Коледна томбола-Гоблени

• 26 104
  • 571
  •   1
Отговори
# 150
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз съм готова с подаръка.  Peace Дано да хареса, нямам търпение да го пратя.  Hug

# 151
Аз съм готова с подаръка.  Peace Дано да хареса, нямам търпение да го пратя.  Hug
И аз съм готова с избора-сега чакам да дойде, че в наше село само Милена стил и щампи. Аз не съм им фен и затова търся и друго. Надявам се да се хареса. Нямам търпение да дойде, да го видя, да го изпратя и видя реакцията....

# 152
  • София
Аз тази вечер ще го опаковам и съм съвсем готова за изпращане  Simple Smile Искренно се надявам да се хареса  Hug Честно ще си призная, че когато го видях, съжалих, че не си поръчах един друг и за мен от тази фирма (засега няма да кажа коя  Wink), но по-нататък ще си взема със сигурност

# 153
Момичета, най-накрая и аз се появявам. Извинявам се, че нямах възможност до днес да чета в Кледната томбола, но набързо наваксах. Мисля, че ще ми простите. Избрала съм вече и поръчала подаръка за моето другарче, чакам го до 4-5 дни. Макар, че незнам още какво харесва, надявам се, че това ще й допадне много. За себе си мога да кажа, че шия всичко хубаво, без значение дали е гобленов бод или кръстчета. Нямам търпение да си получа поръчката и да пращам изненадата

# 154
  • София
Нали 10-15 декември е крайният срок? Не знам защо съм решила, че трябва да изпратя моя подарък на 2 декември  newsm78

# 155
Аз съм готова с моето подаръче, вече съм нетърпелива да изпращам. Само се моля да е качествен гоблена, но нали не съм много разбирачка, поръчах го от ибей. Абе на мен ми харесва, дано и на жертвичката ми и хареса.

# 156
 Хоп троп и аз вече съм готова с подаръка ... сърбят ме ръчичките да го изпратя  Crazy

# 157
  • БЪЛГАРИЯ
      Ха- хааааа... Аз пък съм партизанка и нищо няма да кажа!  smile3505
      Ама най-много ме терзае въпросът: Къде ще се фукаме с придобивките- тук, или в другата тема?!  smile3508  / На разсъмване винаги ме спохождат най-мъдрите мисли!/  newsm57

# 158
аз мисля тук да си се фукаме

# 159
  • БЪЛГАРИЯ

Joy Кефиш ме, Бързак!  Heart Eyes ...

То, хубаво- тук, ама ще си завиждаме само помежду си, пък сме и малко на брой!  Thinking
      А там са МНОГО, и МНОГО ще ги е ЯД!  Twisted Evil    / А мен ще обявят за гадина на годината!  Mr. Green /

Joy  Joy  Joy

# 160
 Joy там ще ни бият, че спамим темата и ще има недоволни. който иска да дойде да гледа тук  Peace

# 161
  • БЪЛГАРИЯ
     Хм... Май ще трябва да се съглася с теб, Бързак! newsm12  Но държа да се знае, че го правя с ОГРОМНА неохота! smile3516 ... Иииииххх, мале, как щяха да им текат и очи, и лиги  smile3533 ... /Ужас! Наистина съм била много гадна! Изненадвам си се!  Joy /

# 162
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нали 10-15 декември е крайният срок? Не знам защо съм решила, че трябва да изпратя моя подарък на 2 декември  newsm78

прати на 2 на мен, а на 10 на който искаш  Whistling

Joy Кефиш ме, Бързак!  Heart Eyes ...

То, хубаво- тук, ама ще си завиждаме само помежду си, пък сме и малко на брой!  Thinking
      А там са МНОГО, и МНОГО ще ги е ЯД!  Twisted Evil    / А мен ще обявят за гадина на годината!  Mr. Green /

Joy  Joy  Joy

а аз като най-голяма гадинка ще се фукам и на двете места пък  Crossing Arms
а след това ще се повторя като го ушия  Mr. Green

# 163
жалко,че и в тази тема се прокрадва негативизъм и злобно настроение, ама явно така си им е писано на темата "Гоблени" ....
Да се настроим празнично и да си очакваме с нетърпение изненадите Peace   Това мисля аз, пък кой където си иска там да се хвали и да си злорадства

# 164
  • БЪЛГАРИЯ
жалко,че и в тази тема се прокрадва негативизъм и злобно настроение, ама явно така си им е писано на темата "Гоблени" ....
Да се настроим празнично и да си очакваме с нетърпение изненадите Peace   Това мисля аз, пък кой където си иска там да се хвали и да си злорадства

Мило дете, къде видя " негативизъм и злобно настроение" !?!?!?!?!?!?... Изуми ме!!! Лично за мен тук има само добронамерени "подкачания", шегички и безкрайно нетърпение!!! Ако не си разбрала, че се шегуваме- много съжалявам! Но не мисля, че редно да се правят изводи и внушения на база "предположения"!... И... , обикновено не си позволявам да давам съвети никому, но сега ще направя изключение, опитай да гледаш на ставащото около теб откъм веселата, шарената му страна- животът е твърде кратък, за да го живеем елементарно и да го оцветяваме в сиво!   bouquet

Ако в горното долавяш обида или сарказъм- грешиш! Не това е била целта ми! Исках само да те успокоя, че не си попаднала в зловонната среда на разядени от злоба вещици!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт