Майските бебчета нон-стоп се множат, радост на мама и татко те ще донесат - 3

• 21 505
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Ей Вал и аз реших, че ти ще стваш майка ooooh!. Тъкмо си казвах, колко си смела. Пък то верно баба ще ставаш Hug.
За градините вярно, че има две страни, ама сега съм от тази дето по-трябва да се пази и мисля, че съм в правото си да се възмущавам.
Доная разкажи, защо не искаш в Дубай да раждаш. Заинтригува ме, пък и ме мързи да си свърша работата. Поне в БГ мисля над 35+ правят амиоцентеза, другите да се изкажат  newsm78, така ми се върти от предната отчетна.

Липса на желание , това е. Препочитам в Европа отколкото тук.

# 91
Donna Ani, то от тогава мина доста време.Сега съм на 49 и е бременна първата ми дъщеря.Баба съм си и това е!И аз не се давам, но трябва да свиквам с тази мисъл.Дъщеря ми е на 28 години.Нея пък родих много рано.Разликата между децата ми е 17 години.Много е интересно-ще видиш!Когато излезете заедно ще смятат, че майката на детето е дъщеря ти!Доста често ще смятат, че си бабата, но да не ти пука!Преживява се!Родих със секцио.Възстановяването е като при всяка друга операция, риска също.Успокой се!Задължително е обаче изследването за Даун.На мен ми правиха амниоцентеза за по-сигурно!Казват, че след 30 години риска от Даун рязко се увеличава с всяка изминала година.Всичко мина обаче отлично и сега почти всеки ден ме викат в училище заради малката.С този се скарала, онзи набила.Хулиганка!!!

# 92
Добро утро и от мен! Честит рожден ден на дъщеричката на MightyBabka! Да ти е жива, здрава и послушна Simple Smile

Аз не съм се теглила от 2-3 седмици, страх ме е. Дрешките ми започнаха лееко да отесняват, което сигурно е нормално, предвид че преди да разбера, че съм бременна, бях на диета, а сега не се ограничавам. Последно като се теглих бях 1 кг отгоре. Мисля вече малко да се ограничавам, защото съм си и без това с повече килограми от необходимото и не мога да си позволя да трупам твърде много през бременността.

Вчера ме мъчеше неистов глад, а тази сутрин - глад+гадене Shocked. Странна работа.

Гледам мъже-помощници обсъждате. Моят също много помага, и в готвене, и в чистене. Но чиниите отказва да мие, но на мен не ми тежи, все пак той достатъчно много помага, домакинската работа е 50 на 50 в нас. За готвенето се редуваме или готвим заедно. Ако имам син и аз ще го възпитам така, да помага в къщи, да не става разглезен като доста мъже, които нищо не похващат.

Donna Ani, вярно, че има по-високи рискове при бременност над 35, но това не означава автоматично, че ще има проблем. Все пак от организъм до организъм има разлика и няма нужда да се вкарваш в излишни филми, без да ти е казал лекар, че трябва да се притесняваш. То затова май по-добре да се ограничи четенето в нета, че в един момент човек може съвсем да се побърка. Трябват ти положителни мисли сега, не неоснователни притеснения Simple Smile.

Да , да права си то такива страшни работи пишат в нета , че направо може косата на човек да му настръхне.

# 93
Donna Ani, то от тогава мина доста време.Сега съм на 49 и е бременна първата ми дъщеря.Баба съм си и това е!И аз не се давам, но трябва да свиквам с тази мисъл.Дъщеря ми е на 28 години.Нея пък родих много рано.Разликата между децата ми е 17 години.Много е интересно-ще видиш!Когато излезете заедно ще смятат, че майката на детето е дъщеря ти!Доста често ще смятат, че си бабата, но да не ти пука!Преживява се!Родих със секцио.Възстановяването е като при всяка друга операция, риска също.Успокой се!Задължително е обаче изследването за Даун.На мен ми правиха амниоцентеза за по-сигурно!Казват, че след 30 години риска от Даун рязко се увеличава с всяка изминала година.Всичко мина обаче отлично и сега почти всеки ден ме викат в училище заради малката.С този се скарала, онзи набила.Хулиганка!!!

Ох валка, да ти е жива и здрава дъщерята и лека бременност и пожелавам. Аз се прибирам ноември и мисля тогава да пусна изследване за Даун , но първо ще направя кръвни изследвания, амниоцентеза ме е страх като прочетах какви рискове има косата ми настръхна.

# 94
MightyBabka честит празник   bouquet

гледам си говорите за кг и аз тази сутрин се претеглих  #Crazy на цялото ми неядене съм качила 1.5 кг от както знам че съм бременна..т.е. месец някъде  ooooh! почвам да си мисля, че това всичкото е задържана вода от солените и киселите неща, към които посягам в случаите когато ми се яде

аз пък имам друг проблем момичета и сериозно се притесних  Confused косата ми капе на цели кичури..особено отзад на темето имам чувство, че скоро ще почне да прозира  Close с какво да се клепам??

