Лакове за нокти - тема 15

• 36 526
  • 680
  •   1
Отговори
# 420
  • Ст Загора
В Бургаския ДМ има всички нови цветове лакове от серията Colour&Go,a също и матиращия топ. Peace
Аз си тръгнах от там с  и Walk of fame.(не му намерих самостоятелна снимка в нета).
честито , това второто и за съм си го набелязала  Simple Smile

# 421
  • София
Ей значи, тъкмо се навих да купя Дисни лаковете от серията на Спящата красавица / вещицата/ и понеже са лимитки навсякъде е Солд Аут, а в Бей бей ги намирам за поне 50$.. Е няма да дам толкова пари при положение, че един техен лак струва 13$ по магазините.  Crossing Arms
Опаааа.. тук съм изпуснла нещо май Thinking каква е тази серия Дисни? На коя фирма? Опи? Дай линк?  Praynig

# 422
  • USA, Steak State
Една от сериите на Мак

# 423
И аз с нетърпение чакам новите Есънс, в понеделник отивам да проверявам при нас. )

TheBlackWidow, серията е супер, особено лака...)

# 424
В мол Сердика още няма новата серия на Есенс

# 425
Аз днес и в ДМ на Тракия във Варна ходих за тоя мат, ми няма го и това е  Cry  Остана да проверя Гранд мола, ама ме съмнява нещо..  Close

# 426
  • Ст Загора
eто сайта на Класикс някои ако му се разглеждат палитрите на лаковете му http://www.classics.com.tr/en/index.asp

Аз днес и в ДМ на Тракия във Варна ходих за тоя мат, ми няма го и това е  Cry  Остана да проверя Гранд мола, ама ме съмнява нещо..  Close
защо не питаш във сайта на Есенс кога ще ги има във Варна ,май една мацка от темата  каза че  й казали другата седмица ,че ще ги има .

# 427
  • Пловдив
В пловдивския ДМ (МОЛ Галерия) има много нови цветове на Есенс.Полакомих се за  поне няколко броя, но при мен тези лакове имат няколко часа животи се отказах.Тръгнах си само с топ-а

# 428
атака днес си взех матиращия топ и No more drama. Матиращия топ наистина придава страхотен матов ефект, може би леко изсветлява цвета. Аз първо го пробвах на едон лилаво, което седя 2дне и го изсветли доста, ей сега се намацах с всичко нови и пробвах върху тях веднага, почти не изсветлява. нимки няма смисъл да пускам, защото е тъмно и не излизат цветовете. Утре ще се лакирам със зеления и ще кача снимки. Набелязах си още 2 цвята-
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_ewg … ed=1t:429,r:2,s:0
Essence Hypnotic Poison

и

Essence-Just Rock It!

Ако някой ги има моля да сподели  дали това са им реалните цветове. Сини имам доста, но ми херсва, а точно такова тъмно черветно търся.

# 429
Някой ходи ли до ДМ на Стамболииски? Аз тръгнах в тази посока, но стигнах само до магазинчето на Гош, където жената беше много любозна и ми поръча желания от мен цвят. Иначе имаше само четири лакчета. Нооо и много голям избор на други марки!  Wink

# 430
Много е хубав този Essence Hypnotic Poison ! Grinning Не знам днес как съм го пропуснала,ама то такава лудница беше. ooooh!

# 431
Аз го имам и цвета няма нищо общо с тази снимка  Peace

Днес забърсах 3 Арт де лотрек   Blush 

# 432
В ДМ на Мария Луиза има всички нови цветове на Есенс и 5-6 матиращи топа.

# 433
Аз го имам и цвета няма нищо общо с тази снимка  Peace

Днес забърсах 3 Арт де лотрек   Blush 
Може ли снимка ако имаш или да мацнеш някъде, моля те. Или да го опишеш или снимак ако намериш на подобен на него цвят?
Много ще съм ти благодарна.

# 434
  • Пловдив

при мен този цвят е много по-тъмен от снимката .

Общи условия

Активация на акаунт