Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз да се включа за влажната тоалетна хартия с лайка-много съм доволна.Само опаковката така и не разбрах как да я отворя без да я скъсам. EmbarassedСега взех Зева от Била,поне е помислено или е явно как се отваря.
Доволна съм от био кашите им.Дъщеря ми още си ги яде.
Направо съм влюбена с течния им сапун манго и маракуя.
Преди вземахме и от памперсите им.Вече има забравих марката.Старост и памет.... Mr. Green

# 76
Освен котешката храна, която явно всички котки я уважават, мога да похваля конците за зъби DontoDent. Здрави са, не се разнищват и има доста голяма разнообразие - с восък и без восък, в вкус, с флуорид. Последно си купих восъчни с флуорид и ментов вкус 100 метра конец за 2,79 лв., което си е доста изгодно. И един спрей за крака Balea ми харесва, но е малко скъпичък - над 7 лв. за 150 мл.
За шампоан не рискувам, но душ-геловете им Balea не ми харесват - нито ароматите, нито действието, пък и цената като за собствена марка.

# 77
И аз да се включа за влажната тоалетна хартия с лайка-много съм доволна.Само опаковката така и не разбрах как да я отворя без да я скъсам. Embarassed

Опаковката на тази хартия не е предвидена да се използва многократно, защото е само пълнител.
Следващият път, когато пазаруваш там, обърни внимание на следното: на рафта с пакетчетата има и пакетчета+практична пластмасова кутия за съхранение на хартията, но вече разопакована.

П.П. Кутията за съхранение и пълнителят са опаковани заедно.

# 78
  • София
Хихи,аз съм супер разсеяна,за една друга тема съм Mr. Green,та явно не съм видяла кутията за тоал. хартия.Чудех се немците ги изпипват нещата,пък това е в такава опаковка.Сега видях,че и течния сапун е манго и папая,а не маракуя.

# 79
  • София
Да попитам някой ползвал ли е течността за ютия?Пише,че с нея се глади по-лесно и придава приятен аромат.Така или иначе утре ще намина да си я взема,но ми е интересно да чуя отзиви.

# 80
Аз също ходих до ДМ и видях, че са вдигнали цените на голяма част от био храните. Close
Те го получиха като прогноза в един анализ това/и си го спазват/ Mr. Green А аз съм го писал тук в теми за ДМ през септември 2009.

Аз все си мисля, че тенденцията е био храните да поевтиняват Simple Smile

# 81
Аз също ходих до ДМ и видях, че са вдигнали цените на голяма част от био храните. Close
Те го получиха като прогноза в един анализ това/и си го спазват/ Mr. Green А аз съм го писал тук в теми за ДМ през септември 2009.

Аз все си мисля, че тенденцията е био храните да поевтиняват Simple Smile

Аха ! 100% е сигурно!

# 82
Преди две годин имах едни изследвания и едни размисли показаха, че оборотите на магазините ДМ тук няма да са достатъчни по едни критерии за централата. И изводите бяха или, че ще се дръпнат, както направиха Плюс, или ще вдигат цените до почти двойни нива спрямо немските. Така с по-малки количества в продажбите ще увеличат оборота и ще покрият разходите.
Това означава няма био, няма т'ва-он'ва. Всички брандове без конкуренция на местния пазар/т.е. собствените марки/ нагоре, докато се стигне една граница на поносимост Confused

За вас инфото ми е безплатно - при мен няма увеличение от деня на регистрацията. Laughing

# 83
  • София
Хихи,току що го видях и  Joy
Дъщеря ми се е включила в темата ни.Тя по скайпа тормози доста от прителите ми,а сега ви започна и във форума.
Ще го изтрия.Извинявам се! Mr. Green

# 84
Хихи,току що го видях и  Joy
Дъщеря ми се е включила в темата ни.Тя по скайпа тормози доста от прителите ми,а сега ви започна и във форума.
Ще го изтрия.Извинявам се! Mr. Green
Да ти е жива и здрава Laughing и аз махам цитата

# 85
  • Варна
Аз съм доволна от течния им сапун със манго. Детето си хапва оризовата каша без да се мръщи  Peace

Този ми е любим! Мисля, че беше с манго и папая...

Сега съм доволна от този им препарат за баня:
http://goodproduct.sells.com.ua/product/122/image/1.aspx

# 86

Той не е специално за баня, универсален е - аз мия пода с него  Laughing

Мократа тоал. хартия за деца не я препоръчвам - много мирише, кой знае колко е блъскана с химия. 

Много харесвам серията Алверде, най-вече сапуна с лимон - божествено мирише!

Храните на Алнатура са много добри, те не са марка на дм, има ги и в нашия супер, примерно.

# 87
  • Варна

Той не е специално за баня, универсален е - аз мия пода с него  Laughing
...

Да, и аз всичко мия, казах го за прегледност. Wink
Освен това еко-теста му е добър.
На Алведере повечето от нещата ги харесвам, но тук не всичко намирам.

...
Направо съм влюбена с течния им сапун манго и маракуя.
...

Сега ти видях поста, вярно че с маракуя беше. Mr. Green

# 88
  • В най - голямото село
Влажна тоалетна хартия с лайка  Peace
Цитат
  Peace
Крем за ръце - мисля, че с лайка беше  Peace
Крем за крака  Peace
От тази серия, сух дезодорант  Peace
http://www.balea.de/cgi-bin/balea_deo.pl?id=sensitive&k=&hp=1288245815

# 89
  • София
Детската тоалетна хартия и аз не я препоръчвам, особено тази с мирис на портокал, толкова силно мирише, че чак може да ти прилошее. Тази с лайка е много хубава! Peace

Общи условия

Активация на акаунт