Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 12 024
  • 251
  •   1
Отговори
# 225
Явно не разбираш какво съм написала. Не поток на мисълта, а поток на съзнанието

Е така де, нали това казвам и аз: Stream of Consciousness.  Mr. Green

Не се заяждам, просто споделям впечатление, а впечатлението ми е, че критиката, която си отправила към авторката на статиите - включително в посока структура, стил, идея и теза - преспокойно може да се отнесе и към личните ти способности за генериране на писмен текст. По същия начин бих реагирала, ако жена с дупка на чорапа посочи жена с разпрана пола и й каже, че е повлекана и й липсва финес Mr. Green

Geia, това, че се чувстваш "развалена стока" е личен твой проблем. В тази тема подобно словосъчетание не е употребено нито веднъж, ами е плод на художествената ти интерпретация. Да се придържаме към фактите, все пак.

# 226
Момичета, защо си губите времето с нет джънк? Пък и се джънкате помежду си Rolling Eyes

# 227
  • При хората, които обичам
Крейзи и Бояна да влизат в пътя. А той е само един - ББ му преряза лентата.

# 228
Статии? Стига бе!
 Да навират резултатите или провалите от напъните си в очите на другите като единствена и вярна житейска истина, вече, поне на мен ми клони към един тип мания.
А откъде ти стана ясно,че авторката е определила мислите си като единствена и вярна житейска истина? Просто споделя в писмен вид нейните разбирания по темата...което не значи ,че трябва да мислиш като нея.

П.С. И темата не ни е обсебила, ние винаги се опитваме да излезем от нея, но все се намира някой, който да ни обясни колко развалена стока сме...
Не съм чела последните няколко страници, но силно се съмнявам тук,във форума ,някой да е определил жените с проблеми в забременяването за развалена стока...По -скоро сами си внушавате подобни мисли...

# 229
Статиите са написани леко, стилно и стегнато, с подчертано чувство за хумор и с доста ясна идея, независимо какво твърдят много по-посредствени в писмените си възможности потребители.  Wink Авторката е изразила личното си мнение, в личния си блог, само че дузина женици на средна възраст взели, та се разпознали, и скокнали на мегданя да се дерат кат Вазови селянки: "кифла", "тъпачка", "умствен изрод", "шматка"! Браво, браво. Де остана свободата на словото, дами, къде се скри вашата лична толерантност?  Laughing

А всъщност аз като една разпознала се в публикациите леля на средна възраст исках да насоча вниманието на аудиторията към това, какво означава липсата на толерантност и липсата на елементарно приличие във въпросните статии и нежеланието да се вникне в чуждата позиция (поне) и болка - за подкрепа и дума не става. Но пък поради липса на достатъчно умствен багаж, речников запас, яйчников такъв ( от възрастта ще да е простете) и прочие други липси не успях да се справя така блестящо като невероятната авторка на темите за което си посипвам главата с пепел и горещо съжалявам .....
Надявам се да ми простят и авторката на публикациите и папата и AC&DC и ББ и ЦЦ и СД и който още може да ми прости ...

и на финала какво стана с темичката за ББ, защото една утеха ще ми остане от тази ми публична изява поне да има къде да заплакваме пълните си със сълзи очи, когато ни налети следващия превъзхождащ ни умствено и ни посочи 5-тия ъгъл на кръглата стая  Rolling Eyes

# 230
  • Бургас
Sesana, проблемно нещо да не е синоним на прокажено? Така го пишеш все едно никой от пишещите там няма право да пише никъде другаде. А останалите имат право да словоблудстват където си решат?
П.С. И темата не ни е обсебила, ние винаги се опитваме да излезем от нея, но все се намира някой, който да ни обясни колко развалена стока сме... Ето това е проблема, а не че ние затъваме някъде...
Не си ме разбрала правилно. В проблемно си пишат жени с проблеми и обсъждат лечение. Подкрепят се, защото споделят общи проблеми. Там би било недопустимо да се напише такава тема. И острите критики са напълно разуми и оправдани. Така го разбирам аз. Все едно да напишеш нещо от този сорт при хронично болните деца. Или искам да правя аборт, в раздел Искам бебе. Просто някак фокуса се измества. Рязко се реагира без причина. Няма как да очакваш всички да те разбират и да ги критикуваш и обиждаш за това.
Не вярвам, че може някой да ви обясни, че сте развалена стока. Защото не сте. Все едно някой да каже на детето ми, че е развалена стока. Няма такъв филм. Какво значи развалена?
Просто много крайна нагласа има в някой мнения.

# 231
  • София
Явно не разбираш какво съм написала. Не поток на мисълта, а поток на съзнанието

Е така де, нали това казвам и аз: Stream of Consciousness.  Mr. Green
Напротив:
"Поток на мисълта" е не слаб текст, а всъщност официален литературен похват.
А колкото до това как превеждаш на български Stream of Consciousness е все едно. И все пак, аз не говоря за литературен похват, а за похват при структуриране на съдържание.
Не се заяждам, просто споделям впечатление, а впечатлението ми е, че критиката, която си отправила към авторката на статиите - включително в посока структура, стил, идея и теза - преспокойно може да се отнесе и към личните ти способности за генериране на писмен текст. По същия начин бих реагирала, ако жена с дупка на чорапа посочи жена с разпрана пола и й каже, че е повлекана и й липсва финес Mr. Green
Пиша повече от добре, но това не ми е нужно като умение, за да мога да чета  добре и да оценявам написаното адекватно. Както и факта, че не съм снимала филм като Аватар не ми пречи да имам смислено мнение за него.

