Нови придобивки в гардероба - 22

• 81 390
  • 671
  •   1
Отговори
# 390
Шанс, има път между Аутлета и Метро. Преди го нямаше, явно е нов. Simple Smile

# 391
Мише, пиша ти на лични, за да не занимавам цялата тема  Peace

# 392
Може би ще ме обвините, че въпроса ми не е за тук, но вече пиша в две теми и никъд не получавам отговор.
От известно време отчаяно си търся , или поне някой който може да ми даде някакви насоки къде да я открия.

# 393
Да, не се чака толкова, но излизането оттам не е много приятно. Фучат коли към Техномаркет, има бетоновози, камиони, паркирали коли вдясно. Поне миналата седмица беше така. Аз бих предпочила да мина през паркинга на Метро. Вече има път.

т.е. да си оставя колата на паркинга на метро и да ида пеша до аутлета ли?

благодаря ви момичета за включването  Peace

аз ходя там обикновено през деня, около обяд и следобяд, а не след 17 ч. например - никакви проблеми няма - влизане, паркинг, излизане, магазините са почти празни ...; но по-късно през деня едва ли е така  Peace

# 394
За последно с този Аутлет център, че голяма реклама му спретнахме- има си път към него, както и паркинг. Ходили сме в Събота и Неделя, и тогава няма много народ. Спокойно е! Peace

# 395
  • София
Може би ще ме обвините, че въпроса ми не е за тук, но вече пиша в две теми и никъд не получавам отговор.
От известно време отчаяно си търся , или поне някой който може да ми даде някакви насоки къде да я открия.

Хм, в Ибей има всичко, търси clutch bag, ето например тази е доста по-оригинална: Embarassed
http://cgi.ebay.co.uk/Alexander-McQueen-Flesh-Lace-Knuckle-Box-C … sh=item3f047c0121

# 396
  • София

Хм, в Ибей има всичко, търси clutch bag, ето например тази е доста по-оригинална: Embarassed
http://cgi.ebay.co.uk/Alexander-McQueen-Flesh-Lace-Knuckle-Box-C … sh=item3f047c0121

А цената и още повече Shocked

# 397
  • Belgium
Рима, и ти излезе с предложение  hahaha

Това е оригинален Алекзандър МакКуин все пак  Grinning

# 398
На мен ми харесва Heart Eyes

# 399
 Laughing И на мен.... Ама се чудя колко ли закуски трябва да спестя, за да я имам  Thinking

За този аутлет аз така и не разбрах какво бе това чудо в началото- ходих веднъж и и си тръгнах с празни ръце и загубено време в най- общи линии...Нещо не ме спечели  Tired

# 400
  • Belgium
О, на мен това ми е един от любимите модели. Но момичето питаше за друга чанта, а и предполагам че няма да даде над хиляда лири за нея.

Най-близо до търсения модел ми е:

# 401
Чанти бол.От хубави по хубави, но на мен ми трябва специално тази .
Както и един сандалки от стара колекция на Манго.Дали  имам шанс да ги намеря някъде?

# 402
# 403
# 404
  • ...край Дунава
Отново честито на всички с нови придобивки...сакото на Valandin е просто върха, много ме кефи такъв тип Heart Eyes, блузките ти Иренка са винаги много хубави.
Ето от мен няколко неща, които пристигнаха днес:

часовник

блузка/долна/

блузка с къс ръкав

пак блуза

блуза 3

Има и още но утре ще ги снимам smile3509

Общи условия

Активация на акаунт