Искам да разбера какво мислите по въпроса

• 5 623
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
  • София
viliko, на три години детето ми ходеше на градина от повече от година. Празнува РД в градината с приятелите си там, но тя определи какво парти иска - до колкото помня "с момиче клоун".
Последните три години /т.е. откакто е 4 годишна/ празненството е с гости поканени от дъщеря ми. Аз задавам техния брой - примерно 10 или 15 деца.

# 76
Това е съвсем друго.  Laughing
Напълно съм съгласна. С тази разлика, че и вкъщи празнуваме, тоест на заведение - всички големи.

# 77
  • София
Е, какво има да разбираш - както им харесва на хората - така  Laughing

Останах с впечатлението, че на авторката не точно и харесва  Mr. Green.
Всъщност, не разбирам точно това - как въпреки всичко хората решават да пренебрегнат удоволствието за детето, за да не засегнат голямо количество роднини. Ми моите роднини биха разбрали ситуацията и не биха се натрапили, камоли да се цупят.

# 78
Е ти как мислиш, че роднините мислят - че пречат на детето?  Laughing
Въпрос на организация просто.

# 79
  • София
Е ти как мислиш, че роднините мислят - че пречат на детето?  Laughing

След първия рожден ден на дъщеря ми, леля каза нещо от сорта на това, че много се радва, чудесно било, но след 1- та годинка тя нямало да се натрапва на детски празници.  То пък така се случи, че следващия  рожден ден беше у тях /по ред причини/, та нямаше как де мине без нея  Mr. Green
М/у др. тя беше единствената, която се сети, че след изписването ни от родилното имаме нужда от най-вече спокойствие и не дойде с останалите роднини у дома. Но пък идваше, тогава, когато бях сама с бебка - правеше ми компания, гледаше я и ми помагаше.
Тъй че, да - очаквам роднините да се досетливи.

# 80
Айде де, ама ако не дойдат и не донесат подарък на детето - се започва - как не ги е срам, нали  Wink

# 81
  • София
Някой правилно беше отбелязал по-горе, че РД трябва да се празнува според темперамента на детето, така че да му се достави удоволствие. Ако на моите малки купонджийки им отнема възможността за лудеене до късни доби и им предложа тих РД в тесен семеен кръг, ще бъдат много нещастни. Въпрос на навици и възпитание дори.

В тази връзка - първите рождени дни бяха предимно роднински, понеже на децата не им пука всъщност, че имат РД. Моите кукли от бебета обичат да имаме гости, така че мисля, че ми хареса. След това - детски партита в детски клуб. Което изобщо не изключва роднини и наши приятели с деца, както и алкохол и веселба за всички!  Mr. Green

# 82
 Синът ми е роден май. Това предоставя възможност за много забавления. Още от първия му рожден ден решихме, че тъй е като е негов празник, докато не може да решава сам какво иска, ние ще го водим всеки път на ново място, разбира се , съобразено с възрастта му.
Например за първи път на зоопарк, за първи път в детски парк и т.н. Е, разбира се става много трудно, понеже хем да е интересно, хем да е ново, но си е предизвикателство и за нас самите.
Това се случва на самия ден.
Около самата дата се събира родата, ако пожелае да дойде. И отделно си се празнува в детската градина.

Сега се двоумим за второто, понеже е зимата, дали да го водим на същите места( все пак за него ще е за първи път) и ще се наложи да търсим нови развлечения.

# 83
Е, то развлеченията не са особено много - планина /Витоша напр/, детски център, сладкарница, куклен театър, Патиланци и...???

Общи условия

Активация на акаунт