Какво да правя ?

• 6 082
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
  • Linz
Бягай, спасявай се! Дори и само заради точка 3 мога да го кажа.

# 16

Просто му казвам грешките и го карам да върши разни работи иначе съвсем ще изпадне, може би му напомням на баща му !!!!!!!!!!! 

Хич няма да ми е приятно да живея с някой, който ми посочва грешките и ми казва какво да правя.

Момчето май не е пораснало.  Предполагам, че наистина баща му не му е дал тази възможност, а ти продължаваш.
 И аз не виждам какво ви свързва. Това, което описваш може да го върши и домашната помощница. Е, освен секса.

# 17
След всички посочени разногласия тръпка просто НЯМА,така че за какъв секс говорим?

# 18
  • София
След като изчетох цялото писание, въпросът от заглавието ми се струва излишен. Хората не се променят - или го приемаш, или не сте заедно.

# 19
На 21 си. Вероятно ти е първата сериозна връзка. Щом мъжът не те привлича и физически - не се мъчи, а я приключвай. Вероятно имаш нужда от по-спортен тип мъж.

# 20
  • Талант на 2012,2013 г.
Хората не се променят. С годините нещата ще задълбаят още повече. Сега я няма тръпката. За какво ще говорим след някоя и друга годинка? Според мен вие двамата нямате общо бъдеще. И не! Не откривам топлата вода. Много от момичетата преди мен са ти дали съвета да бягаш. Направи го докато е навреме...

С Милинка сме писали едновременно. Сякаш мислим еднакво...

# 21
Не сте един за друг. Това е моето мнение. Няма смисъл, разделяйте се докато нямате деца!

# 22
Момичета , благодаря ви за скоростните отговори! Очаквах подобни реакции Simple Smile ! Аз съм ужасно разочарована от този човек !!!!
Малко ме е срам да си призная , но мисля ,че съм зависима от него ( финансово ) ! В момента уча и не работя- тъй като записах и второ висше - няма да имам възможност за работа- заета съм 6 дни в седмицата от суртин до вечер  !!!! Живея при него ! може да се каже ,че той ме издържа ! Не знам как да намеря сили да го оставя ! Като си помисля за раздяла и чувствам празнина,сякаш съм в най-влюбения ни период !!!!

# 23
По скоро ти е станал навик. Свикнала си да живееш с него и се страхуваш от промяна.

# 24
  • София
Дали е финансова или емоционална празнината, ти преценяваш и решаваш. Не си узряла за конкретно решение, така че не знам какви съвети очакваш. Колкото и изтъркано да звучи: ако имаш желание, намираш начин, а ако нямаш желание, намираш оправдание.
Ако писанието е да се поожалиш, имаш съчувствието за ситуацията на всички, списващи тук.  Hug

П.С. Намали малко количеството удивителни.  Grinning

# 25
Първо си намери друг и тогава го зарязвай. Че няма да сте още дълго заедно, е ясно.

# 26
  • София
Ако не беше той, кой щеше да те издържа? Нещо не ми е ясно какво точно искаш.....Много си малка .- не млада, а направо малка.... Я не си скапвай живота.

Първо си намери друг и тогава го зарязвай. Че няма да сте още дълго заедно, е ясно.

Peace

# 27
  • Талант на 2012,2013 г.
Ако си решила да си разрушиш бъдещето заради пустите му пари - давай! Какво да те посъветвам? Как се оправят другите, които учат? Ти какво, ще го използваш за да ти плаща учението? Не те разбирам. Дори не мога да ти съчувствам... ooooh!

# 28

Стига, де, защо обиждате така момичето?
Аз пък вярвам, че и сама може да се справи. На Околовръстното...

# 29
  • Талант на 2012,2013 г.
Как'Сийке, ама на нея не и се ходи там. По-удобно е да седи при мъжо, да не и е хубаво, ама да плаща...

Общи условия

Активация на акаунт