За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 21

• 40 702
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Бактробан-а е за стафилококова/стрептококова хрема. Не бих го мазала в носа без изследване. Много е ефикасен, но и много бързо спира да действа, ако се ползва и за най-лекият сопол.

# 556
Здравейте малкия Теодор е на 2м и преди 3 дена ни биха двете инжекций на консултацията, но от в4ера следобед запо4на да кашля. Кашлицата е суха 4ас два след хранене но не е продължителна.Как мислите има ли нещо претиснително да звъня ли на педито

# 557
  • Видин
Разбира се, че трябва да се обадиш на педиатър. Бебето е едва на 2 месеца, а кашля. Не е нормално.

# 558
Благодаря за бързия отговор  Simple Smile

# 559
Каква беше валидността на документа, удостоверяващ неналичието на паразити в акото?

# 560
2 седмици.

# 561
  • София
Поли, мисля, че 15 дена.

# 562
Благодаря ви, АнМари, Рафаелке  bouquet!

# 563
Момичета, да ви питам, на едното момченце на сестра ми, на един месец са, тестисите са все още пълни с вода, големи, а единия е и твърд.На второто момченце спаднаха.Педиатърката е казала, че може да се наложи да се обърнат към уролог, ако скоро не спаднат.

При вас как е било, след колко време спаднаха?

# 564
Бактробан-а е за стафилококова/стрептококова хрема. Не бих го мазала в носа без изследване. Много е ефикасен, но и много бързо спира да действа, ако се ползва и за най-лекият сопол.

Ами аз да ви кажа вече не знам какво да правя... Според ЛЛ той действа, но малката си има още сополи, които не мога никак да и ги изчистя, защото са високо в носа и се стичат в гърлото. Милото така хрипти при дишане понякога... Вчера пак ходихме до нея. Изписа ни и Пулмекс бейби да и мажа крачетата само, били сме почти на 6 м. и не било проблем... В четвъртък ще ходим пак... Тази хрема направо... ooooh! Какво да ви кажа не съм лекар, нали за това и се доверявам.  ooooh!Ако разбирах, нямаше да имам нужда от нея.
Извинявам се, че чак сега се включвам, но и мен ме тръшна след нея, та и аз в кюпа...

# 565
  • На брега на реката
Black Lady, а изследване пуснахте ли на секрета? Пулмекса помага много предимно на кашлица. Друг вариант - да се обърнеш към друг лекар, не ЛЛ, аз свикнах да й нямам много доверие на нашата  Rolling Eyes

# 566
Не сме пуснали, но ако до четвъртък не се оправи ще искам да и пусне... Не се ли изисква обаче известно време да не е на медикаменти за това изследване? Какво да ти кажа - всички казват, че била най-добрия специалист тук... но ако няма развитие ще се консултирам и другаде... мисля си даже за ИСУЛ.

# 567
  • София
да за изследването няколко дни не трябва нищо да слагате в носа.

# 568
  • София
silvanchence, не съм забелязвала проблеми с тестисите на моя син. Най-добре се консултирайте със специалист.

# 569
Хора помагайте моето бебе е на 2м от сутринта реве назнам за цял ден дали е спал и 14ас ве4е незнам какво да правя няма Т  не са и колики. Когато му говоря или му показвам игра4ки  се смее,но спра ли или като му омръзне запо4ва да пла4е дори лушкането в коли4ка не помага много.Отскоро забелязах,4е  вади плунки и като преглъща или сякаш му се ка4ва млякото и се закашля дори мислех да го водя на лекар.Друго което забелязах в края на долния венец от вътрешната страна има бели петна то не са и петна а като подуто бяло.Сега в момента е в коли4ката унася се и след минути ''подска4а'' като стреснат.Сигурно това коетови пиша ви се струва много объркано но искам да опиша то4но а и ве4е едва гледам.Ако някой може да каже нещо особено за това стряскане ще съм много благодарна Praynig Sad

Общи условия

Активация на акаунт