Лакове за нокти - тема 15

• 36 524
  • 680
  •   1
Отговори
# 375
Луууу - видях точно моя цвят си взела Wink Wink Wink
Аз знаех, че мали уж към края на месеца и днес случайно реших да пробвам - е как не отидох така случайно вчера - направо се изядох!!!! а вие знаехте ли, че вчера ги пускат newsm78 newsm78 newsm78
дааа - Ноар, Лу - искам под наем - може ли  Joy Joy Joy
Те се свършиха в рамките на един час от пускането им. Другите хубави неща от колекцията също вечерта вече ги е нямало. Има огромен интерес към лимитираните колекции и въобще към всичко на марката. Наистина огромен.
Как може да докарват по три броя от продукт? Дано това ги мотивира да разширят пазара в България и да зареждат повече продукти.

Прегледах сега новите цветове на Есенс нищо не ме грабна. Взех матовия топ лак само. Калните са хубави, но аз си имам такива нюанси.

# 376
  • София
Да докладвам, повече от доволна съм от дуо лаковете на YSL. Една пълна седмица издържаха само леко се поизтъркаха и очукаха крайчетата. Също много лесно се махнаха, като за тъмни лакове. Ето снимки:

Да се похваля и аз с новите си придобивки от shоpfоrbеаuty точка еu. Пристигнаха за 1 ден, много съм доволна, цветовете си отговарят на снимките в сайта.

От ляво на дясно: Manhattan - матиращ топ лак Spice Up, Gosh 549 Holographic, Gosh 564 Golden Dragon, Manhattan Тюркоазено F368, Manhattan Spice Up 77T, Manhattan Spice Up 96P, Artdeco 85.

Тук съм ги сложила върху YSL. Палеца матиран, показалеца Тюркоазено, средния Golden Dragon, безименния Holographic и малкия само един слой Spice Up 77T.

Матиращия, матира колкото Есито, но съхне по-бавно. Холограмния е супер - много ярък холограмен ефект, дори и матиран пак се вижда ефекта. Зеления дракон е също много интересен. И двата от серията Spice Up са супер покривни, сигурно стават и за печати. Този последния на Artdeco, нещо не ми харесва и май ще замине към разменките, аз доста имам да пусна там, но нямам време да ги снимам и опиша.

# 377
  • Стара Загора
Pampita, страхотни покупки.  Crazy Холограмния особено е разкош.  Heart Eyes
Този светлия на Манхатън е много нежен цвят. (Днес търсих подобието на Зулу от Лотус серията, но го нямаше.)  Tired
Като се налакираш с него моля да пуснеш снимки.  Hug

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 18:18 от iv4enceto_91

# 378
Отдавна си търся тъмно син лак и днес си взех новия на Есенс. Heart Eyes
Като се налакирам с него ще ви го покажа.Изглежда много добре като цвят и консистенция пък ще видим дали е така. Rolling Eyes

# 379
  • София

Надявам се още довечера да се покажа, стига да имам малко време, като приспим децата. Ти нищо не каза за Сеша, пробва ли го как ти се струва, колко дълго ти държи?

# 380
И аз обожавам холограмния лак на Гош. Ето ме налакирана с него.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 22:28 от bubanka

# 381
  • Стара Загора

Надявам се още довечера да се покажа, стига да имам малко време, като приспим децата. Ти нищо не каза за Сеша, пробва ли го как ти се струва, колко дълго ти държи?

Да, пробвах го с Аура-та ама 1 ден.  Sad Бях с ph regulator отдолу. Явно не са моите лакове. Лакирах една колежка с матова мода и отдолу сложих регулатор, на втория ден и се беше обелил, но се беше къпала. Искам да го пробвам и с др. марки.  Peace  Hug

# 382
  • София
При нас пък Есенс беше страшно зареден- огромно разнообразие от лакове, както никога досега. И червила имаше много, даже май бяха от новата колекция, не съм убедена обаче.
А относно този лакочистител- почти винаги като отида до ДМ гледам и все са употребяване, изцапани.. а аз все дебна да намеря неизползван. Само веднъж в друг град намерих неизползван и си взех, ама той вече свърши. Бяхте споделили метод за чистетне на омацаното с четка за грим-не е ли прекалено меко заради косъмчетата и някак да се "разгръща"? Защото аз с клечка за уши едвам се оправям, а с това малко сложно ми се струва.

Такива моливи - лакочистители имат орифлейм и ейвън.

# 383
Ехеее момичета, честити ви лакчета! Ама всички са толкова прекрасни!!! Peace
И аз днес се сдобих с едно мастилено синичко от размяна (Сиси, много благодаря!) и вече успях да налакирам всички около мен, за да му се порадвам, че от вчера съм прясно налакирана и не ми се махаше. Като се оцветя в мастило ще снимам.
А холограма на ГОШ е уникален!  Heart Eyes Heart Eyes Само си го предстваям на моето мастилено като декорациика или лентички за френски или руфиан...мммм.  Whistling
Утре сигурно ще се занеса до ДМ на Стамболийски да проверя какво е заредено там. Ясно стана, че до Мак няма да стигнем, дано да заредят повторно...много интересни и нестандартни цветове и всичките прекрасни. Бих се радвала който и да си открия.  Simple Smile

# 384
Не, за съжаление няма да има второ зареждане на тази колекция. Другия месец друга. Всичките лимитирани са така, всеки месец нова.

# 385
  • Ст Загора
На Мак наистина са много хубави лаковете ,бих си взела със удоволствие някои ,ама ми идват скъпички .
Пампита пректасни лакове!

# 386
Като стана дума за Гош, днес минах покрай парфюмерийката и са заредили доста нови лакчета Heart Eyes , но засега държа на положение Laughing....имат сив мат и май ще го забърша тези дни Crazy

# 387
# 388
Ехаааа, точно това разглеждаш и мислех да споделя... Laughing

Наси, колко сто пари са лаковете на Мак, знаеш ли?  newsm78 Аз незнам, но много ми харесват ефектите в тази колекция специално. И си мисля, че бих се подложила на лакова диета, за да си позволя едно такова сладурче, но честно казано наистина незнам колко струват.

Денси, много е обезкуражаващо, но пък може би ще се намери някой някъде изостанал един поне? Къде има магазини на Мак, само в София ли се продават? Аз често пътувам, дайте ми мъничко надежда, че бих могла да открия някъде... Tired

# 389
В София има два магазина на Мас и там са се похарчили вече лаковете. Сега бяха по 19 лв., а иначе са по 18 лв. Можеш да ги поръчаш от Ибей, но там са на двойни цени. Sad В Ягодата никога не докарват лакове, други неща има на Мас. Или да се търсят например в магазина им в Солун, който е супер зареден винаги.
Картинките в фейсбука са ужасяващи за мен.

Общи условия

Активация на акаунт