тромбоцитопения

• 101 835
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
Привет,
аз съм Мая4444,но поради някаква промяна в регистрацията се наложи да направя нова регистрация.
Както и да е.
Тази седмица вероятно ще ходи на консултация в Сф при доц. Константинов.

# 121
  • София
 Здравей, Мая  Hug Как сте, с какви нива са тромбоцитите? На нас ни дублираха резервацията за морето  #Cussing out и ние се отказахме от новата ни предложена дата. Сега сме в Казанлък и си прекарваме супер, ''всяко зло за добро''  Flutter  Последно малчо е с 130 000 и сме само на хомеопатия  Peace

# 122
Поздравления за резултата!Просто отличен, и жалко за морето!
Днес бяхме при доц. Константинов в Сф-
Споделям мнението Ви, невероятен човек.
С нашата докторка има 1001% покритие в практиката, от което съм спокойна. Сега ще спрем плавно кортизона, за да се види как ще реагира организма.
На практика нищо ново не научих, но се успокоих по някакъв начин.
Питах за хомеопатията, беше културно-скептичен!

# 123
  • София
 Радвам се, че си се успокоила по някакъв начин  Hug
  Културно скептичен  Joy   Да, така е, на мен ми отговори ''Не съм запознат и не мога да коментирам действието й '' с равен глас и лека усмивка  Laughing   Дано скоро и вие се похвалите с добри резултати. За жалост лечението на тази болест  не се е променило от многоооооо години. Свекър ми е бил изпитван от проф. Бобев преди повече от 20 год. и му се е паднало тромбоцитопения и когато малчо се разболя преговори набързо от дебелите книги.Отивайки  в ИСУЛ много се разочарова, че нищо не се е променило и най- вече лечението с кортизон  Cry
  Малчо настина и сега се лекуваме, пак само с хомеопатия, затова не сме правили изследвания, само да е напълно здрав и ще отидем.
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 124
 Eва,
и Кали настина, но не се разминахме. На АБ е, че и бебето.!!!
Най-странното е че днес тромб. и бяха 250! Питах дали има връзка с АБ ??? НЕ?!!
Беше на по една табл. на ден, сега ще е една седм. по таблета през ден и ги спираме! Ще видим.

Много е тъпо това, че лечението не се е поремнило за толкова години.
Нали медицината е тази, която първа трябва да се развива с прогреса. Тъпо, тъпо, тъпо.
Ева, поздравления, че овладявате болестите само с хомеопатия.
На нас рядко ни се получава, а когато се случи съм безкрайно щастлива.
Лошото, че имаме бебе на 5м. и трябва и него да вардим. Кали я овардих до 2 г. възраст, а сега бебето с АБ!
Мисля си за една консултация с Хаджийски в Търново !

# 125
  • София
 Здравейте, момичета, ние вече сме си в София и сме с 140 хил.  тромбоцити  newsm44 newsm44
Вие как сте? 

# 126
здравейте на всички, не съм влизала отдавна,защото нали знаете бебето ми имаше тромбоцитопения,сега вече е добре,спрях още юли месец да я боцкам,видимо няма проблем,затова не я водя за кръв,но проблем остават ваксините,личния напира,правих консултация с хематолог,той забранява боцкане до 1 годишна възраст, повече няма да я боцкам.Д-рката при която ходих-хематоложката,работи и в онкохематологичното отделение в
Пловдив,същност тя ни лекува там. И каза,че сега постъпило бебе на 3 месеца ,на колкото беше и моето ,което след ваксина го приемат с тежка тромбоцитопения и не можели да го оправят,та д-рката е против ваксините,защото вижда какво става в отделенията.А моето мнение е,че може би всички тези детски заболявания се развиват след ваксини.Оздравявайте всички и да няма вече болни.

