Fragrancedirect.co.uk- 11!

• 46 663
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • София
Desem, благодарско  Hug Булгарито вече съм го подарявала, иначе много ми допадна. На хром-а цената му много съблазняваща. Да не е нещо тип "рефан"  newsm78

# 722
  • Варна
Идват по пощата, без куриер. Още е рано да се притесняваш за пратка от четвъртък.

Благодаря ти за отговора  smile3525

Притесних се малко, защото по-нагоре прочетох, че едно момиче също е направило поръчка тогава и днес са пристигнали. Но ще се въоръжа с търпение Simple Smile

И моята от четвъртък още я няма, ако това е някакво успокоение за теб  Simple Smile

# 723
Desem, благодарско  Hug Булгарито вече съм го подарявала, иначе много ми допадна. На хром-а цената му много съблазняваща. Да не е нещо тип "рефан"  newsm78

Азарото е убийствен, шлейфов, свеж и изключително траен аромаят.
Няма абсолютно нищо общо с Рефан.
Влез в някой мол и виж как продават 100 мл за 145 лв и после пак ще си говорим.  Wink

# 724
Ха-ха, "голямо"  Simple Smile

Ще се успокоя едва когато стигнат нещата, че като прочетох какви неща стават ми настъхна косицата  Praynig

И ще се похваля обезателно после  Wink

# 725
  • Бг
Момичета, някой да чака поръчка от 07.12, че моята е пусната и шипната тогава, а все още нищо не съм получила. Взех да се притеснявам вече. Предната поръчка ми дойде за много кратко време, а сега  ...... Thinking.

# 726
  • Варна
Момичета, някой да чака поръчка от 07.12, че моята е пусната и шипната тогава, а все още нищо не съм получила. Взех да се притеснявам вече. Предната поръчка ми дойде за много кратко време, а сега  ...... Thinking.
Моята от същата дата дойде днес Peace

# 727
Аз чакам от 08.12.Имам известие за Пощата,но понеже чакам парфюм и от друг сайт,не мога да кажа със сигурност дали е пристигнал този от ФД или другия.Ще разбера чак довечера. Peace

# 728
  • Бг
Момичета, благодаря. Надявам се и моята да дойде тези дни, че са ми все подаръци.

# 729
Alexa_a  аз също  чакам поръчка шипната на 7,11 .

# 730
Нашите пощи доста бавят, на мен ми се е случвало поръчка шипната в два пакета  - единия дойде седмица и повече по-късно от другия и се оказа, че е пообиколил пощенските клонове.
Никой нищо не каза за сроковете на годност newsm78 момичета, не проверявате ли козметиката?

# 731
Ми, аз досега не съм проверявала честно казано. Не се е случвало да се усъмня, обаче сенки съм взимала, дето не бяха май много читави. Другите неща са си били ОК, досега поне.
Последната поръчка до англ. адрес я доставиха за 1 седмица, а обикновено за ден пристига...Току- що пуснах нова, пак до англ. адрес, ще я видим колко време ще се бави. Не издържах на зикушението и поръчах сешоара... Crazy

# 732
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
аз пък имам поръчка до англ. адес от 28.11. със статус- Dispatched .
още не съм я получила.
има ли друг да чака от края на ноември?

# 733
За първи път ще поръчвам покупки от сайт-помагайте. Като въведа номера на картата и изписва невалиден номер??? С VISA electron съм, дебитна. Някой да е имал подобен проблем? И с кодовете за отстъпка не се справям, къде има повече информация?

# 734
Вчера си вех поръчката от 08.12.Доволна!
Взех това:
http://www.fragrancedirect.co.uk/bvlgari/bvlgari-aqva-pour-homme … 0ml/invt/0010628/ Много любим! Heart Eyes
и това:
http://www.fragrancedirect.co.uk/revlon/revlon-colorstay-mineral … 4ml/invt/0025494/ Хубав е,по-скоро ми прилича на течно червило,плътничко е и с хубав аромат.Аз си взех номер 515.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт