Изгубих бебенцето си...

• 43 585
  • 329
  •   1
Отговори
# 105
  • гр. София
Стискам палци всичко, ама наистина ВСИЧКО да е наред!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 106
Зимна роза,много се радвам че всичко при теб е добре,сигурна съм че скоро ще ни зарадваш още повече!От сърце ти го желая!Мими,дано и при вас всичко да е наред и по скоро да започнете да правите опити,този път с успешен край! Hug Praynig

# 107
Вчера бях при гинеколога ми резултатите от аутопсията са готови но понеже патоанатома който е трябвало да напише протокола е отпуска не можах да го взема но гинеколога ми каза че бебето ни е било напълно здраво а е имало проблем с плацентата но не знае точно какъв не са му казали в момента имам чувството че аз съм виновна за смъртта на ангелче ми също така ми каза че ще можем да започнем с нови опити за бебе поне след две мц а това ми се вижда много далечно направо ще се побъркам от мъка и обвинения дали аз не съм причината за смъртта на детето ми а и ще трябва да ми направят пълни изследвания в болницата

# 108
mimi8406 ,не се обвинявай и съсипвай,мила Hug!Всичко  което е зависело от теб  съм сигурна ,че си го направила!Ако е имало проблем с плаценнтата,някой е трябвало да го види и да се вземат мерки Thinking!Направи си нужните анализи и когато се уверите ,че всичко е ок подновете опитите!Два МЦ са минималният скок,макар и на всяка от нас да се виждат цяла вечност!Само не се самоизяждай с такива обвинения,Мими,защото няма да можеш да възстановиш психиката си!Кураж! Hug

# 109
ели благодаря за подкрепата но тази мисъл направо ме съсипва надявам се в понеделник да ми дадат аутопсиония протокол за да разбера най после от къде е дошъл проблема и защо си отиде моето ангелче  Hug

# 110
Мими,никоя майка не заслужава такава участ Naughty,това беше един от най-трудните за мен моменти-да чета и превеждам  специфичната терминология на резултатите от аутопсията и на двете си дъщерички!Сега трябва да се надяваш на добри резултати от твойте изследвания и да мислиш и чертаеш планове за новият живот!Прегръщам ви,момичета Hug

# 111
mimi,колкото и ужасно да звучи дано пише каква е причината,така поне ще разбереш защо се е случило,наистина е много тежко да четеш някаква суха мед.терминология,като,че не става дума за най свидното ти.За съжаление,не всяка от нас успява да разбере каква е била причината,а това действа още по тежко,защото аз лично се чувствам виновна и се чудя какви изследвания да си правя,от което психясвам съвсем вече....знам,че сега ти се струва абсурдно,но времето продължава да тече,при това по бързо от колкото си мислим,ще дойде момента за нова бременност и ти пожелавам да е възможно най скорошна! Hug

# 112
Мими,пиши като ти кажат каква е причината,и при мен се оказа плацентата,макар че и пъпната връв е била омотана,не съм сигурна точно кое е причината,факт е че никой нищо не беше видял при прегледите ми,продължавам и аз да се обвинявам и да си задавам хиляди въпроси,но милото ми детенце го няма 3 месеца!?

# 113
Надявам се утре да разбера каква е причината щом науча ще пиша непременно за сега знам че е нещо от плацентата и това ме кара да се побърквам защото си мисля че аз съм виновна днес стават точно 3 седмици от както загубих моето ангелче и всяка неделя изживявам най страшното нещо да си спомням думите на лекаря че бебето ми е загинало момичета благодаря ви за подкрепата само който е преживял такава болка може да ме разбере наистина  Hug Hug Hug

# 114
  • гр. София
На нас в края на този месец ни изтича срокът, в който трябва да се пазим и пак започваме опитите. А мен ме е страх...Не знам дали ще ме разберете, обаче ме е страх... Sad
Само като си спомня.... Cry Cry Cry

# 115
Зимна роза не се страхувай мила всичко ще  е наред този път ще можеш да се радваш на едно живо и здраво бебе то ще ти даде сили да продължиш напред дано скоро да ни зарадваш с добри новини задължително да пишеш Hugте

# 116
Зимна роза, колко време се пазихте? Пожелавам ти успех и един съвет, остави нещата от само себе си да се развият, не превръщай бебеправенето във фикс идея, наслаждавайте се с любимия си и ще видите, че ще имате един прекрасен краен резултат. И мен много ме  е страх, а така ми се иска. Онзи ден сънувах, че държа бебче в ръцете си, толкова е тъжно. Другата седмица преди Бъдни вечер ще отида да си взема епикризата и резултата от хистологията. Не залагам големи надежди, един познат гинеколог даже ми каза, да не се надявам, че ще го изследват, особено на такава ранна бременност. Така че предполагам, че просто ще напишат нещо си. А аз искам да се захвана за нещо, все връщам нещата назад, премислям и се обвинявам,, че някъде сбърках. Замислям се и за изследвания, но като се поразрових в нета видях, че ще ми излязат някъде около 500лв., а на този етап това е непосилна сума за мен.

# 117
 Зима роза,дай си нужното на теб самата време,опасения ще има винаги,страховете винаги ще ни съпътстват,защото зачеването е само началото на дългото пътуване към така желаната от всички ни среща с малкия човек!Ако ти не си спокойна(доколкото е възможно ,разбира се),ако човека до теб не прояви нужното разбиране и подкрепа -ще ти е много трудно!Аз съм почти в края на първият триместър и не минава ден без да мисля за изгубените ми близначки,да не проробя съзи за тях,но и да направя картка разходка по плажа и да чертая прекрасни планове за идващото лято!Кураж,мила и от сърце пожелавам сбъднати коледни приказки и мечти!Прегръщам ви! Hug Hug Hug

# 118
  • гр. София
Благодаря ви за хубавите думи и подкрепата.
Чувствам се много тъжна. Sad
Днес едно приятелско семейство (което е "бременно") ни предложи да празнуваме заедно Нова година и ние отказахме, защото аз няма да издържа, ще се разплача и ще разваля вечерта на всички...
Много се разстройвам като видя бебе, бременна жена, детско столче в кола...
Май изобщо не съм наред, и аз не знам вече...

# 119
Зимна роза, знам че ти е тежко, но с риск да се повторя ще кажа, че не бива да страниш от семействата, които чакат дете или такива които вече имат. Не мисля, че ще се чувстваш по - добре. Просто се порадвай на едно детенце и помисли за мига, в който ще прегърнеш своето.
Знам, че е жестоко и боли, но се опитай да го преодолееш. Зависи от теб!
Прегръщам те и ти желая скорошно сбъдване на мечтата ти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт