Майските бебчета нон-стоп се множат, радост на мама и татко те ще донесат - 3

• 21 480
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Elissee, недей мила да бъдеш толкова крайна!Аз също като теб не одобрявам подобно поведение.Недей обаче да забравяш, че живеем в сбъркано общество.Само си прeдстави майка работеща в частна фирма, която ще загуби работата си и единствения си доход ако отсъства.Понякога сме принудени да правим неща, които не одобряваме и които знаем, че са неправилни!Когато сме притиснати от обстоятелствата и то силно притиснати морала е последното, за което мислим!Да не мислиш, че на която и да е майка и е лесно да остави болното си дете в детската градина?Знам, че е неправилно!Съгласна съм с теб, че това застрашава и другите деца, но животът е много по-сложен и жесток от правилата и морала!

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 10:07 от wallka

# 76
  • Den Haag
Добро утро  Hug

Кога изписахте толкова много, ще трябва по-често да ви навестявам, че ви изпускам  Grinning.
Аз от една седмица съм сутрин на баничка с боза  Crazy иначе все още нямам вълчи апетит, продължава да ми се гади много и да повръщам чат пат  Sick.

За гаденето четох в една книжка един метод и на мен много ми помага  Peace. Когато ви се догади сядате и се навеждате надолу главата идва между колената а ръцете до стъпалата. Така седите докато отмине за няколко минути. Пробвайте дано ви помогне  Hug

За киселините много ми помага като изям 3-4-5 сурови бадема  Grinning

И аз да кажа милото много ми помага, добре че е той  Heart Eyes, сутрин не мога да влезна в тоалетната гади ми се яко, та той влиза с малкия измиват се, изчишкват, води го до градината, когато е лошо времето го взима от градината, къпе го, помага ми с домакинството, абе много си го обичам  Heart Eyes

Прекрасен ден ви желая   bouquet

# 77
Добро утро на всички майчета чакащи бебета през май:-) Хера, благодаря ти за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet отбора на мамите с термин 30.05.2011 се увеличава с още 1 и моят е тогава и моля те да ме добавиш в списъка.
Като ви чета как вкусно си говорите за пържени филийки, и разни вкусни манджи направо благородно ви завиждам , на мен това ми е втора бременност и нямам никакъв апетит. Sad От 27.09 - 05.10. съм на минус 2 кг. немога да ям и постоянно усещам някакво гадене, но засега само това добре че не повръщам.
В предишната тема попитах има ли мами 35+ , но никой не ми отговори. Sad
Пожелавам Ви хубав ден на всички и лека бременност Hug

# 78
Не съм била в нета от вчера на обяд и се облещих колко сте изписали.

Хера,благодаря ти за новата темичка.

Аз вчера си взех половин ден отпуска и ходих да си сменям личната карта,стана за 30минути.Направо чудо,като се има впредвид,че лятото хората чакаха по два дни.

Иначе относно манджите,готвя почти всеки ден.То и доста ям,де.Страх ме е да се изтегля.

Относно беборан,ще ходя на лекар другия четвъртък.До тогава се радвам на всяко едно сърчице,което сте видяли.Дано и аз видя следващия път Praynig

# 79
Изгледах току що това документалното филмче Бебета 2010, препоръчвам който не го е гледал. Няма субтитри, но не се и налага, почти никакво говорене няма.

Моля те за някакъв линк към това филмче, къде си го гледала? Благодаря ти:-)  bouquet

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=138738&hit=1 - този е за раждане
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=235960&hit=1 - този е за бебета

# 80
Donna Ani, ако това те устройва единственната бъдеща баба във Вашата тема (тоест Аз) е родила второто си дете на 39 години.Запозната съм с проблемите, минала съм по този път!

# 81
Момичета ползвали ли се Гино- Дактарин глобули или Ломексин крем,това ми е изписала доки за гъбите,ох още се чудя дали да ги слагам  newsm78

(мисля че за 79 Мами добре се справяме с изписването на темичката )  Hug
И аз бях под дилемата да ги слагам или не.Може да прочетеш постовете  ми само , че са други глобули на същата основа.В крайна сметка реших да ги слагам.Няма какво да се чудиш масово се изписват и се ползват от бременни доста изчетох във форума.

# 82
Donna Ani, ако това те устройва единственната бъдеща баба във Вашата тема (тоест Аз) е родила второто си дете на 39 години.Запозната съм с проблемите, минала съм по този път!