ПП Любопитно ми е къде ме четеш? Доколкото помня последните ми статии са на испански и не вярвам да си имала достъп до тях?

# 232
Аз не мога да разбера защо масово и навсякъде трябва да се чувствам виновна и да внимавам какво говоря, защото някой имал проблем  newsm78 Разбирам ти имаш, но не го натрапвай на всички. Да съм дошла да пиша в тема в Проблемно  newsm78

Като цяло нямаш право да говориш.
Често срещам символа 43 и се замислих. Трябва ли да има горна граница все пак?  
Защо да има горна граница? Просто се чудя. Размисли. Всички имат проблеми и ги носят със себе си. Някой до живот, други не. Мисълта ми е, че ако позволиш на проблема да те обсеби няма да се случи нищо хубаво. Напротив ще потънеш в него. На никого не му трябва това. Щом един човек с рак може да се надсмее на болестта си и да живее с нея, без да се предава и потъва в нея, значи може.
Дали имам право да говоря не мисля, че е твоя тема на размисъл и решения. В смисъл, дори пиша.

Не си ме разбрала, за което аз съм виновна. Имах предвид, че всеки път като се повдигне такава тема, са казва - Вие, които нямате проблеми, не се обаждайге.
А за горната граница наистина се замислих. Съвсем скорошен е примерът с 62 годишната.

Уф, явно вече съм се изгубила като жена - Бойко въобще не ме вълнува. Като мъж, де. Като политик какво да кажа - няма да е смешно.

# 233
Крейзи и Бояна да влизат в пътя. А той е само един - ББ му преряза лентата

Де е, кой е този път? Всичко, пипнато от ББ, важно е за мене!  Laughing

Аз сега ще поработя вече, освежих се, ободрих се и кафето изпих. Радвам се, че участвах в тази уникална по рода си тема 3 в 1 - сериозно обмислям да пусна следваща подобна, озаглавена: "Влияе ли самочувствието на постиженията или извънземни няма по принцип - мнения в ямб и хорей". Довиждане на всички!  Grinning

P.S. И помнете, има абсолютен знак за равенство между вашето отношение към тази авторка и нейното отношение към вас. Каквото повикало, такова се обадило, дет' се казва.

# 234
Pfffttt, толкова много полюция и нищо смислено накрая. Само един куп наранени жени и неколцина, които подскачат върху мъката им.
Много забавно, няма що.
И цялата работа заради нечии писмени извращения. Толкова ли ви е скучно, бре? Айде, Крейзи разбрахме, си е търсила компания за сутрешното кафе. Ами другите? Laughing

# 235
Интересна тема. Много напъни, много нещо  Laughing

След напъните - миризма... Joy Joy Joy

# 236
  • София
Толкова ли ви е скучно, бре? Айде, Крейзи разбрахме, си е търсила компания за сутрешното кафе. Ами другите? Laughing
И аз като Крейзи, но по технически причини.

# 237
  • в сърцето на един мъж...
P.S. И помнете, има абсолютен знак за равенство между вашето отношение към тази авторка и нейното отношение към вас. Каквото повикало, такова се обадило, дет' се казва.

Ей това е върха на мисълта ooooh! Ти определено не четеш - кой я е викала тая да ме обижда? Защото аз по никакъв начин не съм се "изхождала" в нейното пространство, камо ли пък да я пращам да осиновява или да я сравнявам с развалена стока. Така че, моля те не ме сравнявай с нея! Моето мнение, всичко, което съм написала до сега е въз основа на това, какво тя е писала.
Сесана, точно такава теза има. Аз не се смятам за развалена, не се смятам за недостойна и се радвам, че съм минала по такъв път, защото този път ме направи по-борбена, защото знам че не съм била сама, защото имам две прекрасни деца и защото ако мога да помогна на някой, да не преживява това, което и аз - ще го направя.
Трещерица, никой не е казал - вие, които нямате проблем, не се обаждайте. Просто помолихме за момент, да си затворите очите, да си помислите, че децата ви ги няма и пак да напишете - осиновете. В това е проблема. А по въпроса за възрастната родилка - много от нас осъждат това, което се случи и са против това, че един лекар е престъпил закона и е намерил несъвършенствата в него, за да извърши такава процедура. Тази случка повлия в много отрицателно отношение на всички, които имат нужда от донорство.

# 238
Толкова ли ви е скучно, бре? Айде, Крейзи разбрахме, си е търсила компания за сутрешното кафе. Ами другите? Laughing

Ти имаш друга опция Flutter Heart Eyes

# 239
  • София

Ти имаш друга опция Flutter Heart Eyes
Heart Eyes Hug
 Имам опции, знам, но техническите причини ме спъват.

Общи условия

Активация на акаунт