Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • IT
Да не е нещо прозаично както това, че всъщност Фуат имал тайно гадже...
Дениз нещо позагладила косъма  Laughing

# 616
Хаха и мене ме впечатли,че Дениз е напълняла.А определено мисля,че Мерт е сина на Мустафа.. Wink

# 617
http://www.vbox7.com/play:e8fc8756
Някой може ли да преведе какво казва приятелката на Дениз на Мерт?

# 618
  • Под тепетата
И мен ме впечатли клипчето със Озан и майката на Мерт Берна.И мисля си ,че може би тайната на Берна е това,че е роднина на Бану и по скоро сестра на майка й или баща и и със това я държи Икбал.Сигурно е била бедна и затова сега така се държи със Джелял-хваща я шубето,че пак ще стане бедна Simple Smile

# 619
И мен ме впечатли клипчето със Озан и майката на Мерт Берна.И мисля си ,че може би тайната на Берна е това,че е роднина на Бану и по скоро сестра на майка й или баща и и със това я държи Икбал.Сигурно е била бедна и затова сега така се държи със Джелял-хваща я шубето,че пак ще стане бедна Simple Smile

Има логика. А и това, че живее там е напълно възможно.Ако е сестра на  Семиха значи Мерт и Бану са братовчеди Simple Smile  Joy Joy Joy

А и това обяснява поведението на  Бану ... крушата не пада по-далече от дървото ... метнала се е на леля си  hahaha hahaha hahaha

# 620

Има логика. А и това, че живее там е напълно възможно.Ако е сестра на  Семиха значи Мерт и Бану са братовчеди Simple Smile  Joy Joy Joy

А и това обяснява поведението на  Бану ... крушата не пада по-далече от дървото ... метнала се е на леля си  hahaha hahaha hahaha

Joy  Аз се чудя Бану на кого прилича,а тя била копие на леля си  hahaha

# 621
  • София
   Цялата вчерашна серия "касетката, та касетката"!Като се сетя колко време отиде за Гьозде, после за Ханде, представям си колко време ще отиде за касетката  smile3511!

# 622
   Цялата вчерашна серия "касетката, та касетката"!Като се сетя колко време отиде за Гьозде, после за Ханде, представям си колко време ще отиде за касетката  smile3511!
Що бе, действието си се развива прилично бързо. Ако сравниш с някои класики като Дързост и красота, например, тука направо хвърчат!  Grinning

# 623
Сега ще гледаме един месец епизоди с хамлетовата дилема - да гледам ли касетата,да не гледам ли касетата и къде е касетата.
После двамката(Дениз и Мерт) за пореден път ще решат,че любовта е по-силна и се обичат много и касетата ще се появи.Дениз ще я гледа и отново ще се ядоса на Мерт,че не и е казал,че има дете и ще се скарат. Laughing Laughing
Аз залагам за този вариант.

Обаче ми е интересно дали Пелин и Зефер ще се гаджосат.Той ми е малко не на място при тях.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 09:36 от Tuon

# 624
  • Под тепетата
Ама сме едни сценаристи Laughing Оставете касетата ами Фуат и Бану колко ли още ще ги чакаме да се женят или да не се женят,но шегата настрана-наистина действието се развива добре.А това за Берна да е леля на Бану ми го подсказа моя много близка дружка двете вчера си разсъждавахме и има изключителна логика в това.

# 625
В такъв случай,щом Икбал знае,Берна и майката на Бану са сестри,примерно сигурно знае и,че Бану е бедна.

# 626
Добре де майката на Бану,Семиха ли се казва,аз пък чувам Сабиха,не че има значение де..

# 627
Не мисля,че са сестри.
Според мен Берна ще се разведе с идеята да остане с Мустафа,но той ще я зареже и тя ще отиде да живее в същия квартал. В клипчето (което е дадено по-долу) се вижда,че тя е пред дома си, но бившия си има друга и на Берна и се плаче.

Определено ще става интересно.

# 628
Определено ще става интересно.

то ще става интересно,ама с това протакване хи4 не ми е интересно,едно и също се дъв4е по седмица

# 629
Касетата,касетата,касетата...Мерт що не я остави да я гледа ,че да престанат вече.И тая Дениз какъв е тоя зор да я гледа

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 19:35 от пег

Общи условия

Активация на акаунт