Лакове за нокти - тема 15

• 36 489
  • 680
  •   1
Отговори
# 435
Моят е и по-лилав, сега ще пробвам да снимам.
Ето, реален е цвета http://img254.imageshack.us/i/niki001.jpg/

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 20:34 от Алиена

# 436
Моят е и по-лилав, сега ще пробвам да снимам.
Значи затова не ми е залепнал погледа веднага върху него. Laughing
Ще чакам снимката. Grinning

....Мерси за снимката,Алиена ! Hug
Аз сега видях,че го имам този лак,но не бях обърнала внимание на името му. Embarassed

Няма нищо общо със снимката от нета.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 20:39 от taffy

# 437
Да се чудиш на това лилаво защо са му лепнали това име  Laughing  иначе на снимките от нета е супер.  Има и един подобен на този от снимките, но няма блестящи частици, подарих го на племенницата и не помня номера обаче.

# 438
Да се чудиш на това лилаво защо са му лепнали това име  Laughing  иначе на снимките от нета е супер.
Ами то май в нас е проблема,че като го чуем това име и го свързваме с аромата Heart Eyes,а от там и очакването за огнено червен цвят. Laughing

# 439
  • Варна
Аз днес и в ДМ на Тракия във Варна ходих за тоя мат, ми няма го и това е  Cry  Остана да проверя Гранд мола, ама ме съмнява нещо..  Close
И там няма, и в Елитис няма. Изобщо на Есенс нищо ново във Варна.

# 440
Да се чудиш на това лилаво защо са му лепнали това име  Laughing  иначе на снимките от нета е супер.  Има и един подобен на този от снимките, но няма блестящи частици, подарих го на племенницата и не помня номера обаче.

На Есенс ли обаче?
Мерси на отговорилите и за снимката.
Алиена, ако имаш случайно като си се лакирала снимак с него, ми се ще да го видя на нокти.
Аз днес гледах един червен, тъмно, на есенс, обаче не съм напълно сигуран този ли беше. И затова питам.. Ама сигурон ще си го взема де. Simple Smile

# 441
# 442
 На Есенс е да. Сега погледнах в сайта им, от тази серия №11 мисля че е, или поне на него ми прилича.
С нито един от двата нямам снимка, съжалявам.

# 443
мммм  да си оближеш пръстите... Whistling

Аз съм останала с впечатлението, че на Есенс лакчетата от тази серия са с една идея по-тъмни отколкото изглаждат в шишенцата...

# 444
На Есенс е да. Сега погледнах в сайта им, от тази серия №11 мисля че е, или поне на него ми прилича.
С нито един от двата нямам снимка, съжалявам.
Ами аз за него питам сега Simple Smile
Едит : Ааа не, обърках се. И него гледах, даже може и този да съм гледала в магазина.. НЕ помня вече. А този номер 11 спомняш ли си дали  беше като в шишенцето?

# 445
 Rainboww_, не помня.
Единия лак на Арт де лотрек се нанася ужасно гадно  Sad а цвета е хубав.

# 446
Привет  Flutter, аз днес успях да отнеса това от ДМ на Стамболийски  newsm68, за жалост  не беше останал от матиращия топ . Crossing Arms
Сега съм се намазала с последния  и точно това е ватманският цвят  Mr. Green Grinning , който търся отдавна , нито синьо нито зелено.

# 447
  • Стара Загора

Разбира се, 4 номер.  Hug

# 448
новите цветове на лаковете на ЕСЕНС ще ги има в понеделник в дрогерия ЛИЛИ в мола на Карфур,а другата седмица до края,ще са пуснати във всички ДМ магазини,засега ги има на стамболийски,мария луиза и овча купел Peace

# 449
Привет  Flutter, аз днес успях да отнеса това от ДМ на Стамболийски  newsm68, за жалост  не беше останал от матиращия топ . Crossing Arms
Сега съм се намазала с последния  и точно това е ватманският цвят  Mr. Green Grinning , който търся отдавна , нито синьо нито зелено.

И трите ми харесаха, но ме интересува първият Шрек цвят  Laughing дали е покривен.  Mr. Green
беби, мерси за информацията.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт