Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 447
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
След няколко пропуснати теми да се запиша, за да съм в час с нововъведенията в тази област...
Laughing Laughing Laughing Hug

# 301
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=pQK_qhOdUcI
Откъде с бг субтитри може да се дръпне
Vaccination - The Hidden Truth

И кой бяха другиет подобни филмчета?

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 18:31 от Aila

# 302
http://www.youtube.com/watch?v=pQK_qhOdUcI
Откъде с бг субтитри може да се дръпне
Vaccination - The Hidden Truth

И кой бяха другиет подобни филмчета?

Аз го имам май, това беше първият филм, който изгледах. Ако някой не пусне линк, мога през скайп да ти го прехвърля, ако си в БГ

# 303
Цитат
...Ако някой не пусне линк, мога през скайп да ти го прехвърля, ако си в БГ ...

Моля ви, гледайте първата страница на настоящата тема Simple Smile

Съпругът

# 304
Простете Embarassed

# 305
# 306
  • София
  Погледнах първата страница, но филмите не ги видях... Сега погледнах отново, те са били най-отгоре, а на мен подредбата ми е различна и съм почнала от следващият параграф...

# 307
Записвам се с известно закъснение и започвам да чета от първа страница.

# 308
Момичета, днес казах на нашите "компетентни" - "по принцип" и "в частност" - педки, че съм намислила да нямаме повече ваксини, а те ми наговориха куп простотии - не знам дали се чувха сами - срещу решението ми, но като не успяха да ме оборят, казаха, че трябвало да подпиша отказ пред ХЕИ. Вярно ли е???

# 309
Благодаря за темата  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453281.180;topicseen  очаквах малко по-адекватен отговор. Чудех се дали да постна снимката на починалото бебе от фейса след хепатитна ваксина, но вероятно ще ме баннат. Не писах там, за да се заяждам, просто чаках наистина адекватен отговор!
Мече, какво е това с починалото бебе? Може и на ЛС, мерси

# 310
# 311
# 312

Няма законов начин да се откажат ваксините, защото са задължителни. Ако педиатърът държи да е изряден, това което може да направи е да предостави информирано съгласие в писмен вид и вие да се подпишете, че не сте съгласни на детето да се направи тази процедура. За справка Чл. 87 и Чл. 89 от Закона за здравето. Ваксинирането е медицинска процедура, при това инванзивен метод, тъй че писменото информирано съгласие важи и за него. Какво трябва да съдържа това съгласие не ми е ясно, едва ли някой е виждал такова. Според мен, освен коя е ваксината, за какво се поставя, от какво би трябвало да пази и какви са страничните реакции, би трябвало да бъде обяснен и самият метод на поставяне на ваксината и какви рискове носи той... Така смятам аз... Това трябва да ти даде педиатърът и ти да напишеш отдолу, че не си съгласна да се приложи въпросният продукт (ваксина) на детето ти... С този документ той ще е чист пред РИОКОЗ... Ти конкретно взимане-даване с РИОКОЗ нямаш и не те бърка...

# 313
много благодаря Hug Още се образовам, но съм 99,9% решена да се боря. Преглеждам темите назад и при наличие на някакви инициативи, се надявам да мога да се включа...

# 314

Няма законов начин да се откажат ваксините, защото са задължителни. Ако педиатърът държи да е изряден, това което може да направи е да предостави информирано съгласие в писмен вид и вие да се подпишете, че не сте съгласни на детето да се направи тази процедура. За справка Чл. 87 и Чл. 89 от Закона за здравето. Ваксинирането е медицинска процедура, при това инванзивен метод, тъй че писменото информирано съгласие важи и за него. Какво трябва да съдържа това съгласие не ми е ясно, едва ли някой е виждал такова. Според мен, освен коя е ваксината, за какво се поставя, от какво би трябвало да пази и какви са страничните реакции, би трябвало да бъде обяснен и самият метод на поставяне на ваксината и какви рискове носи той... Така смятам аз... Това трябва да ти даде педиатърът и ти да напишеш отдолу, че не си съгласна да се приложи въпросният продукт (ваксина) на детето ти... С този документ той ще е чист пред РИОКОЗ... Ти конкретно взимане-даване с РИОКОЗ нямаш и не те бърка...

Нямат разработени такива формуляри до този момент. Нищо че са в нарушение на закона.
Задължителността на ваксините НЕ ОТМЕНЯ  изискванията по посочените от stelt77 членове на ЗЗ .  Peace

Какво ти предоставиха да подпишеш?

Общи условия

Активация на акаунт