Лакове за нокти - тема 15

• 36 480
  • 680
  •   1
Отговори
# 450
  • USA, Steak State
Взех си базата на Ревлон, след няколко часа ще я пробвам.

# 451
Момичета, в ДМ на СУ има по много от всичко ново на Есънс- аз вчера в бързината забърсах матиращ топ и кобалтово синия Just Rock it. Плачи, ние с теб нали сме маниачки на тема ватманско синьо, като си сложим ще постнеш ли снимчица, че и него щях да взема Laughing

# 452
  • София
Опитах се да си направя матирания френски на Артдеко, обаче нали не ме бива и си сложих лепенки - голяма грешка, повече никога няма да си слагам лепенки, ще трябва да се науча да си го рисувам. Ето на какво ми заприличаха ръцете:

Хванах и се прелакирах с един летен лак, заради който имаше много премеждия, Вив Wink:

# 453
Пмпита как се прави този френски?
И двата цвята са страхотни  Heart Eyes. Предполагам че не ти е бил изсъхнал лака и затова така се е скапал, след като си дръпнала лентичката.

Аз съм хвърлила око на Есенс- шоколадовия, дали някоя от вас го има да видя на живо как седи  Praynig.

# 454
Момичета, в ДМ на СУ има по много от всичко ново на Есънс- аз вчера в бързината забърсах матиращ топ и кобалтово синия Just Rock it. Плачи, ние с теб нали сме маниачки на тема ватманско синьо, като си сложим ще постнеш ли снимчица, че и него щях да взема Laughing
Моля те като се налакираш с него пусин снимка, аз съм съм по сините лакове и много му се чудя на този.

Пмпита как се прави този френски?
И двата цвята са страхотни  Heart Eyes. Предполагам че не ти е бил изсъхнал лака и затова така се е скапал, след като си дръпнала лентичката.

Аз съм хвърлила око на Есенс- шоколадовия, дали някоя от вас го има да видя на живо как седи  Praynig.
Кой онмер е шоколадовият, че аз зех уж някакъв такъв..

dollface, на мен от тази серия на 2 пласат лаковете са добре. За този точно не знам обаче.

# 455
  • София
Ами това е идеята:

Кафявото е матирано и лентичката му е лъскава, а розовото е лъскаво с матирана лентичка. Лаковете, които използвах са: кафявия - Manhattan Spice Up 96P, розовия - Pupa Baroque 206 и съм матирала с Spice Up Manhattan - матиращ топ лак.

# 456
Еми и аз не знам  Laughing, от сайта ги гледам.
http://www.essence.eu/us/usa/products/nails/nail-polish/multi-di … -nail-polish.html.....последният most wanted ми изглежда шоколадов цвят.
И от тези пак последния лак има нещо кафеникаво, но като че ли е по светло http://www.essence.eu/us/usa/products/nails/nail-polish/colour-g … -nail-polish.html.

Аааа Пампита мерси. Въобще не забелязах че единия е матиран с лъскава черта, а другия е обратното  Embarassed.

# 457
  • Варна
А това лилавото е убиец, от снимката. Моля, дайте идеи за подобен цвят, а може и направо номер и марка на този, ако се знае кой е, де  Simple Smile

# 458
Jana d' Ark ,аз имам Walk of fame и Absolutely stylish  http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/lak-za-nokti/colour-go-nail-polish.html
Сега ще ги мацна на по едно нокътче да ги видиш,че в сайта цветовете са по-светли. Peace

Ето снимки:

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 13:04 от taffy

# 459
Сега матирах новия Мас с матиращия топ на Есенс и се получи чудесен резултат. Изненадана съм. Heart Eyes

# 460
  • Варна
Красота за празниците от Диор

# 461
  • Пловдив
Хайде и аз по последна мода да се лакирам  Simple Smile:

Много готин цвят се оказа новият underwater на Есенс. Естествено и матовият топ сложих, но на първото слагане ми се напука и имах една цепнатина, на която се виждаше блясъка на лака, но все пак съм доволна. Ето и снимка с топ лака:

# 462
Аз отново се връщам от ДМ  Grinning . Взех си Just Rock it и Sweet as Candy. Ако искате по-късон ще мацна да видите, кажете ако искате да видите и някой от другите ми взети. Ще сложа и матовия върху тях после да пробвам. Само един матов топ имаше останал, бързо се купуват. Засега се въздържах от червното, а то е било точно онова Gypnotic potion ли как беше.

# 463
  • Ст Загора
Аз отново се връщам от ДМ  Grinning . Взех си Just Rock it и Sweet as Candy. Ако искате по-късон ще мацна да видите, кажете ако искате да видите и някой от другите ми взети. Ще сложа и матовия върху тях после да пробвам. Само един матов топ имаше останал, бързо се купуват. Засега се въздържах от червното, а то е било точно онова Gypnotic potion ли как беше.
Аз искам снимка на и на 2та ако може  , червеното се казва -Hiptonic  poison  Simple Smile

И едно запитване от мен  който е ходил в ДМ ,където има новите неща на Есенс да е мярнал това  http://www.essence.eu/bg/usa/produkti/our-newest-products/nokti.html - лак за печати ,благодаря предварително

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 15:09 от nasito8988

# 464
Ами не ги снимах, че не можах да дочакам да изсъхнат и ги развалих. Но синьото е катоснимките в интернет-тъмно мастилено синьо, а розовото най-обикновено бебешк розово. Само че е доста непокривно, както очаквах. А синьото на 1 пласт е добре.
По-късно като изсъхне ще кача снимка на Trendsetter.
Другия пък мисля да си направя едно сравнение на сините лакове, че доста съм ги насъбрала.

Общи условия

Активация на акаунт