ние днес сме на първа среща с акушерката, която ми я дадоха от кабинета на джипи-то, но не вярвам да ме прегледат на видеозон, за англия още не ме водят бременна  Joy

# 95
Ч

Добро утро!

Днес дъщеря ми става на 2 години. Почерпете се за нейно здраве Simple Smile

Аз съм май около кило отгоре ама колкото толкова не е страшно. Другата седмица съм вече на работа, а така не ми се ходи... няма как Simple Smile Аз обичам да готвя, но нещо напоследък нямам сили... особено след обяд - като преям Wink - имам чувството, че въздух не ми стига. Правя някакви леки упражнения, които гледах вчера май в предаването На кафе и Кегел, но ми е малко ходенето. Като тръгна на работа ще наваксам. А за чиниите: мъжът ми трябва да му кажа поне 5 пъти, за да го направи и накрая аз си ги миех сама... добре, че сега имаме миялна машина (той не знае даже как се пуска Wink).

Честит рожден ден на малката принцеса !!! Да ти е жива и здрава и много да ви радва !!!

# 96
Le Premier Cri - този сега ще го гледам

Babies 2010 - за този казах преди малко

има ги и двата в торенти...

това имах предвид, Donna Ani  Peace

MightyBabka, да е живо и здраво детенцето ти Simple Smile Честит и весел празник!  bouquet

# 97
Мили момичета, много се смях и ми е приятно, че ме смятате за по-млада, но неее!Баба Ви Валка е бъдеща баба на бебе,което трябва да се роди на 30 май ( да даде господ всичко да мине добре!).

# 98
MightyBabka честит празник   bouquet

гледам си говорите за кг и аз тази сутрин се претеглих  #Crazy на цялото ми неядене съм качила 1.5 кг от както знам че съм бременна..т.е. месец някъде  ooooh! почвам да си мисля, че това всичкото е задържана вода от солените и киселите неща, към които посягам в случаите когато ми се яде

аз пък имам друг проблем момичета и сериозно се притесних  Confused косата ми капе на цели кичури..особено отзад на темето имам чувство, че скоро ще почне да прозира  Close с какво да се клепам??

ние днес сме на първа среща с акушерката, която ми я дадоха от кабинета на джипи-то, но не вярвам да ме прегледат на видеозон, за англия още не ме водят бременна  Joy

За косата пии си витамините , други спасение незнам да има. И тук в Дубай не казват че си бременна докато не чуят сърдечна дейност. Аз имам страхотен генеколког в бг и на него му звъня за консултация. През април когато не чуха сърдечна дейност по най-бързия начин се прибрах в България да ми направят аборта.

# 99
  • Velingrad
MightyBabka,  да ви е честит празника! nbirthday
Да ти е здраво детенцето и много да те радва Hug

# 100
Le Premier Cri - този сега ще го гледам

Babies 2010 - за този казах преди малко

има ги и двата в торенти...

това имах предвид, Donna Ani  Peace

MightyBabka, да е живо и здраво детенцето ти Simple Smile Честит и весел празник!  bouquet

Благодаря ти сега ще ги потърся   bouquet

# 101
Ох, това със сърдечната дейност и мен много ме притеснява.Ние с дъщеря ми сме на преглед на 22 октомври.Тогава трябва да видим и сърчице.Абе, да не Ви се случва това дето Ви го мислят най-близките дето се страхуват за Вас!

# 102
MightyBabka,  да ви е честит празника! nbirthday
Да ти е здраво детенцето и много да те радва Hug

Това име ми звучи малко испанско , да не си в Испания?

# 103
Ох, това със сърдечната дейност и мен много ме притеснява.Ние с дъщеря ми сме на преглед на 22 октомври.Тогава трябва да видим и сърчице.Абе, да не Ви се случва това дето Ви го мислят най-близките дето се страхуват за Вас!

Валка, не се притеснявай всичко ще е наред, а това със липса на сърдечна дейност се случва около 90 % от бременностите и е нормално било грешка при деленето на клетките.

# 104
Здравейте на всички Hug

Приемате ли нови попълнения  bouquet

Термина ми е на 27.май

Снощи имах кървене,което продължава и сега.Едвам изчаках до сутринта и отидох да ме прегледат и сега цял месец ще пазя леглото- имам малко отлепване. Пия папаверин и още едно лекарство с У, на което страничните ефекти са гадене и световъртеж. И като го прибавим към и без това постоянното ми повръщане ще стане прекрасничко. Иначе всичко е наред, бебчето вече си отговаря на седмици, че в началото беше назад.

Пожелавам прекрасни мигове на всички и здраве бебенца накрая Hug

Общи условия

Активация на акаунт