Fragrancedirect.co.uk- 11!

• 46 934
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
  • Бг
Поръчах го за приятелка, за подарък, ако не ти е спешно като дойде ще ти кажа струва ли си.

# 421
  • Бургас
Поръчах го за приятелка, за подарък, ако не ти е спешно като дойде ще ти кажа струва ли си.
Мерси! Но ще го поръчвам, какво да му мисля толкова за тези пари! Ако не ми хареса, ще отиде за подарък  Laughing

# 422
  • София
A някой може ли да ми препоръча някой аромат лек, нежен и приятен като Lanvin D'Arpege например
....

друг Lanvin  Mr. Green
http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Jeanne-Lanvin-3779.html - не мога да описвам парфюми, но тук усещам малините, но не сладникаво
Виж цената и в Ягодката.

Между другото освен тези двата ползвам в момента и 3ти Lanvin http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Oxygene-990.html, но за мен той е по-силен/тежък

# 423
  • Norway
Здравейте! Знам, че въпроса ми не е за тук, но не намерих тема за този сайт, за това си пускам въпроса тук. Надявам се да ми помогнете!  Praynig Praynig Praynig
Та, регистрирах се аз и си пуснах поръчката, а на следващия ден получих този мейл:

Dear Customer,

Thank you for your recent order with cheap-perfume.co.uk.

At cheap-perfume.co.uk, we value your custom and take your online security very seriously. With this in mind we have additional security checks in place for high value orders, orders which have different billing and delivery addresses and other orders randomly selected.

To perform this check we ask that you contact our customer support department by replying to this email.

We require the following information to process your order:
1) The full name and address to which your credit card is registered.
2) Name of the issuing bank or credit card company.
3) A contact telephone number at which you can be contacted.
4) Full confirmation of your delivery address if it differs from the billing address. Please state the relation of the delivery address to the billing address.

These checks are put into place to ensure card holder protection is at a maximum and to reduce the occurrence of credit card fraud. Your order is now on hold until we hear back from you.

Please accept our apologies for any inconvenience this may have caused you and thank you for your patience and valued custom.

If you have any queries please contact us on this email address and we will process any further validation required, we may also need to call you regarding your order.

Kind Regards,
cheap-perfume.co.uk Customer Support
--

Какво искат, какво да им отговоря?  ooooh!  Tired
С английския съм на "Вие" и много се надявам да ми помогнете  Praynig
Поръчах си отдавна желан парфюм и сега направо ми се реве.

Благодаря предварително!   bouquet

# 424
  • София-Младост
Здравейте! Знам, че въпроса ми не е за тук, но не намерих тема за този сайт, за това си пускам въпроса тук. Надявам се да ми помогнете!  Praynig Praynig Praynig
Та, регистрирах се аз и си пуснах поръчката, а на следващия ден получих този мейл:
...

Благодаря предварително!   bouquet

С преводача щеше да се ориентираш бързо...Изискват ти следната информация във връзка с поръчката:
1) пълното име и адрес, на който е регистрирана кредитната ви карта.
2) Име на банката-издател или от издателя на кредитната карта.
3) Лице за контакт телефонен номер, на който могат да се свържат.
4) Пълно потвърждение на адреса за доставка, ако тя се различава от адреса на фактурата. Моля, посочете отношение на адреса за доставка до адреса на фактурата.
Тези проверки се правят, за да  се осигури защита на притежателя на картата  и да се намалят случаите на измами с кредитни карти. Вашата поръчка е задържана, докато не получат потвърждение за горното от вас.

# 425
  • Norway
Благодаря   bouquet
 А това как да го разбирам  newsm78
Цитат
Моля, посочете отношение на адреса за доставка до адреса на фактурата.

# 426
Здравейте! Знам, че въпроса ми не е за тук, но не намерих тема за този сайт, за това си пускам въпроса тук. Надявам се да ми помогнете!  Praynig Praynig Praynig

Dear Customer,

Thank you for your recent order with cheap-perfume.co.uk.

At cheap-perfume.co.uk, we value your custom and take your online security very seriously. With this in mind we have additional security checks in place for high value orders, orders which have different billing and delivery addresses and other orders randomly selected.

To perform this check we ask that you contact our customer support department by replying to this email.

We require the following information to process your order:
1) The full name and address to which your credit card is registered.
2) Name of the issuing bank or credit card company.
3) A contact telephone number at which you can be contacted.
4) Full confirmation of your delivery address if it differs from the billing address. Please state the relation of the delivery address to the billing address.

