Fragrancedirect.co.uk- 11!

• 46 656
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Познаваш ли парфюма? Защото е малко странен... На някои им мирише на чубрица, на разни подправки. За мен е непоносим, а други много го харесват. Ако има къде да го тестваш, е най-добре да го направиш.

# 737
Както винаги, Бижу е права.
Парфюмът наистина мирише на някакви подправки, много е особен, но е топъл, зимен аромат.
На мен ми е любим.
Имам един, поръчан от американски сайт. Много траен, ухае невероятно.
Мирисах друг тук, в Мола. Мирише на лекарство. Нищо общо. Нямам обяснение.

# 738
Най-вероятно тестера в мола е развален, често се случва.

Този парфюм не е за насляпо. Peace

# 739
Получих това: http://www.fragrancedirect.co.uk/hugo-boss/hugo-boss-baldessarin … 0ml/invt/0005728/
Някой тук го беше похвалил и го поръчах за подарък, но не съм толкова очарована. Очаквах да е по свеж и морски, по-лек.
Освен това, целофанът беше скъсан и количеството вътре не е съвсем пълно  Close

# 740
Получих този
http://www.fragrancedirect.co.uk/paco-rabanne/paco-rabanne-ultra … 0ml/invt/0001401/
Ползвала съм го и преди,много съм доволна.Силен,траен парфюм,ползвам го предимно за излизане.Обикновенно поръчките ми идват за около 4-5 дни,този път се забави седмица и малко.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 13:00 от liubi-bubi

# 741
За първи път ще поръчвам покупки от сайт-помагайте. Като въведа номера на картата и изписва невалиден номер??? С VISA electron съм, дебитна. Някой да е имал подобен проблем? И с кодовете за отстъпка не се справям, къде има повече информация?

Аз също поръчах с VISA Electron, нямах проблеми. Въвеждаш номера на картата, който е отпред, после трябва да въведеш security code, който се намира на гърба на картата, последните 3 цифри, да не би там да е проблема ?

Успех!

# 742
  • БУРГАС
Благодаря Ви довечера ще го тествам.От 9.12.2010 чакам с доставка до ТУК.

# 743
За първи път ще поръчвам покупки от сайт-помагайте. Като въведа номера на картата и изписва невалиден номер??? С VISA electron съм, дебитна. Някой да е имал подобен проблем? И с кодовете за отстъпка не се справям, къде има повече информация?

Аз също поръчах с VISA Electron, нямах проблеми. Въвеждаш номера на картата, който е отпред, после трябва да въведеш security code, който се намира на гърба на картата, последните 3 цифри, да не би там да е проблема ?

Успех!
Написах както ме посъветвахте, ето отговора: 7) Payment authorisation transaction declined.

Credit Card Not Authorised

# 744
Както винаги, Бижу е права.
Парфюмът наистина мирише на някакви подправки, много е особен, но е топъл, зимен аромат.
На мен ми е любим.
Имам един, поръчан от американски сайт. Много траен, ухае невероятно.
Мирисах друг тук, в Мола. Мирише на лекарство. Нищо общо. Нямам обяснение.

Аз също съм на мнението на Алекс.  Hug  Имам парфюма и за мен това е перфектният зимен аромат.  Peace

# 745

Успех!
Написах както ме посъветвахте, ето отговора: 7) Payment authorisation transaction declined.

Да не би картата ти да е на ОББ?

# 746
Не се сещам тогава какъв може да е проблема, след като всичко си попълваш  Sad

А аз да се похваля, че ми дойде известието за колета, утре ще ходя да си го взема Simple Smile

# 747
Аз в четвъртък поръчах и пратката ей сега дойде - три крема  Coryse Salome...
mu6moronko, доволна ли си от кремовете? Аз се чудя дали да си поръчам този http://www.fragrancedirect.co.uk/coryse-salome/coryse-salome-ess … 0ml/invt/0010200/, но ме притеснява да не е много мазен. Имаш ли наблюдения?

# 748

Успех!

Да не би картата ти да е на ОББ?
Да, от ОББ е, това ли е проблема?

# 749
Аз в четвъртък поръчах и пратката ей сега дойде - три крема  Coryse Salome...
mu6moronko, доволна ли си от кремовете? Аз се чудя дали да си поръчам този http://www.fragrancedirect.co.uk/coryse-salome/coryse-salome-ess … 0ml/invt/0010200/, но ме притеснява да не е много мазен. Имаш ли наблюдения?
Не са мазни, много бързо попиват. Имам 6 крема от серията.

Общи условия

Активация на акаунт