# 127
  • София
 Здравейте, момичета, как сте? Ние както винаги октомври месец, около рождените дни имахме ужасни преживявания.Малко предистория- Детето ни винаги се е къпало само с баща си, които му почиства пишката всеки ден, само до където може, без болка. Когато детенце стана на 1 година отидохме на хирург и той ни обясни, че в днешно време никой не забелва пишки, те сами се оправяли с времето и.... се прибрахме с незабелена пишка. На 2 години, все още не беше напълно забелена пишката, но пак ни казаха'' има време''. Свекър ми се съгласи да слушаме модерния хирург и не пипнахме пак пишката. На 3 години вече реших, че искам да приключим този въпрос, но тогава ни откриха трмобоцитопенията и лекарите не бяха склонни да правят тази интервенция.  И така до преди 10 дни, когато  синът ми още като се събуди ми каза, че го боли пишката, огледах го, нищо странно. На обед пак ''мамо, боли ме''. В колата и при дядо му, прегледа го' и ни прати да си ходим като каза, че всичко е о.к., но иска тези дни да го заведа на уролог. В 17,30 ч. синът ми отиде на пишка и изпищя. Видях най- страшното нещо- пишката му беше удвоена. Малчо плачеше, че го боли. Отидохме в Пирогов. Няма да изпадам в подробност, но имаше кръв, смегма, дори гной, много сълзи и болка за малчо и за нас. И до днес го сънувам. Знаете ли какво ни казаха докторите'' Аман от модерни родители''. Следващият ден отидохме в ''Токуда'' за преглед. Попаднахме при невероятен човек и лекар, която ни обясни, че всяко момче между 6 м. и 1 г. е задължително да е с напълно забелена пишка. Какво изживяхме ние си знаем, особено малчо, няколко дни не можеше да пишка без сълзи, да спи по корем без да се събуди..... не го пожелавам на никой. Стана дълго, затова спирам, просто много емоция влагам. От два дни обаче съм много щастлива тромбоцитите ни са 195 хил.  newsm44, пишката ни е по- добре и вече се настроивам за коледните празници  Heart Eyes
  Поздрави   bouquet

# 128
  • София
.Оздравявайте всички и да няма вече болни.
  Praynig

# 129
ЕВА, браво за тромб. и пишката! Макар че второто е станало по трудния начин.
ИМам син на 7м., уж забелваме нещо с мъжа ми, ноистината е че не знам какво точно се случва. Гледам да няма беличко.
Определено към годинката ще търся уролог в Плевен да го погледнат.
Иначе нашите тромб. не са мерени през последния месец, но сигурно др- седм. и това ще стане. Малката е ОК. Имаше една две синявици по краката, но е добре. Предполагам че са около 60-80 тр. Ще пиша!

# 130
  • София
Здравейте

Моята майка страда от няколко години от същото заболяване

Преди 2 години и махнаха далака с надеждатат че там е проблема,но се оказа че не далака а черния дроб яде тромбоцитите.Сега е с брой тромбоцити30-50 в зависимост.
След махането на далака се чувства мн зле.Се е уморена .няма такава сила.Пи доста време куртизон.Тя мн се притеснява понеже са и казали че може да е добре,но може и всеки един момент да получи кръвоизлив и да умре.
Ужасна болест

Дано вашите малки бонбончета са добре

bouquet

# 131
Здравейте

Моята майка страда от няколко години от същото заболяване

Преди 2 години и махнаха далака с надеждатат че там е проблема,но се оказа че не далака а черния дроб яде тромбоцитите.Сега е с брой тромбоцити30-50 в зависимост.
След махането на далака се чувства мн зле.Се е уморена .няма такава сила.Пи доста време куртизон.Тя мн се притеснява понеже са и казали че може да е добре,но може и всеки един момент да получи кръвоизлив и да умре.
Ужасна болест

Дано вашите малки бонбончета са добре

bouquet

Разкажи какво е проявлението на болестта при майка ти и как я откриха. Защо се наложи махане на далака?

# 132
  • София
Започнаха да се появяват мн синки по тялото.От най малкото нещо посиняваше.Отиде да си изследва кръвта и се оказа че има проблем с тромбоцитите.Тогава и правиха и изследвания за рак на кръвта.бяха отрицателни.Тогава лекарката и каза че няма нужда от операция.Преди 2 години пак много и паднаха.Тогава един лекар в окръжна и каза че,ако се махне далака всичко ще се оправи.След операцията пак и бяха много малко и лекара че тя е от редките случаи в които дори махането на далака не помаха.Сега мн съжалява че  го махна,защото това доведе до нарушението на мн други органи.Това лято пак и взимаха костен мозък,но слава богу пак не е най лошото.И и казаха че всъщност проблема и бил в черния дроб.Той яде тромбоцитите.

И и казаха че цял живот ще е на куртизон.Проблема е ако се наложи някаква операция.Ако не и се вкарат тромбоцити няма да я издържи.Не трябва да пуши,пие
Трябва да яде определение неща
Без хляб
И така .........

# 133
  • София
 Ох, момичета, влязох в темата, мислех че си пиша последните пъти сама.  mmoonnii , дано скоро да сте по- добре  Praynig
 Ние сме добре последните 2 месеца не сме падали по 160 хил., дай Боже така да сме. Как сте вие и дечица, мамчета?

# 134
  • София
 Здравейте, аз влизам с добра новина и се надявам да има все повече такива. В събота си правихме изследвания и сме с 120 хил. тромбоцити. Много сме щастливи, че вече от доста време сме с такива резултати. Дай Боже все така да сме  Praynig 

Общи условия

Активация на акаунт