Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 387
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Страхотни сте неуморни кулинарки, аз едвам си докопвам клавиатурата да кача нещо и да пиша, та за коментари нямам много време,
малкото види ли ме че щракам на нея и тича с бясна скорост да пише и той  Mr. Green

Лабрекс честит имен ден   bouquet продължавай все така да покоряваш кулинарните върхове и жива и здрава естествено.

Аз пак правих охлювите на Пепчо, много ми е лесно за закуска това шедьовърче, днес сложих от детския салам на Сачи с моркови за да яде и дребното.

Малкия разбойник нямаше търпение да снимам, а си грабна веднага един охлюв.

# 226
  • Стара Загора
За обяд супа от домашно пиле  Laughing: Вечерята я мисля още  newsm78

Г-жа Нервакова, тези охлювчета навярно са много вкусни като гледам малкия с каква блажена физиономия го е захапал. Hug

# 227
  • ГОре на черешата...
Лабрекс, честит имен ден  bouquet! Бъди здрава и щастлива!

Не е възможно да ви изброявам поименно, но вие си знаете, че сте невероятни!

Днес вкъщи, супа топчета /без снимка/, броколи със сметана и кашкавал:

Морковен кекс:

Питката още се пече.

Едит: готова е:

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 15:00 от mari_eta

# 228
Гуинет,пататникът ти е перфектен!Все още не съм пробвала да направя,а твоят много ми хареса,може ли линк към рецептата на Сбъдваща мечти?
Сиер,много идейно оформление на чушките с яйце и сирене! Peace

# 229
# 230
Днес ще ядем макарони с риба тон, щото пак консервирах.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491452.msg16610225#msg16610225

# 231
Супа от манатарки и пачи крак

# 232
  • Стара Загора
mari_eta питката ти изглежда зашеметяващо и слюноотделящо  Crazy

Аз съм готова и с десерта, това време ми действа много вдъхновяващо за готвене.   chef

Пандишпаново руло с кайсиев и сливов мармалад.
Снимам направо от тавата, че нямам време за нагласяне  Wink

# 233
Здравейте момичета!  bouquet
Провокирана от Кокосовото разкошество на Пина и крема на Лабрекс - крема сирене, Оле и заквасена сметана, направих тази
"Ледена Кралица"

Благодаря на Мар_иета, иначе кой знае още колко щяха да стоят снимките във фотоапарата. Имам и други, ама друг път  Blush

ЛУЛУ, извинявай за късния отговор КЕКС С КРУШИ

# 234
Pety , как се прави орзо със зеленчуци, ако някой друг има рецепта с орзо, моля да ми я сподели, може и на лични
Задушавам в зехтин зеленчуци каквито имам,след като поомекнат добавям пакетчето орзо(около 450гр) ,разбърквам хубаво и доливам около 5 ч.ч.вода.След като заври намалям котлона и оставям да си къкри 7-10 минути или докато орзото е сварено и водата се е абсорбирала.

# 235
  • от точка К до точка С и обратно
Винце,  pure_elexir, вярно, че беше вкусен пататникът - щом моят тийнейджър излапа половината, а си е голям каприз!

Ето я и рецептата на Сбъдваща мечти      

Аз го пекох първо на тиган, но ми се стори суров и го доизпекох във фурната върху пекарска хартия още 20-30мин.

Големи хубавини пак тук! smile3555 Направо не ми се излиза! no Но най-ме радва и умилява сладкият дегустатор на г-жа Нервакова! passifier

Отивам да готвя, че като гледам само аз не съм сколасала още, но пък си грабнах няколко идейки Wink За всички по един голям   bouquet!

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 17:30 от Гуинет

# 236
Пепика,разкошен сладкиш!   bouquet  bouquet  bouquet Може ли да дадеш линкове към двете провокации,моля?  Grinning

# 237
Пепика,разкошен сладкиш!   bouquet  bouquet  bouquet Може ли да дадеш линкове към двете провокации,моля?  Grinning

Hug
Крема на Лабрекс:
Крема за сладкиша: 1 пакетче крема сирене, 1 голяма кофичка заквасена сметана, 1 крем без варене Оле на Йоткер Ванилия и 1 ч.ч. пудра захар (аз слагам 3/4 ч.ч.) - всичкото това се разбива с миксер до гладък крем, сложих и малко прясно мляко, приблизително 1каф. чашка, защото ми стана много гъст крема и 1 каф. чашка - кокосови стърготини.

Кокосово разкошество

По желание преди намазването на крема, може да сложите сладко от малини, ягоди, боровинки или пресни  Peace Мислех да сложа, но бялото така ме привлече, че не исках да я цапотя.

# 238

Hug
Крема на Лабрекс:
Крема за сладкиша: 1 пакетче крема сирене, 1 голяма кофичка заквасена сметана, 1 крем без варене Оле на Йоткер Ванилия и 1 ч.ч. пудра захар (аз слагам 3/4 ч.ч.) - всичкото това се разбива с миксер до гладък крем, сложих и малко прясно мляко, приблизително 1каф. чашка, защото ми стана много гъст крема и 1 каф. чашка - кокосови стърготини.

Кокосово разкошество

По желание преди намазването на крема, може да сложите сладко от малини, ягоди, боровинки или пресни  Peace Мислех да сложа, но бялото така ме привлече, че не исках да я цапотя.
     Хиляди благодарности!  newsm51

# 239
Пепика , сигурна съм, че е станало страхотно с този крем! Големи разработки и вариации направихме на този сладкиш и крем..., ама така пък става хубаво!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт