

# 665
Дам, аз също мисля, че има нещо като сделка, но се чудя дали не е на всяка цена, дори и това да включва брат му. Наистина се надявам, че всичко ще си дойде на мястото и Сам и Дийн ще ловят заедно всичко зло. Просто им трябва малко повече споделяне, поне що се отнася до Сам.

# 666
Всичко ще си дойде на мястото, ама нали трябва с нещо да ни занимават цял сезон? Не може всичко между братята да е цветя и рози, да си пият заедно бирата, да бройкат мадами и да отпрашват с Импалата към залеза (не че не искаме), ама това вече сме го гледали и ако е само такова, сериалът много бързо ще се изчерпа.

# 667
  • # супернатурална #
Не, брат му ще да е част от сделката, но не средство, а един вид бонус-"ако успееш, няма да го убием". (Сара, води си записки Laughing) Затова се е мобилизирал, залогът е много висок и ако се поддаде на емоциите ще е по-малко ефективен Praynig
Всичко ще си дойде на мястото, ама нали трябва с нещо да ни занимават цял сезон? Не може всичко между братята да е цветя и рози, да си пият заедно бирата, да бройкат мадами и да отпрашват с Импалата към залеза (не че не искаме), ама това вече сме го гледали и ако е само такова, сериалът много бързо ще се изчерпа.

Така е, Дейна, само виж в нашия форум какво оживление настана,  и люти дискусии се вихрят от последната серия насам Laughing

# 668
Галче, освен да те пратим като официален приносител на идеи на Сара Гембъл (и в свободното време помощник-баня в съблекалните на Падалеки и Екълс Mr. Green), друго не мога да предложа. Въздържам се от предложение, защото подозирам, че заниманието за свободното време силно ще предоминира тъй важната задача по даване на акъл на Сера Гембъл какви да ги къдри, за да ни забавлява до 6х22, пък и след това. Simple Smile

# 669
Дам, аз също мисля, че има нещо като сделка, но се чудя дали не е на всяка цена, дори и това да включва брат му. Наистина се надявам, че всичко ще си дойде на мястото и Сам и Дийн ще ловят заедно всичко зло. Просто им трябва малко повече споделяне, поне що се отнася до Сам.
да да да! и аз това имах предвид вчера, че е възможно Сам да е сключил сделка да свърши нещо на всяка цена и наградата е да се оправи всичко и всички да са наред, току виж върнат и Елън и Джо и т.н., лично аз ще се зарадвам и на Аш, голям образ беше тоя  hahaha

# 670
  • # супернатурална #
Оо, повярвай ми, ако се наложи да съвместявам двете задачи, за първата ни сили, ни акъл, ни желание ще ми останат Rolling Eyes Joy

# 671
Сам обича брат си Дийн, сигурация. Ще направи всичко за него, мисля. За всичко има абсолютно логично обяснение и ще научим истината в следващите епизоди... I hope so... Аз вярвам в Сам, както вярвам в Дийн... брей ква вяра си имам тцтцтц...  hahaha
Краули, спокс, наистина ще намерят пътя един към друг, просто няма начин да не го намерят, всичко ще се промени... Все пак това са Дийн и Сам, колко пъти се е случвало и нещата са се връщали към нормалното...Всичко е сделка... с дявола или с някой друг, знам ли...

Упс, колко отговори докато се мотах

# 672
Аз се надявам пророческата ми дарба да си е взела почивка и да дава неверни сигнали.

Лека нощ, момичета. Поръчала съм да сънувам Дийн и дано Вселената откликне. Моят вече преглъща стоически сънената физиономия на Дийн, която вижда всеки път щом пусне компа и разбира, че това ми е мечтата за всяка сутрин, когато си отворя очите.

# 673
Лека нощ и от мен Simple Smile Heart Eyes

# 674

5x13-The Song Remains the Same
Е, пак е тъжничък, ама нормално, като знаем каква тежест тежи на плещите му(ах, какви плещи! Heart Eyes)
Винаги се чудя какво се има предвид под плещи? Рамене ли? hahaha Сериозно питам, нищо че се хиля...

Общи условия

Активация на акаунт