These checks are put into place to ensure card holder protection is at a maximum and to reduce the occurrence of credit card fraud. Your order is now on hold until we hear back from you.

Please accept our apologies for any inconvenience this may have caused you and thank you for your patience and valued custom.

If you have any queries please contact us on this email address and we will process any further validation required, we may also need to call you regarding your order.

Kind Regards,
cheap-perfume.co.uk Customer Support
--

Какво искат, какво да им отговоря?  ooooh!  Tired
С английския съм на "Вие" и много се надявам да ми помогнете  Praynig
Поръчах си отдавна желан парфюм и сега направо ми се реве.

Благодаря предварително!   bouquet

Ето я темичката за този сайт: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491545.0
А иначе ти пишат,че поради съображения за сигурност,когато билинг и шипинг адреса са различни искат да им изпратиш следните данни:
1/Пълно име и адрес,на който е регистрирана кредитната карта
2/Име на банката-издател или от компанията издател на кредитната карта.
3/Телефонен номер ,на който могат да се свържат с теб.
4/Пълно потвърждение на адреса за доставка, ако тя се различава от адреса на фактурата.

В момента задържат поръчката,докато не се свържеш с тях.
Молят те да приемеш тяхните извинения,ако са ти създали неудобство.И ако имаш още въпроси да се свържеш с тях.

Предполагам си пратила поръчката на английски адрес на някой доставчик и за това ти искат тези данни. Peace

# 427
  • София-Младост
Благдаря   bouquet
 А това как да го разбирам  newsm78
Цитат
Моля, посочете отношение на адреса за доставка до адреса на фактурата.
Примерно, ако си посочила адрес за доставка в Англия, а поръчваш с карта, чиито адрес е друг...искат да им обясниш защо искаш да го получиш на англ. адрес. Каква ти е връзката с този адрес... Всичко е с цел избягване на измами принципно.

# 428
  • Norway
Ала-Бала, pure_selina,    newsm51
Картата ми е българска, а в момента живея в чужбина.
Не съм поръчвала до сега от тук...надявам се всичко да е наред!
Сега отивам да се боря с преводача  ooooh! и да им отговоря.
  bouquet

# 429
A някой може ли да ми препоръча някой аромат лек, нежен и приятен като Lanvin D'Arpege например
....

друг Lanvin  Mr. Green
http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Jeanne-Lanvin-3779.html - не мога да описвам парфюми, но тук усещам малините, но не сладникаво
Виж цената и в Ягодката.

Между другото освен тези двата ползвам в момента и 3ти Lanvin http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Oxygene-990.html, но за мен той е по-силен/тежък

Десем, ще пробвам и този Ланвин, благодаря и на теб   bouquet

# 430
А любимият ми парфюм е Дали микс на Салвадор Дали - страхотен унисекс аромат, обаче го спряха от производство преди няколко години и оттогава не мога нийде да го намеря  Tired
Ето ти го и в трите варианта
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_D-am-pid_ … 6w__products.html
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_D-am-pid_ … 7W__products.html
http://www.amazon.com/Salvador-Dali-Dalimix-Toilette-3-4-Ounce/dp/B002U22PU4

Бижу, поръчах си го от fragrancex, сега остава само да дойде, че май този сайт не бил от най-благонадеждните  Thinking

# 431
Получих 30-чка 212 на Каролина Ерера със знак "D", поръчан на 14,11 до БГ адрес. Бях забравила обаче и се изумих като видях някаква зацапана кутия и без целофан дори...после се сетих. Не е пръскано от флакона де. Чудех се за номерцата, дето трябва да съответстват...на флакона няма номерче обаче  Tired  Няма и лепенка, дето да го пише...Много ми стана странно...

# 432
  • София
Цъфс, в първата си поръчка (е не са и много) бях си поръчала Lanvin D'Arpege душ гел. Пристигна опакован в кат ронена опаковка, НО от вътре въпреки лепенката на отворчето на "тубата" беше изтекло по кутийката стори ми се е, че и не мирише достатъчно и бях меко казано разочарована. След 2роро ползване сякаш забравих за неприятното първоначално усещане... та дано и при теб всичко да е наред.

# 433
Аз съм разочарована от спирала  на Maybelline - ужасно течна ми се струва. Решила съм козметика от там да не поръчвам.

# 434
Бижу, поръчах си го от fragrancex, сега остава само да дойде, че май този сайт не бил от най-благонадеждните  Thinking
Нещата идват доста бавно, но идват! Peace Скоро някой писа, че е получил за две седмици. Аз като съм поръчвала от там, съм чакала по 35-40 дни.
Честито и не се притеснявай, ще го получиш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт