безумно отношение към бебета в 3-та градска

• 37 123
  • 407
  •   1
Отговори
# 405
  • при късмета
Престани ако обичаш да ми даваш акъли, защото не си прочела, че и жалби и сигнали съм си подала навременно където и каквото трябва.
Чети преди да пишеш и да защитаваш докторите под общ знаменател, както  ти претендираш да не слагат под такъв цялото съсловие.
Разбра се, че си от засегнатата "гилдия" на мен мнението няма да промениш, опитай с някой друг

# 406
  • Сред мелниците
Престани ако обичаш да ми даваш акъли, ..

А ти предлагаш до по-нагоре от тях да се добереш.
Как точно да стане ....

Не ти давам акъл, а ти отговарям на въпроса.  Чети собствените си думи.
Забелязала съм, че акъла се получава обикновено насилствено от живота. И то не при всички.

Пак ти предлагам да погледнеш автора на темата как е започнал - конструктивно! И да не спам-иш с озлобление. Напр. намери начин циганите да не си изхвърлят децата в болничните заведения, в които персонала е претоварен, изтощен,  отчаян и тотално демотивиран,  защото не му се вижда изхода на тоя ад в  родното здравеопазване.

Понеже авторката на темата  . е предложила  конкретни неща - напр за детегледачка и др. Дали са се случили? Някой който е бил наскоро може ли да сподели дали има промяна?

Мина ми една идея , ще я споделя с моя приятелка, която има отношение към един специфичен вид дейност и ако има развитие ще пиша в темата скоро с предложение.

# 407
  • при късмета

Пак ти предлагам да погледнеш автора на темата как е започнал - конструктивно! И да не спам-иш с озлобление. Напр. намери начин циганите да не си изхвърлят децата в болничните заведения, в които персонала е претоварен, изтощен,  отчаян и тотално демотивиран,  защото не му се вижда изхода на тоя ад в  родното здравеопазване.

Понеже авторката на темата  . е предложила  конкретни неща - напр за детегледачка и др. Дали са се случили? Някой който е бил наскоро може ли да сподели дали има промяна?
Персонала минаваше точно със същите приказки там. Как разбираш ли не можели да смогнат, а циганите си оставяли бебетата и им се свидели парите да плащат за придружител.
Истината обаче и според репортажа по ТВ и по проверката по моите сигнали се оказа точно наобратно. Т.е. в болницата се взима всичко което е на вратата без значение дали има или няма нужда, само за да прибират парите по клиничните пътеки за лечението. И въпреки, че повече от половината легла бяха незаети, те затова и всички прибираха де, имаха пациенти на 1/3 от леглата, това не им пречеше да влизат по стаите на 12 часа веднъж. Претоварени е последната което можеше да се каже.

И положението не се е променило, споменах го вече. Това по наблюдинея на мои близки, които обаче не са млъжни тук да дават отчет.

Кой, каквото и да предложи на подобни доктори, все измислят причина поради която то да не стане. А мотивацията им за това, всеки да си преценява сам. Особено като има лични впечатления.
За не знам кой път ще уточня, че става въпрос за инфекциозното отделение, което незнайно защо е в кардиологична болница и е съвсем отделно от всичко останало, въпреки, че на хартия са една болница

Общи условия

Активация на акаунт