Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 875
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Мисля, че беше 112-ти.

# 586
Цитат на: Celline
... Мерт и Пелин ще станат гаджета...

Хммм...интересен развой на нещата! А Пелин и Мерт не са ли братовчеди или аз нещо се бъркам  newsm78 ? Много взе да ми доскучава този сериал, преди повечко се заглеждах. Иначе ми харесва Суна и като поведение, и като външност  Simple Smile . Дано поне тя случи на някого, който да я обича.
А за Дениз кво да кажа...не ме кефи нито актрисата, нито ролята й. Много безлична. Много ме ядоса вчера в серията как отговаряше на Икбал. Бану е 100 пъти по-интересна от нея, Пелин също. Но понеже сценаристите са много "гениални" може да измислят някакво "интересно" развитие и около нея.

Редактирам се...Пелин и Мерт не са братовчеди...  Laughing

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 15:08 от gerito85

# 587
Цитат на: Celline
... Мерт и Пелин ще станат гаджета...

Хммм...интересен развой на нещата! А Пелин и Мерт не са ли братовчеди или аз нещо се бъркам  newsm78 ? Много взе да ми доскучава този сериал, преди повечко се заглеждах. Иначе ми харесва Суна и като поведение, и като външност  Simple Smile . Дано поне тя случи на някого, който да я обича.
А за Дениз кво да кажа...не ме кефи нито актрисата, нито ролята й. Много безлична. Много ме ядоса вчера в серията как отговаряше на Икбал. Бану е 100 пъти по-интересна от нея, Пелин също. Но понеже сценаристите са много "гениални" може да измислят някакво "интересно" развитие и около нея.

Съседи са.
Много тегаво почна да се развива действието.

# 588
Цитат на: Tuon

Съседи са.
Много тегаво почна да се развива действието.

bouquet   bouquet   bouquet

# 589
119 епизод даваха днес  Wink

–тук Суна е много хубава Simple Smile

–оххх много е хубав  Embarassed
благодаря ти

# 590
  • ГО
Всички имат шпионка на входните врати и как на един не му хрумна да я използва преди да отвори.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 591
  • IT
хахаххах, защото не се сещат.
Мустафа защо казва чеМерт му е дете? Shocked

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 22:08 от allexa.7

# 592
  • София
хахаххах, защото не се сещат.
Мустафа защо казва че Мелих му е дете? Shocked

Мелих ли? Не за Мелих, а за Мерт каза, щото нали сваля майка му! А пък знае ли се, може и наистина да му е дете, ако са имали нещо като млади! Аз така и не разбрах защо толкова мрази бащата на Мерт и му отмъщава?

# 593
  • IT
да де, Мерт, редактирах се  Peace, сигурно съм мислила за Мелих хаха
Да и на мен ми е интерсно защо така се мразят. Той Мустафа много я преследва Берна, може и да са имали нещо в миналото.....

# 594
Аз пък напоследък доста се замислям как от родители като Берна и Джелял,които са тъмнооки се изпили този синеок Мерт??Той пък не че Мустафа е със светли очи..

# 595
От сцените между Мерт и Дениз вече се отвращавам!Не мога да ги понасям!Толкова плоски,блудкави и скучни.

# 596
  • ГО
Толкова плоски,блудкави и скучни.
Точно!

# 597
  • ГО
Що за майка имат Бану и Суна?  Crazy
Много нелеп филм, ама ме кефи  Mr. Green

# 598
Май наистина ще се окаже,че Мерт е дете на Мустафа.
Ще има нова интрига Twisted Evil

# 599
Момичета,стана ли ясно с какво Икбал заплаши Берна,че това не успях да видя?

Общи условия

Активация на акаунт