Нови придобивки в гардероба - 22

• 81 569
  • 671
  •   1
Отговори
# 270
Иренка, бъди много здрава и обичана. И сестра ми днес е рожденничка Hug

Да се похваля с една нова рокля
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=305577&limit=recent

# 271
Още едни ботушки, този път гумени за предстоящият сняг Simple Smile

http://fuccla.com/index.php/main/item_info/520

Чудесни ботуши, да си ги носиш със здраве!
Дали се продават някъде в магазин, или само он-лайн?

Благодаря ти Simple Smile Ами незнам, аз честно казано доста често пазаря от този сайт и като ги видях се влюбих в тях и изобщо не съм търсила никъде другаде Simple Smile

# 272
нека се похваля и аз Simple Smile вчера си купих ново палто- черно до коленете, с едни големи красиви копчета, много ми харесва

# 273
Иренка ЧРД    newsm59    и много подаръци. smile3508 Gift

# 274
Иренка ЧРД    newsm59    и много подаръци. smile3508 Gift

Честито и от мен! Party

*Jeny* роклята е страхотна.От къде е

# 275

*Jeny* роклята е страхотна.От къде е

Не съм Джени  Embarassed, но мисля ,че е Виктория Сикрет.

Джени ,честито и със здраве да си я носиш   Heart Eyes ,предполагам ти стои страхотно. Flutter / нацелувай малката рожденничка/ Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 276
Плачи е отговорила точно от ВС е  Hug
Ще я нацункам бонбонката Heart Eyes

# 277
нека се похваля и аз Simple Smile вчера си купих ново палто- черно до коленете, с едни големи красиви копчета, много ми харесва
дай малко повече информация за палтото,от кой магазин,колко струва?

# 278
Може ли линк на сайта на Дафне, че не ми се отваря страницата?

Като гледам това е линкът, но май аз виждам само начална страница. Не виждам други линкове.
Защо само начална страница се отваря?
Къде другаде могат да се видят роклите на Дафне?
Така е страницата , когато се очаква да се качи нова колекция, но при всички случаи ако отидеш в магазина им ще придобиеш по-добра представа-за модели и цветове...
Мисля,че се водят (доколкото аз разбирам) по-елегатен стил дрехите им.Цените са между 60/70-100 лв. за роклите специално.
Съжалявам с толкова мога да помогна   bouquet

# 279
Честито на рожденничката   bouquet  bouquet  bouquet
И аз днес пазарих-купих си дънки,черна туника с дълъг ръкав,кафяви гети (не знам дали ще ги сложа някога,ама ги взех),ски ръкавици,а миналата седмица си купих две шалчета и една блузка с буфон къс ръкав.Ще снимам утре,че днес съм ги хвърлила за пране  Mr. Green

# 280
Момичета,
Виждали ли сте някъде боти, като на първата снимка от статията. Но кожичката горе да е точно такава - пухкава, а не от онази, която стои като овча..
http://www.-spam123-/?p=12017

# 281
Момичета,
Виждали ли сте някъде боти, като на първата снимка от статията. Но кожичката горе да е точно такава - пухкава, а не от онази, която стои като овча..
http://www.-spam123-/?p=12017

От Асос са тези,виж обаче дали още ги има Peace

# 282
охх,много са хубави тези ботички,някой в по-предните страници показа подобни,но без такава кожички Crazy Crazy Heart Eyes

# 283
Девойки прекрасни, да сте виждали някъде палтенце, от този най-разпространения тип (нещо ТАКОВА, което между другото е приказно)

но с хубава ПОДПЛАТА  newsm78

Всички, на които попадам, са тънички като вейка, а аз вече имам две подобни и зимата като задуха вятър... усещането е отвратително, все едно си с жилетка.

Днес случайно мярнах едно в Теранова, което имаше много плътна подплата, чудна, дори имаше и в сивичко (каквото най-много ми се иска)... само че беше точно 100 лева. А точно за Теранова не ми се струва, че ще си заслужава. Вероятно ако го има по намаленията, ще се възползвам, но все пак... newsm78

Та така, ще се радвам някой да ми помогне, тази година искам топличко палтенце  Praynig
Изчакай още 2 седмици ще ги намалят поне с още 20 лв.

# 284
Благодаря  Peace

Иначе да отговоря на Жужу: в ТераНова имаше 5-6-7 модела, в най-различни цветове. Минавах и "опипвах" ръкавите на всички. От всички само едно не беше тънко като хартия. Имаше черна подплата на ромбове, а от вътрешната страна пишеше: "Terranova since 1961" или нещо такова.

Изобщо "опипах" по сходен начин доста палтенца в Сердика Мол и само това беше със задоволителна дебелина  Laughing Със сигурност има и много хубави, топли, но и по-скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт