Лакове за нокти - тема 15

• 36 406
  • 680
  •   1
Отговори
# 165
  • Belgium
China Glaze Tis The Season To Be Naughty And Nice (Holiday 2010)

# 166
  • София
щом ги има в Холандия, дали няма да ги има и в Белгия  newsm78 newsm78 newsm78

не съм виждала, но мога да потърся когато ходя пак до Брюксел  Hug

# 167
  • Ст Загора
Наси, абе сигурна ли си, че това е номера на златния? Понеже няма такъв номер, приятелката ходила днес и ми снима палитрата им.. просто няма златен с този номер. Можеш ли пак да погледнеш?  Blush
Извинявай ,че сега ти отгговарям ,но днес влизам пак ,вчера неможах да вляза.
Ами аз показах вчера ,сивия ,не златния ,иначе златниия е номер 651.

http://nasito88.snimka.bg/other/lakove-za-noki-i-shabloni.505273.21019274 -ето златния които не си личи ,но е златен със сигурност .
http://nasito88.snimka.bg/other/lakove-za-noki-i-shabloni.505273.21019288 - и другото ми холограмно лакчре на КА

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 12:09 от nasito8988

# 168
  • Стара Загора
Дааа, и аз харесах два-три.  Crazy Ще събираме за поръчка ли  Wink Joy

И аз искам.

bubanka, синичкият каква марка е? А матовият топ на Есенс откъде го докопа?  Crazy

# 169
China Glaze добре са се представили и те  Wink нещо ми се носи бял лак имам едни на перфект за смески, трябва да се лакирам да видя как ще ми стои.

Бубанка, как пък еди лош лак не избра, много ми харесват всичките  Heart Eyes

# 170
синият на горния ред е някакъв италиански, а топът също е от Германия

Али, аз съм решила да метна два в размените - червения и синия на Катрис - много повтарящи се цветове имам  Wink

# 171
  • Стара Загора
Момичета, ангажирала съм една мацка да ми купи Пупа, но вие я изкупувате с бясна скорост.  Laughing Ако е останала някъде (в София), моля пишете ми.  Laughing

# 172
Иве, кой цвят те интересува?

# 173
  • Стара Загора
Иве, кой цвят те интересува?

Ами този тъмничкият, като твоят.  Peace (Пампита беше показала точно него с розовият на палитра )
Би ли споделила имената на лакчетата на Катрис, на последния ред втория и последният.   bouquet

# 174
моят е зеленият, не кафявият  Peace

за Катрис ще пиша после, сега излитам  Wink

# 175
  • Стара Загора
моят е зеленият, не кафявият  Peace

за Катрис ще пиша после, сега излитам  Wink

Да де зеленият, аз къде съм написала кафяв.  Laughing

http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/catrice-neuheiten-november-2010.html вижте какви разкошотии са пускат Катрис  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 12:48 от iv4enceto_91

# 176
Момичета, знам , че не е това темата, но искам да попитам къде в Пловдив мога да си купя различни видове четки ,  декорации за нокти, печати..?
В Зара съм виждала, че има такива неща, но там не е много богат изборът за съжаление..

# 177
  • Ст Загора
моят е зеленият, не кафявият  Peace

за Катрис ще пиша после, сега излитам  Wink

Да де зеленият, аз къде съм написала кафяв.  Laughing

http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/catrice-neuheiten-november-2010.html вижте какви разкошотии са пускат Катрис  Heart Eyes
всичко ми хареса на Катрис  Heart Eyes

# 178
Иве, написала си 'тъмен', кафявият е най-тъмен, зеленият е по-скоро светъл  Wink
ако те разбирам правилно, на дългия ред по-тъмният зелен е I see you! , предпоследният кален - Lost in mud
на мен най-много ми харесват средният на дългия ред - Clay-ton, my hero и първият на втория ред - London's weather forecast

Катрис пускат почти всеки месец лимитирани серии - много по-маниашки са от тези на Есенс  Grinning

едит: последният кален е From dusk ot dawn

# 179
  • Стара Загора
Иве, написала си 'тъмен', кафявият е най-тъмен, зеленият е по-скоро светъл  Wink
ако те разбирам правилно, на дългия ред по-тъмният зелен е I see you! , предпоследният кален - Lost in mud
на мен най-много ми харесват средният на дългия ред - Clay-ton, my hero и първият на втория ред - London's weather forecast

Катрис пускат почти всеки месец лимитирани серии - много по-маниашки са от тези на Есенс  Grinning

едит: последният кален е From dusk ot dawn

Сбъркала съм се и аз.  Laughing Имах предвид зелената Пупа  Laughing
А за Катрис, и аз си харесах my herо най-много.  Crazy
Жалко, че в ибей ги няма.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт