Лакове за нокти - тема 15

• 36 443
  • 680
  •   1
Отговори
# 195
снимах си творението, снимката е лоша...
реших да си направя коледна добавка с гъбичка.... Laughing
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2854/198144637119193312601286 … OLZfRTsnQiggG.JPG

# 196
На мен Шапкаря ми се бели за два дни. Точно за това се чудя на този комплект от двата лака от ибей.

Буб, честито, много са ти хубави всичките. Heart Eyes Hug

Лу,   love001 newsm51

# 197
Да се запиша и аз че ви изтървах. Laughing

http://prikachi.com/images/9/2579009A.jpg - OPI-Dear Santa HL A10

И да се оплача не съм очаквала точно от този клас лак да ми се обели на връхчетата още същия ден #2gunfire.Вчера сутринта се лакирах до вечерта връхчетата на ноктите ми бяха белнати то за това тази сутрин импровизирах с черна лента.При положение че за основа и топ ползвам същата марка.Много съм разочарована от лака. Cry

# 198
Това е поредното доказателство, че за трайност на лакове всичко е толкова инидивидуално, че дори няма смисъл да се говори. Този лак е един от най-големите ми любимци и ми кара плътно по 5 дни, а често и пълни 7. С основа Римел, преди това с основа Перфект и бързосъхнещия топ на Опи.

# 199
Дойдохаааа  newsm44

Catrice Sold Out Forever, American Apparel Summer Peach и портокалов скраб за ръце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лу, този вторият да не е този, който бях сложила преди време в темата, търсейки му заместител Thinking Много е хубав...направо страхотен Heart Eyes  аз така и не намерих такъв цвят Confused

# 200
  • София
Много пишете, бе, лакоманки ниедни  Laughing
Аризона, бях ти обещала да снимам лепенките за нокти с черепчета, но магазинчето е затворено за ремонт. Пише, че на 18 ще е отворено и ще докладвам тогава Simple Smile

# 201
Някой вече да се срещал из Варна парфюмираните лакове на Ревлон? Rolling Eyes

http://1.bp.blogspot.com/_uieTAO5W_lg/TAeEFSgWevI/AAAAAAAACJ4/om … of-summer-nai.jpg

# 202
  • София
Днес видях цветове, много подобни на средните два, можеш ли да им напишеш имената....?

# 203
Лу, този вторият да не е този, който бях сложила преди време в темата, търсейки му заместител Thinking Много е хубав...направо страхотен Heart Eyes  аз така и не намерих такъв цвят Confused
Точно той е. PeaceЗначи ти си виновна и аз да го мисля! Laughing

Noir,прекрасен маникюр! Simple Smile

# 204
Днес видях цветове, много подобни на средните два, можеш ли да им напишеш имената....?

Ако става въпрос за Ревлон не им знам имената днес ми излезе във фейсбука като информация но не са написали подробна информация .

# 205
  • София

Ако става въпрос за Ревлон не им знам имената днес ми излезе във фейсбука като информация но не са написали подробна информация .

Аз поразгледах сега в нета... Mr. Green Тази колекция е стара, но не съм я виждала тук... Може обаче да се намери в Ибей...

# 206
  • София

Този много ми хареса Heart Eyes
Ще може ли марка и номер?

Лу сивият на сефора ако някой не е проявил желание към него бих се пробвала да се кандидатирам  Laughing

П.П. изчитане нямате ей! Crazy

# 207
  • София
Искам да изкажа едно огромно свое учудване - при мен матовите лакове се задържат по-дълго, отколкото другите Shocked Shocked Shocked Ползвам и база, но все пак е странно. Обикновено след първото къпане ВСЕКИ ЕДИН друг лак е обелен поне мъничко и на поне един пръст. А матовите и велурените Мoda си стоят с дни... Rolling Eyes

# 208
  • София
Да, Модата са така, ама пробвай го това с велурените/матираните на ОПИ или Зоя  Confused

# 209
  • Belgium

Лу, този вторият да не е този, който бях сложила преди време в темата, търсейки му заместител Thinking Много е хубав...направо страхотен Heart Eyes  аз така и не намерих такъв цвят Confused

Точно той е  Heart Eyes  Вярно че ти показа снимката и ме зариби  Crazy Разкошен, сега ще си го намацам на ноктите  Wink

Лу сивият на сефора ако някой не е проявил желание към него бих се пробвала да се кандидатирам  Laughing

Pink Flower дори не съм го пуснала още в размените, нямах време да го снимам. Ще ти пиша ЛС  Grinning

И на мен ноктите и маникюра на gardje много ми допадат.  Каква марка е розовото лакче?

Общи условия

Активация на акаунт