Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 053
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Не е основание, еееееееееееех, то ако бешееееее smile3508
Имунизирането се извършва под закрилата на антихистамини и прочие....
Мисля, че само тежка алергична реакция към някоя от съставките на ваксината (чудно ми е как ще разберат съставката Rolling Eyes) беше предпоставка за освобождаване. Неомицин, яйчен белтък и прочие

# 646
Не е основание, еееееееееееех, то ако бешееееее smile3508
Имунизирането се извършва под закрилата на антихистамини и прочие....
Мисля, че само тежка алергична реакция към някоя от съставките на ваксината (чудно ми е как ще разберат съставката Rolling Eyes) беше предпоставка за освобождаване. Неомицин, яйчен белтък и прочие
Ей това за мен е големият парадокс -ами нали като се получи тази тежка алерг. реакция ,вече може да е късно ,как да знаем предварително има ли/няма ли алергия ooooh!
Руска рулетка играеш-това е  Praynig .

# 647
Еми смята се, че точно рискът към този антибиотик е премерен. А пък яйчния белтък ясен. Да, ама те не взимат под внимание куп други гадости като алергизиращи....

Интересно е, че се препоръчва навсякъде след ваксина човек да остане до или в кабинета поне още 20-на минути. НЕ СЪМ ЧУЛА ИЛИ ВИДЯЛА ЛЕКАР, който да спазва това Tired

# 648
Процедурата трябва да е максимално бърза - хакват ти ваксината, без да те информират, че евентуално можеш да пукнеш, и марш да те няма от кабинета - какво ти стоене там, губиш ценно време, през което могат да нахакат още поне десетина души Whistling Laughing

А на такива умни майки съм се нагледала и аз по кабинетите...не коментирам и не се обаждам, в излишни спорове не ми се влиза Tired Помня веднъж едно майче се беше притеснило, че детето й кашля сериозно, а било време за ваксина, о, ужас, как ще я сложат, не бива да се отлага...

# 649
сега и аз вече знам, но преди съм била също заблудена и съм се страхувала... да не изпуснем времето за ваксина!?!?! Въпросът е като чуеш/видиш нещо различно от твоето разбиране, да му отделиш някакво внимание, а не с лека ръка да отхвърляш другото...

# 650
Казвам аз, че не съм си променила мнението и не ща повече да ваксинирам, а те почват с обичайните умотворения, но накрая сестрата си призна, че е против ваксините, обаче, видиш ли, задължителните трябвало да се сложат!?!
А на такива умни майки съм се нагледала и аз по кабинетите...не коментирам и не се обаждам, в излишни спорове не ми се влиза Tired Помня веднъж едно майче се беше притеснило, че детето й кашля сериозно, а било време за ваксина, о, ужас, как ще я сложат, не бива да се отлага...

Точно заради такива хора преведох филма "Ваксинации на сляпо"!
Много бих искал да споделя с вас "Are Vaccines Safe" и да направя субтитри за него, но е 2 часа и 40 минути и ще отнеме доста време...

Съпругът

# 651
Много бих искал да споделя с вас "Are Vaccines Safe" и да направя субтитри за него, но е 2 часа и 40 минути и ще отнеме доста време...

Аз в момента превеждам един, който е 4 часа и нещо и не се оплаквам...
Времето не е от значение, важното е да стане. Не се отказвай!

# 652
Не се отказвайте. Аз лично ще ви бъда страшно благодарна за преводите.

# 653
и аз ще съм много благодарна ако ги преведете и даете линк,до сега каквото има сме изгледали
както и наши познати ,наистина помагате на хората   Hug

# 654
Напомням ви молбата на Хомеохелп да разкажете своя случай на реакция след ваксиниране. Книгата, която ще се издаде, ще бъде от огромна полза на навлизащите тепърва в тази материя   bouquet

# 655
Мисля, че само тежка алергична реакция към някоя от съставките на ваксината (чудно ми е как ще разберат съставката Rolling Eyes) беше предпоставка за освобождаване.

Нали го коментирахме преди, Мече?
Няма как да разберат.
У нас такива изследвания НЕ СЕ правят.
  Crossing Arms

# 656
Мечка Малинарка
нашата реакция беше след прием на синфлорик.След първият прием имахме 3 дена разстроен стомах, като не бяхме сигурни че е от ваксината, но след вторият стана 20 дена, слава богу нормализира се всичко и се оправи,повече не сме слагали синфлорикс, сложили сме третия прием на пентаксим, но повече ваксини няма да има при нас ,това беше

# 657
http://www.who.int/genomics/public/patientrights/en/

Права  на пациенти в цял свят.
Ресурсите най долу са ценни и имат много информация.

# 658
  Вчера сина ми падна и се нарани тежко,следователно отидохме до лекарката да го прегледа.....Е не пропусна да ми напомни ,че детето след 1 година има  задължителна ваксина  Shocked   тетраксим  Confused

# 659
.....Е не пропусна да ми напомни ,че детето след 1 година има  задължителна ваксина  Shocked   тетраксим  Confused
Нека обясни преди това какво е предназначението на алуминиев хидроксид и формалдехид в тази ваксина! И да не пропусне да каже как същите действат на младия организъм и дали евентуално няма да доведат да дългосрочни проблеми. Може и тестове да ти покаже (няма такива!)

Ако имаш желание може да се заядеш още и да я питаш дали феноксиетанол (антифриз под прикритие) има място в човешкия организъм, както и куп други въпроси, които сме дискутирали в настоящата тема....

Нека дам линк отново на въпросната ваксина - http://www.bda.bg/images/stories/documents/bdias/25111s.pdf

Съпругът

Общи условия

Активация на акаунт