Малеее как ще се наричаш баба( или ще ставаш баба неразбрах), та и аз съм на 39 год. ама не се давам. Simple Smile Да радвам се да се запознаем Simple Smile Аз имам 1 прекрасна дъщеря на 20 год.
Ти как роди секцио или нормално, защото чух че след 35 задължително ти предписват секцио а там възстановяването е по трудно.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 10:47 от Donna Ani

# 83
Изгледах току що това документалното филмче Бебета 2010, препоръчвам който не го е гледал. Няма субтитри, но не се и налага, почти никакво говорене няма.

Моля те за някакъв линк към това филмче, къде си го гледала? Благодаря ти:-)  bouquet

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=138738&hit=1 - този е за раждане
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=235960&hit=1 - този е за бебета

Много ти благодаря, но тук в Дубай много саитове са забранени и немогат да се отворят. VBOX, zamunda...др месец се прибирам и ще ги сваля да ги гледам. Благодаря ти още веднъж.  bouquet

# 84
Мили мами, това, че отслабвате вместо да напълнявате не е чак болка за умиране.С първото си дете забременях на 60 кг и на толкова родих.Не наддадох нито грам.То бяха изследвания, то бяха притеснения, пък детето се роди 3,5 кг и напълно нормално.Сега тя чака дете и с нея се притеснявам!

# 85
Мили мами, това, че отслабвате вместо да напълнявате не е чак болка за умиране.С първото си дете забременях на 60 кг и на толкова родих.Не наддадох нито грам.То бяха изследвания, то бяха притеснения, пък детето се роди 3,5 кг и напълно нормално.Сега тя чака дете и с нея се притеснявам!

Аз не се притеснявам че слабея , това е нормално за първия триместър други са ми грижите - дали бебето ще е добре защото съм на 39 г. и дават по висок процент за синдрона на Даун, как ще летя 6-7 часа презокеански полет да не ми стане лошо, чудя се как искам да родя и къде ( със сигурност няма да е в Дубай), ей такива са ми грижите засега...

# 86
Donna Ani, някъде по-напред написах имената на филмите, потърси ги през някой сайт, който отваряш. Ако не - пак ще ти ги пратя като се върнеш Simple Smile

# 87
Ей Вал и аз реших, че ти ще стваш майка ooooh!. Тъкмо си казвах, колко си смела. Пък то верно баба ще ставаш Hug.
За градините вярно, че има две страни, ама сега съм от тази дето по-трябва да се пази и мисля, че съм в правото си да се възмущавам.
Доная разкажи, защо не искаш в Дубай да раждаш. Заинтригува ме, пък и ме мързи да си свърша работата. Поне в БГ мисля над 35+ правят амиоцентеза, другите да се изкажат  newsm78, така ми се върти от предната отчетна.

# 88
Donna Ani, някъде по-напред написах имената на филмите, потърси ги през някой сайт, който отваряш. Ако не - пак ще ти ги пратя като се върнеш Simple Smile

Благодаря ти, можеш ли да ми дадеш имената на филмите ако не те затруднява да ги потърся, ако ги има в ютуб ще мога да ги гледам.

# 89
  • Варна
Добро утро и от мен! Честит рожден ден на дъщеричката на MightyBabka! Да ти е жива, здрава и послушна Simple Smile

Аз не съм се теглила от 2-3 седмици, страх ме е. Дрешките ми започнаха лееко да отесняват, което сигурно е нормално, предвид че преди да разбера, че съм бременна, бях на диета, а сега не се ограничавам. Последно като се теглих бях 1 кг отгоре. Мисля вече малко да се ограничавам, защото съм си и без това с повече килограми от необходимото и не мога да си позволя да трупам твърде много през бременността.

Вчера ме мъчеше неистов глад, а тази сутрин - глад+гадене Shocked. Странна работа.

Гледам мъже-помощници обсъждате. Моят също много помага, и в готвене, и в чистене. Но чиниите отказва да мие, но на мен не ми тежи, все пак той достатъчно много помага, домакинската работа е 50 на 50 в нас. За готвенето се редуваме или готвим заедно. Ако имам син и аз ще го възпитам така, да помага в къщи, да не става разглезен като доста мъже, които нищо не похващат.

Donna Ani, вярно, че има по-високи рискове при бременност над 35, но това не означава автоматично, че ще има проблем. Все пак от организъм до организъм има разлика и няма нужда да се вкарваш в излишни филми, без да ти е казал лекар, че трябва да се притесняваш. То затова май по-добре да се ограничи четенето в нета, че в един момент човек може съвсем да се побърка. Трябват ти положителни мисли сега, не неоснователни притеснения Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт