тромбоцитопения

• 101 857
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
Как така неудобно да се похвалиш, че това е чудесно! Hug
Т.е. за една седмица сте ги вдигнали почти със 100.
А на какво лечение бяхте през тази седмица и на какво лекарство сте в момента?

# 106
  • София
 Ами пак е хомеопатично, от януари сме само на хомеопатия- digitalis е настоящото ни лекарство. Всички смятаха, че хомеопатията е противопоказна за нашето заболяване, но аз бях убедена, че не е така. Малчо и аз се лекуваме с хомеопатията от години винаги с отличен резултат  Peace

# 107
и през тази седмица ли сте били само на digitalis ?
Браво, резултатът е отличен!
Търновският хомеопат ли ви го назначи?
Не открих инфо за този продукт.

# 108
  • София
 Да, а също и на няколко продукта на Аквасорс. От 1 месец ни лекува само дядото на малчо, който се занимава с хомеопатия любителски от 10 год.  Laughing и лекува цялата фамилия.  А малчо е САМО  на  хомеопатия от януари. Отказахме от търновския хомеопат, защото го няма личния контакт, а и когато успяхме да вдигнем стойностите над 70-80 хил. свъкър ми се ''престраши'' да започне той  Wink Само пак да кажа, че тези медикаменти са строго индивидуали  Peace

# 109
Да, а също и на няколко продукта на Аквасорс. От 1 месец ни лекува само дядото на малчо, който се занимава с хомеопатия любителски от 10 год.  Laughing и лекува цялата фамилия.  А малчо е САМО  на  хомеопатия от януари. Отказахме от търновския хомеопат, защото го няма личния контакт, а и когато успяхме да вдигнем стойностите над 70-80 хил. свъкър ми се ''престраши'' да започне той  Wink Само пак да кажа, че тези медикаменти са строго индивидуали  Peace
ева, знам че са индивидуални! Просто любопитствам, тъй като следя лечението ви от тематата. Браво на дядото, явно се справяте отлично. Т.е. вие като сте спрели хомеопатията са спаднали нивата, със започването и преди седмица, се увеличават бързо и влизат в норма. Браво, браво.
Не сме ползвали нищо на акварос. Вие какво ползвате сега?

# 110
  • София
  Ами Аквасорс ги вземаме по схема, назначена от д- р Хаджиев- Есенциални Mастни Kиселини - EMK, Клетъчна енергия, Колактив 3 и течните водорасли АФА. Да, бяхме само на хомеопатия, реших да починем и тромбите спаднаха, почнахме пак лечение и сега са 175 хил.  Praynig Има тема за продуктите на Аквасорс  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553430.0, може да разгледаш   Peace   bouquet

# 111
Благодаря, Ева, ще разгледам темата.

# 112
преди десет дни  дъщеря ми имаше много синявици по краката, започна всеки ден в продължение на една седм. да и кърви нослето, като кръвта спира бързо. Тогава тромб. бяха около 40. Увеличиха и кортизона на 3 табл. на ден и за 5 дни тромб. станаха 230.
Докторката днес каза че явно е "кортизонозависима" тъй като веднага се повлиява. Веднага изчезнаха синявиците и кървенето. После докторката продължи"при такива случай обикновено много успешно се повлияват от отстраняване на слезката". Говорихме само по телефона, тъй като е отпуска. След 15 юли сме при нея и ще говорим подробно.

Дега, как са при теб нещата?
Ева???

# 113
  • до една звездичка
Страх ме е чак да кажа.... Praynig
Преди около три седмици правих контрола - бяха 76 (!). От началото на годината не ги бях вдигала толкова.
А вчера ми правиха профилактчини прегледи от работата - 111 (!!!). Лаборантките вече ме знаят, без да им казвам, те сами си помнят предишните ми стойности и сами казват: два пъти ги проверих, когато срещнат опуления ми поглед!
Сега пия по едно хапче през ден, страх ме е да го намаля, да го спра, не знам, дано да свършва, Боже, това чудо, и да се нормализират нещата и при мен!!! Praynig Praynig Praynig

# 114
  • София
 Ами ние не сме ходили от 25.06. Мисля да ходим може би тази събота или другата. Аз лично за себе си съм убедена, че има значение и психическото състопние на човек. Dega, дано това вече да са ти най- лошите резултатите, повече почивка, усмивки и любов  Hug
 Maia, а вие правихте ли консултации при друг лекар. Не трябва ли да се пробват няколко лекарства и чак тогава да се говори за махане на слезката  Sad Бъди силна  Praynig

# 115
още не сме правили консултация с друг лекар, но при всички случаи предстои.
операцията, ако се стигне до там ще е само след консултация с поне няколко лекари.
Докторката ни е много предпазлива и за нея това е краен вариант. Като се видим другият път ще питам за смяна на лекарства, но аз разбирам смяната като един кортизон с друг. А тя явно се влия на кортизона, просто е решаващо количеството и намаляването му?
Потърсих връзка и с Вела, тъй като на нейното момченце е махната слезката!

# 116
  • София
 Здравейте, момичета, как сте? Ние се подготвяме за моренце, вече нямам търпение  LaughingСамо се притеснявам как ще опазим малчо от слънцето, все не иска шапка, все във водата, а то е много вредно за хора с тромбоцитопения ooooh!  Васи държи стойности около 130- 170 хил.  Praynig
 Много весели и слънчеви дни  Hug

# 117
Сигурно ли е това за слънцето.И аз поддържам стойности около 150 хил.,но не бях чувала,че слънцето пречи Thinking

# 118
  • София
 Да, слънцето нали разширява капилярите / или нещо подобно  Blush/ , утре ще питам пак за причината свекър ми/ той е доктор/ , който само повтаря '' шапка, никакво излизане от 12,30 до 17,00 ч.

# 119
  • до една звездичка
Слънцето, топлото време, сауни, джакузита са ни противопоказниPeace

Общи условия

Активация на акаунт